Amy Korstanje

Makelaar

Amy Korstanje Makelaar

Het verhaal achter Amy

Drie jaar geleden begon Amy aan haar avontuur bij VLIEG, een stap die haar carrière een nieuwe richting zou geven. Afkomstig uit Haarlem en werkzaam in de vestiging Zaandam, heeft deze energieke 27-jarige een passie voor fitness. Ook houdt ze ervan om naar het terras te gaan met vriendinnen.

Haar reis begon zonder enige ervaring in de branche, maar een spontane interesse leidde haar tijdens de coronapandemie tot het volgen van een makelaarsopleiding. In juni 2020 waagde ze de stap om zich te verdiepen in de vastgoedwereld. Amy’s doorzettingsvermogen kwam tot uiting toen ze eind 2020 bij VLIEG solliciteerde voor een positie als binnendienstmedewerker (een logische keuze gezien haar gebrek aan ervaring op dat moment).

Hoewel haar eerste poging niet succesvol was – de positie was al vergeven – liet Amy zich niet ontmoedigen. Een onverwachte wending leidde haar naar een andere vestiging waar ze niet alleen als binnendienst, maar ook in de buitendienst aan de slag kon. Deze ervaring bood haar de kans om veel vaardigheden te ontwikkelen en een dieper inzicht te krijgen in zowel de operationele als de klantgerichte facetten van het vastgoedbedrijf. Amy’s verhaal is een inspirerend voorbeeld van hoe flexibiliteit, een leergierige houding en doorzettingsvermogen tot succes kunnen leiden. 

Wat betekent Amy Korstanje voor VLIEG?

Amy Korstanje is in korte tijd uitgegroeid tot een onmisbare schakel binnen het team van VLIEG. Haar leercurve was steil: van het uitvoeren van routinematige binnendienst-taken tot het bekwaam overnemen van buitendienstfuncties. Hiervoor leerde Amy in korte tijd veel over de vastgoedmarkt. 

In haar huidige rol bij VLIEG houdt Amy zich bezig met bijna alle aspecten van het vastgoedproces, uitgezonderd de initiële verkoop opnames. Ze handelt notarisoverdrachten af, verzorgt inspecties en is bij taxaties aanwezig. Deze veelzijdigheid maakt haar een waardevolle allrounder, wiens inzet direct bijdraagt aan de efficiëntie en klanttevredenheid van het bedrijf.

Om welke kwaliteiten staat Amy bekend?

Amy Korstanje staat binnen VLIEG bekend om haar klantgerichte benadering en uitzonderlijke flexibiliteit. Ze onderscheidt zich door haar vermogen om elke klant als uniek te behandelen, zorgvuldig afstemmend op hun individuele wensen en behoeften. Dit klantgerichte denken stelt haar in staat om op maat gemaakte ondersteuning te bieden waar nodig. Haar flexibiliteit komt ook tot uiting in haar bereikbaarheid en haar rol als ‘VLIEGende keep’. Amy is niet alleen een steunpilaar voor haar eigen team in Zaandam, maar helpt ook regelmatig bij andere kantoren zoals Haarlem, Hoofddorp en Amstelveen, vooral wanneer de situatie daarom vraagt.

Haar inzet en veelzijdigheid maken haar een waardevolle kracht voor de gehele organisatie. Amy’s capaciteit om snel te schakelen tussen verschillende taken en locaties benadrukt haar rol in het soepel laten lopen van de dagelijkse operaties bij VLIEG. Dit alles maakt haar niet alleen een geliefde collega, maar ook een vertrouwd gezicht voor klanten die rekenen op haar expertise en persoonlijke benadering. 

Waar wordt Amy gelukkig van?

