VLIEG Bedrijfsverzekeringen

Deskundig en onafhankelijk

Advies voor een langdurige relatie

Op gebied van bedrijfsverzekeringen zijn wij adviseur én bemiddelaar. Wij zetten alle voorwaarden en tarieven van vrijwel alle verzekeraars voor u op een rij en kiezen samen met u voor de beste oplossing. Uw belang en de hoogste kwaliteit van het advies staan hierbij altijd voorop.

Een eerste oriënterend gesprek is altijd gratis. Wij informeren u open en transparant over onze dienstverlening en de kosten die wij daarna in rekening gaan brengen.

Daarom VLIEG Bedrijfsverzekeringen

  • Onafhankelijk tussenpersoon en volmacht namens de meeste grote verzekeringsmaatschappijen
  • Gecertificeerde en ervaren adviseurs en medewerkers
  • Onze klanten geven ons een 8,1 voor de persoonlijke schadeafwikkeling

Contactgegevens VLIEG Bedrijfsverzekeringen

Robijnstraat 7
1812 RB Alkmaar

072 – 541 42 45

bedrijven@vlieg.nl

maandag t/m vrijdag
08:45 tot 17:15 uur

Buiten kantoortijden op afspraak.

VLIEG Bedrijfsverzekeringen

Het team van VLIEG Bedrijfsverzekeringen u graag van dienst. Zij inventariseren samen met u de risico’s die u of uw bedrijf loopt of bereid bent te lopen en bieden u een op maat gesneden verzekeringsadvies gericht op een langdurige relatie. Zij onderhouden deze relatie door steeds weer op pro-actieve wijze aandacht en toegevoegde waarde te bieden. Al onze disciplines werken samen en attenderen elkaar op de kansen en risico’s die zich kunnen voordoen.

divider-line-stad

Bedrijfsverzekeringen

Aansprakelijkheidsverzekering

Een fout, een ongeval, een verkeerd advies. De kans hierop mag dan klein zijn, de gevolgen des te groter. Als ondernemer kunt u immers een flinke schadeclaim aan uw broek krijgen, waardoor de toekomst van uw bedrijf aan een zijden draadje kan komen te hangen.

De Aansprakelijkheidsverzekering dekt schade aan personen en aan zaken, waardoor u onbezorgd kunt ondernemen.

Ieder bedrijf en elke ondernemer is uniek en risico’s afdekken is dan ook maatwerk.
Vraag advies aan onze onafhankelijke verzekeringsadviseur.

 
Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Als ondernemer loopt u het risico aansprakelijk te worden gesteld voor een beroepsfout. Een verkeerd advies bijvoorbeeld of het verstrekken van onjuiste of onvolledige informatie.

De Beroepsaansprakelijkheidsverzekering beschermt u hiertegen. In toenemende gevallen eisen opdrachtgevers en brancheverenigingen trouwens dat u zo’n verzekering heeft. Heeft u die niet, dan kunt u opdrachten mislopen.


Aangezien ieder bedrijf en elke ondernemer anders en uniek is en risico’s afdekken maatwerk is, raden wij aan advies in te winnen bij onze onafhankelijke verzekeringsadviseur.

Verkeersschadeverzekering voor medewerkers

Als een werknemer tijdens het werk een verkeersongeval krijgt, bent u als werkgever meestal verplicht om alle schade te vergoeden. Van de ziekenhuis- en revalidatiekosten tot de aanvulling op de arbeidsongeschiktheidsuitkering.


Dit geldt ook in het openbaar vervoer, op de fiets of te voet. Zelfs als uw medewerker uitglijdt tijdens het posten van een brief, bent u al aansprakelijk. Een Aansprakelijkheidsverzekering dekt dit risico niet. En de WA-verzekering voor motorrijtuigen geeft geen dekking voor letselschade van de bestuurder van een motorrijtuig.


Daarom is er de Verkeersschadeverzekering voor Medewerkers. Die biedt u precies de aanvulling waarmee u optimaal beschermd bent.”


Vraag advies aan onze onafhankelijke verzekeringsadviseur. Ieder bedrijf en elke ondernemer is namelijk uniek en risico’s afdekken is dan ook maatwerk.

Zakelijke Personenautoverzekering

Met de auto’s van uw bedrijf neemt u geen onnodige risico’s. Maar mocht er desondanks wat gebeuren, dan wilt u snel weer verder kunnen. De zakelijke personenautoverzekering biedt u deze zekerheid, met een prima schaderegeling en een scherpe premie.

U heeft de keuze uit drie dekkingsvarianten, zodat u zelf kunt bepalen welke risico’s u wilt verzekeren en welke niet. Met onze schadeafhandeling helpen we u bovendien snel weer op weg.


Risico’s afdekken is maatwerk. Vraag daarom advies aan onze onafhankelijke verzekeringsadviseur.

