VLIEG Lelystad maakt het makkelijk

Van aankoop tot verkoop. Van financiering tot verzekering.

Zo maakt VLIEG Lelystad het makkelijk

VLIEG Makelaars Lelystad is een betrouwbaar en deskundig makelaarskantoor. Wij maken onderdeel uit van de VLIEG franchiseformule, daarmee combineren we de voordelen van het zelfstandig ondernemerschap met de uitstraling van het VLIEG-kantorennetwerk. Doordat we alle randzaken door de franchisegever laten uitvoeren, kunnen wij ons bovendien volledig richten op hetgeen waar we goed in zijn, namelijk het vinden van de perfecte match tussen zoeker en woning.

De kruisbestuiving met de omliggende VLIEG kantoren zoals Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Hoofddorp en Zaandam levert extra verkeer op en dat is weer gunstig voor jou als klant!

Zo is onze kracht: persoonlijke aandacht, flexibiliteit, deskundigheid en kwaliteit

Tijdens het gehele verkoopproces, vanaf het eerste gesprek tot aan de overdracht bij de notaris, begeleiden wij je en staan wij je met raad en daad terzijde. Tevens kunnen wij je begeleiden bij het aankopen van een nieuwe woning. Wellicht voor jou een eerste ervaring; voor ons niet.

Door onze jarenlange ervaring in Lelystad en omstreken weten wij precies waar wij op moet letten en kunnen wij de zorgen bij je wegnemen. VLIEG Makelaars Lelystad zal je tijdens het hele aankoop- of verkoopproces integer en betrouwbaar begeleiden en op degelijke en professionele wijze voor jou het beste resultaat bereiken.

Contactgegevens VLIEG Lelystad

Agoraweg 2
8224 BX Lelystad

0320 – 214 516

lelystad@vlieg.nl

Maandag t/m vrijdag
09:00 tot 17:30 uur

Buiten kantoortijden op afspraak.

Klanten over VLIEG Lelystad

Ingeloes Junte-Klaassen

Archipel 45 50

"VLIEG makelaars heeft ons het juiste advies gegeven mbt bieden. Daarnaast heeft hij meegekeken naar de staat van de woning en de afhandeling gedaan met de verkopend makelaar. VLIEG makelaars was altijd goed bereikbaar."

Een Funda gebruiker

Albatroslaan 57

"Vanaf het allereerste moment een prima contact met onze makelaar. Jelte denkt goed mee, is terzake kundig en zet een extra stap als dat nodig is. Ook de mensen op kantoor zijn altijd vriendelijk en nemen de tijd, Wij zijn zeer tevreden over de begeleiding!"

Theo Huijzer

Karveel 45 1

"Vanaf begin tot einde vakkundig begeleid, en iedere keer daar waar nodig ondersteuning geven gedurende het verkoop proces"

Een funda gebruiker

Sont 68

"De makelaar zoekt ongevraagd creatief mee naar oplossingen en onderhandelt met de gemeente om de verkoop van grond mogelijk te maken voor een gereduceerde prijs. Het personeel is alert en proactief"

Vorige
Volgende

Ons meest recente aanbod

Nieuw
Koopsom € 895.000,- k.k.

Zilverparkkade 53

Lelystad

Nieuw
Koopsom € 300.000,- k.k.

Punter 24 15

Lelystad

Nieuw
Koopsom € 700.000,- k.k.

Waterbies 2

Lelystad

Nieuw
Koopsom € 417.000,- v.o.n.

Green Hill - bouwnummer 11 ong

Lelystad

Onder bod
Koopsom € 395.000,- k.k.

Bremenstraat 191

Lelystad

Verkocht o.v.
Koopsom € 300.000,- k.k.

Getijdenlaan 8

Lelystad

GRATIS waardebepaling van VLIEG Makelaars Lelystad

Jouw huis verkopen in Lelystad

De beslissing om jouw woning te verkopen, neem je niet van vandaag op morgen. Laat je hierbij adviseren door een makelaar die Lelystad kent. Nóg verstandiger is het om daarbij te kiezen voor een NVM-makelaar van VLIEG Makelaars in Lelystad!

Hoe kun je jouw huis zo aantrekkelijk mogelijk presenteren? En wat is de beste verkoopstrategie? VLIEG Makelaars heeft de expertise en de marktkennis om de beste verkoopprijs voor je te realiseren. Wie wil je bereiken en waar komen die potentiële kopers vandaan?

Met onze marktkennis kunnen we jouw huis bij de juiste doelgroep onder de aandacht brengen. Of die nu uit Lelystad komt of daarbuiten. Met een netwerk van 10 vestigingen in de regio bereiken we snel een grote groep potentiële kopers voor jouw woning in Lelystad. Succes gegarandeerd!

VLIEG Makelaars Verkocht Bord op Raam
huis verkopen sleutels

Dé aankoopmakelaar in Lelystad

Heb je jouw droomhuis op het oog in Lelystad? Dan krijg je vrijwel altijd te maken met de makelaar van de verkopende partij. Daar is niets mis mee, maar als makelaar van de verkoper zal die de belangen van de klant het zwaarst laten meewegen. Wil je een onafhankelijk advies van iemand die opkomt voor jouw belangen? Neem dan een van onze aankoopmakelaars uit Lelystad in de arm. Wij kunnen als jouw aankoopmakelaar met je meegaan naar een bezichtiging.

Wanneer je een huis koopt, moet er in korte tijd veel geregeld worden. Een aankoopmakelaar van VLIEG Makelaars in Lelystad kan je daarbij helpen. Onze aankoopmakelaars kijken onder andere naar het onderhoud, de aanwezigheid van eventuele gebreken en naar noodzakelijke reparaties in, aan en om de woning. Daarnaast doen we onderzoek naar milieuaspecten, bestemmingsplannen, relevante kadastrale gegevens en natuurlijk de status en verplichtingen van de Vereniging van Eigenaren.

Met een aankoopmakelaar van VLIEG heb je dus een hele zorg minder.

Wij gaan je uitstekend helpen!

Jelte Post RM RT

Vestigingsmanager

Irene Feenstra

Commercieel Medewerkster

Linda Zinkhann

Commercieel Medewerkster

Michiel Romijn

Financieel Adviseur

Paul Roos

Financieel Adviseur

Uitgelicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over makelaardij, hypotheken en verzekeringen!