Voor velen ligt geluk in persoonlijk succes of materiële winst, maar voor Amy ligt het ware geluk in het welzijn van de mensen om haar heen. Zij vindt voldoening in de tevredenheid en het geluk van anderen, wat haar dagelijkse motivatie sterk beïnvloedt. Of het nu gaat om haar moeder, zusje, vrienden of klanten, Amy’s empathie drijft haar om een ondersteunende rol te spelen in hun levens. Dit gevoel van verbondenheid wordt vooral duidelijk wanneer zij merkt dat haar naasten stress ervaren; ze voelt een sterke drang om te helpen waar het kan. 

Wat is Amy haar mooiste succesverhaal?

Een van Amy’s meest trotse momenten in haar carrière was de periode waarin ze onverwacht de verantwoordelijkheid kreeg om de leiding over te nemen na het vertrek van haar leidinggevende. Deze situatie bracht aanzienlijke uitdagingen met zich mee, maar bood Amy ook de kans om haar ware potentieel te tonen. Gedurende een overbruggingsperiode van twee maanden, voordat haar nieuwe collega Carel aantrad, beheerde zij alle lopende dossiers en zorgde ervoor dat alle processen soepel verliepen.

Haar vermogen om snel te handelen, effectief te communiceren en strategisch te denken kwam in deze periode duidelijk naar voren. Amy’s inzet en vaardigheid zorgden ervoor dat alle dossiers accuraat en op tijd werden overgedragen. Dit zorgde voor een naadloze overgang toen Carel bij Vlieg Zaanstad kwam werken. Hij werkt voor VLIEG Zaanstad nu als vestigingsmanager.

Wordt VLIEG jouw makelaar?

VLIEG is dé makelaar van Zaanstad. Hier vind je een team van toegewijde professionals, elk met hun eigen specialisatie, klaar om je te begeleiden bij een van de belangrijkste beslissingen in je leven. Of je nu een woning wilt kopen, verkopen, of gewoon wilt weten wat het waard is, bij VLIEG ben je verzekerd van een gratis waardebepaling en een eerlijke inschatting van de WOZ-waarde. Kies voor de expertise en persoonlijke aanpak van VLIEG, en maak van jouw vastgoedervaring een succes. Wordt VLIEG jouw makelaar?

Amy Korstanje Makelaar

Amy Korstanje

Makelaar

Amy Korstanje is makelaar bij VLIEG makelaars in Zaanstad. Dit doet zij met erg veel plezier. Zij heeft veel kennis in huis en zorgt ervoor dat jij altijd op een fijne manier geholpen wordt bij VLIEG. Op deze pagina kom je meer te weten over Amy en ontdek je hoe zij jou kan helpen.

Contactgegevens VLIEG Zaanstad

Westzijde 73
1506 EC Zaandam

06-43410581

amy@vlieg.nl

maandag t/m vrijdag
09:00 tot 17:30 uur

Buiten kantoortijden op afspraak.

google reviews VLIEG makelaars

Beste Edwin en Amy,

We hebben samen met Edwin de overdracht gehad van onze woning.
De woning die wij vorig jaar verkochten.

We willen graag laten weten dat we fantastisch door jullie geholpen zijn.
Het verkopen van je huis is toch een heel ander verhaal zodra het je eigen huis betreft. Je hebt soms vragen die je wellicht wel weet , maar toch voor de zekerheid even wil checken.
Edwin was altijd bereikbaar als we dit soort vragen hadden. Daarnaast als er administratieve zaken geregeld moesten worden (foto’s, formulieren ter ondertekening) Amy regelde het gelijk.
Vaak ook nog met een belletje er achteraan. Wij hebben dat echt als fijn ervaren.

We willen jullie bedanken en zullen jullie zeker aanraden , mochten mensen een makelaar zoeken.