Bestelautoverzekering

Heeft u een bestelauto of zelfs een heel wagenpark? Dan heeft u een goede verzekering nodig, waarmee u bij schade snel weer verder kunt.

De bestelautoverzekering biedt die zekerheid met een goede schaderegeling en een scherpe premie. Voor elk type bedrijfswagen heeft u de keuze uit drie dekkingsvarianten, zodat u zelf kunt bepalen welke risico’s u wilt verzekeren en welke niet. Met onze schadeafhandeling helpen we u bovendien snel weer op weg.


Risico’s afdekken is maatwerk. Vraag dus advies aan onze onafhankelijke verzekeringsadviseur.

Vrachtautoverzekering

Heeft u één of meerdere lichte vrachtauto’s (tot 7.500 kg)? Dan bieden wij u een uitstekende verzekeringsoplossing. U kunt onze Vrachtautoverzekering helemaal afstemmen op uw wensen en kiezen uit drie dekkingsvarianten. U bepaalt zo zelf wat u wél verzekert en wat niet. Met onze schadeafhandeling helpen we u bovendien snel weer op weg.


Ieder bedrijf en ondernemer is uniek en risico’s afdekken is dan ook maatwerk. Vraag daarom advies aan onze onafhankelijke verzekeringsadviseur.

Vervoerverzekeringen eigen goederen

Bezorgt u wel eens goederen of producten bij klanten? Of haalt u die wel eens op, bijvoorbeeld bij een groothandel? Dan loopt u natuurlijk het risico dat ze beschadigd raken bij een aanrijding, tijdens laden of lossen, of dat ze gestolen worden.

De Vervoerverzekering Eigen Goederen biedt dan een oplossing. U heeft 24/7 dekking tijdens transport en verblijf in uw auto, ook bij diefstal.


Ook de risico’s afdekken voor uw bedrijf? Vraag advies aan onze onafhankelijke verzekeringsadviseur.

Aanhangwagenverzekering

Met de Aanhangwagenverzekering bent u verzekerd voor bijna elke mogelijke schade aan uw aanhangwagen. Van een aanrijding tot brand en van storm tot diefstal. Zelfs een gelijksoortige wagen, die de verzekerde wagen tijdelijk vervangt tijdens onderhoud of reparatie, is meeverzekerd.

Vraag advies aan onze onafhankelijke verzekeringsadviseur om de risico’s voor uw bedrijf af te dekken. 

Bedrijfsgebouwenverzekering

Uw bedrijfsgebouw is voor u natuurlijk onmisbaar. Brand of een storm kan ingrijpende schade veroorzaken. De bedrijfsgebouwenverzekering biedt u als eigenaar belangrijke bescherming, afgestemd op uw onderneming. U kunt de verzekering aanvullen met de glasverzekering.


Elke situatie is anders en risico’s afdekken is dan ook maatwerk. Vraag daarom advies aan onze onafhankelijke verzekeringsadviseur.

Inventaris/goederenverzekering

Als ondernemer bent u afhankelijk van uw bedrijfsmiddelen. Daarom is het belangrijk om uw inventaris en goederen goed te verzekeren. Zodat u na een brand of flinke storm snel weer verder kunt met ondernemen.

Met de Inventaris/goederenverzekering heeft u deze zekerheid. Schade door bliksem (inductie) en sneeuwdruk is bijvoorbeeld standaard meeverzekerd. En huurt u een pand en heeft u daaraan zelf veranderingen of verbeteringen aangebracht? Dan is dit ‘huurdersbelang’ standaard meeverzekerd tot € 10.000,-. Een hoger bedrag is mogelijk en u kunt de verzekering aanvullen met een geld- en – glasverzekering.


Ieder bedrijf en elke ondernemer is uniek en risico’s afdekken is dan ook maatwerk. Vraag advies aan onze onafhankelijke verzekeringsadviseur.

Electronicaverzekering

Elektronische apparatuur speelt waarschijnlijk een steeds grotere rol in uw onderneming. Computers, kassasystemen, uw telefooncentrale of specialistische apparatuur.

Met de Elektronicaverzekering is uw apparatuur binnen uw bedrijf gedekt tegen alle van buiten komende onheil, zoals brand en diefstal. Schade door eigen gebrek is standaard meeverzekerd. En er is ook aanvullende dekking mogelijk buiten uw bedrijfsgebouw. Zodat u zorgeloos op pad kunt met bijvoorbeeld laptops, PDA’s en digitale foto- en filmapparatuur, waar u ook heengaat vanwege de werelddekking.

Herstel van uw administratie (reconstructiekosten) is mee te verzekeren en u kunt de Elektronicaverzekering afsluiten als aanvulling op uw Inventaris/goederenverzekering.

Risico’s afdekken is maatwerk omdat elk bedrijf en elke ondernemer uniek is. Vraag dus relevant advies aan onze onafhankelijke verzekeringsadviseur.

