Oversluiten hypotheek

Wij rekenen graag voor u uit of het voordeliger kan!

Hypotheek oversluiten of anderszins aanpassen naar uw gewijzigde persoonlijke situatie? Wij rekenen u graag voor of het voordeliger kan. Of misschien zijn uw plannen of wensen inmiddels veranderd. In al deze gevallen staat uw adviseur van VLIEG voor u klaar dit te onderzoeken en te regelen. Een aantal voorbeelden staan hieronder.

Kan ik profiteren van de lagere rente?

U woont naar volle tevredenheid in de huidige woning. Elke maand betaalt u zonder problemen de maandlasten. Maar nu de hypotheekrente zo laag is, vraagt u zich tóch af of u de hypotheek niet voor lange tijd tegen een lagere rente vast kunt zetten. Vaak is dit mogelijk en kunt u tot duizenden euro’s besparen!

Hoe realiseer ik mijn verbouwplannen?

Wilt u meer ruimte, een nieuwe keuken of een energiezuiniger huis? Een verbouwing kan hét moment zijn om uw hypotheek over te sluiten. Uw financieel adviseur van VLIEG helpt u de financiële kant van de verbouwing helder in kaart te brengen. Meer comfort en toch goedkoper uit zijn? Laat onze adviseur het voor u uitrekenen!

Wat betekent een scheiding voor mijn hypotheek?

Een scheiding komt helaas veel voor. Er zijn veel keuzes, er kunnen veel zaken veranderen en er komt veel op u af bij een scheiding zeker op gebied van de eigen woning en de hypotheek. Wij hebben de expertise in huis om u EN uw (toekomstige) ex-partner deskundig en begripvol te adviseren en te begeleiden bij deze ingrijpende verandering in uw leven. Ook in moeilijke tijden kunt u bij ons terecht!

Ben ik goed voorbereid op mijn pensioen?

Ook als u (bijna) met pensioen gaat, wilt u graag van uw huis kunnen genieten. Vaak daalt het inkomen, resteert er mogelijk een lagere hypotheekschuld en overwaarde op uw woning. Inventariseer ruim voor uw pensioendatum of u uw hypotheek kunt blijven betalen. Wij bereiden u graag voor!

Neem contact met ons op om u te laten informeren over uw financiële situatie nu en in de toekomst en/of mogelijke besparingen.

Maandlasten berekenenActueel renteoverzicht