Groet R. Appels

R. Appels

Ik wil mijn woning verkopen

Ik zoek een woning

Hypotheek en verzekering

Wij gaan je uitstekend helpen!​

Makelaars Zaanstad VLIEG

VLIEG-Klantbeoordelingen

a D.
1715954170
Wij hebben enorme fijne ervaringen met vlieg makelaar ze hebben ons enorm goed geholpen Stevan had zijn huiswerk echt fantastisch gedaan een 10 waard
Cansin E.
1714476020
Exceptional Service from Esther!We recently had the pleasure of working with Esther to purchase our dream home, and we couldn't be happier with the experience. From... the initial consultation to the end, Esther demonstrated professionalism, expertise, and a genuine commitment to finding the perfect property for us.Esther took the time to understand our preferences, budget, and was incredibly patient throughout the entire process.What truly set Esther apart was her dedication to ensuring our satisfaction. Her attention to detail, responsiveness, and unwavering support made us feel confident and well-cared for throughout the entire transaction.If you are looking to buy a property, look no further than Esther! Thank you, Esther for helping us find our perfect home! Also special thanks to Marieke and Barbara for their support in arranging the viewings.Gamze & Cansinlees meer
Petra B.
1712947034
Nikki heeft ervoor gezorgd dat mijn appartement snel en voor een mooi bedrag is verkocht! Ook dank aan Marieke voor de snelheid van het beantwoorden van vragen en de... ondersteuning!lees meer
Romy A.
1711127602
Samen met vlieg makelaars het avontuur aangegaan. Het kopen van een nieuw huis, en het verkopen van ons appartement.Binnen 5 bezichtigingen was het raak, we kochten... binnen 3 weken, een voor ons droom huis in Haarlem.Met hulp van Hypotheker Hans en aankoopmakelaar Esther verliep het vlekkeloos.Ook dank aan Marieke en Barbera, voor alle hulp, en contact wanneer wij hulp of advies nodig hadden.Nu is verkoop makelaar Nikki aan de beurt, en hebben wij alle vertrouwen er in dat ons appartement met succes verkocht gaat worden.Bedankt vlieg makelaars, met het waar maken van ons avontuur.Milan en Romylees meer
Hayri Ö.
1709556857
I recently had the pleasure of working with Vlieg Makaaler as my sales agent for the successful sale of my house. From start to finish, Vlieg demonstrated an... exceptional level of professionalism, expertise, and dedication to ensuring a smooth and satisfactory transaction. One aspect that truly stood out was Vlieg's proactive communication and responsiveness. They kept me informed every step of the way, promptly addressing any questions or concerns I had and providing regular updates on the status of the sale. Their clear and transparent communication style instilled confidence and trust, making the entire experience stress-free and enjoyable.lees meer
dea B.
1709064391
Opnieuw blij verrast met de heldere hulp en adviezen. Heel persoonlijk en korte lijntjes. En goed..
Mijn huis verkocht via Vlieg makelaars, zeer deskundig en goede begeleiding. Bedankt Nikki voor de verkoop en je deskundigheid, Barbara en Marieke voor het... beantwoorden van mijn vele vragen 🙃 en Stephan voor je support bij de inspectie en de notaris.lees meer
alwin S.
1700146954
Een vriendelijk en laagdrempelig team die authentiek en oprecht zaken met en voor je doen. De gegeven adviezen en begeleiding vanaf het eerste contact tot en met de... overdracht zijn geweldig. Er is mij een hoop stress en gedoe uit handen genomen, dames bedankt!🙏🏻lees meer
Le Tuan S.
1691087305
We were recommended to get in touch with VLIEG Haarlem by a friend. Everything has been going smoothly since day 1! VLIEG Haarlem is absolutely professional, fast and... accurate with their advises. Thank you all, Nikki, Hans, Barbara and Marieke! Would recommend this agency to other friends and colleagues!lees meer
js_loader

GRATIS waardebepaling van VLIEG Makelaars Zaanstad

Ik en mijn collega's gaan jou uitstekend helpen!

Omar Nederlof

Financieel Adviseur

Job Kuperus RM RT

Manager Woningmakelaardij

Hans Zeegers

Financieel Adviseur

Carel Bos Makelaar

Carel Bos RM

Makelaar / Vestigingsmanager

Amy Korstanje

Makelaar

Uitgelicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over makelaardij, hypotheken en verzekeringen!