Geldverzekering

Heeft u als ondernemer te maken met contant geld? Dan biedt de geldverzekering u belangrijke zekerheid.

Niet alleen uw geld is verzekerd, maar ook uw waardepapieren en elektronisch geld. Schade door het in ontvangst nemen van vals geld is standaard meeverzekerd.

Er is ook dekking tijdens het vervoer van geld en u kunt aanvullend een Ongevallendekking verzekeren. U kunt de geldverzekering afsluiten als aanvulling op uw Inventaris/Goederenverzekering.


Vraag advies aan onze onafhankelijke verzekeringsadviseur. Ieder bedrijf en elke ondernemer is namelijk uniek en daardoor is het afdekken van uw risico’s maatwerk.

Glasverzekering

Vandalisme, een bedrijfsongelukje, storm of een kapotte ruit is altijd vervelend.

Met de Glasverzekering is belettering en beschildering (tot een maximaal bedrag) meeverzekerd. Vitrines en hardglazen deuren kunnen aanvullend worden meeverzekerd.

De extra kosten voor noodvoorzieningen en van deskundigen worden vaak ook vergoed. U kunt de Glasverzekering afsluiten als aanvulling op uw Bedrijfsgebouwenverzekering of uw Inventaris/goederenverzekering.


Vraag advies aan onze onafhankelijke verzekeringsadviseur om de risico’s voor glasschade af te dekken.

Bedrijfsschadeverzekering

Als ondernemer staat u er waarschijnlijk niet bij stil dat na bijvoorbeeld een grote brand of waterschade uw bedrijfsactiviteiten geheel of gedeeltelijk stil kunnen komen te liggen. Uw vaste lasten, zoals de personeelskosten en de huur, lopen dan echter gewoon door.

De bedrijfsschadeverzekering biedt u dekking voor deze vaste lasten en de winst die u onder normale omstandigheden zou hebben gemaakt.

Kosten voor vervangende bedrijfsruimte of het moeten huren van computerapparatuur of inventaris worden vergoed.

Zelfs als u minder bezoekers en inkomsten krijgt omdat een ‘publiekstrekker’ in uw buurt (zoals een supermarkt of bioscoop) tijdelijk moet sluiten door bijvoorbeeld brand, is meeverzekerd.

En heeft u een horecabedrijf, dan is de doorlopende evenementenverzekering mogelijk een nuttige aanvulling.


Ieder bedrijf en ondernemer is uniek en risico’s afdekken is dan ook maatwerk.

Vraag advies aan onze onafhankelijke verzekeringsadviseur.

Extra kostenverzekering

Sommige bedrijven kunnen na een grote schade snel en zonder omzetverlies weer aan de slag, bijvoorbeeld in de zakelijke dienstverlening.

U heeft dan geen omzetverlies, maar u maakt wel extra kosten. Bijvoorbeeld voor de huur van een tijdelijke bedrijfsruimte, computerapparatuur of extra reiskosten van medewerkers. Speciaal voor bedrijven die na een schade eenvoudig ergens anders kunnen doorwerken, is er daarom de Extra Kostenverzekering.


Ieder bedrijf is uniek en risico’s afdekken is maatwerk. Vraag dus tijdig advies aan onze onafhankelijke verzekeringsadviseur.

Milieuschadeverzekering

Iedere ondernemer kan met milieuschade te maken krijgen. Denk aan schoonmaakmiddelen die het milieu aantasten. Of brand of storm, waardoor verontreinigd bluswater of astbestdeeltjes milieuschade veroorzaken.

De kosten van sanering kunnen flink oplopen en komen vaak volledig voor uw rekening.

Met de Milieuschadeverzekering bent u verzekerd voor vrijwel alle kosten, waardoor de continuïteit van uw bedrijf is gewaarborgd.


Vraag een gesprek aan met onze onafhankelijke verzekeringsadviseur voor advies op maat voor uw bedrijf. 

Cybercrime en cyberrisk

Cybercrime komt helaas steeds vaker voor. Met grote gevolgen hebben voor uw onderneming. Het kan er zelfs toe leiden dat uw bedrijfsactiviteiten helemaal stil komen te liggen.

VLIEG kan u een complete oplossing bieden om cybercrime zo veel mogelijk te voorkomen.

Aangezien elk bedrijf en iedere ondernemer uniek is en risico’s afdekken maatwerk is, raden wij aan advies te vragen aan onze onafhankelijke verzekeringsadviseur.

Rechtsbijstandverzekering

Als ondernemer heeft u in uw bedrijf al snel met veel partijen te maken; afnemers, leveranciers, de gemeente, personeel, verhuurders. De kans op een conflict is altijd aanwezig en juridische bijstand kan behoorlijk in de papieren lopen.


Met de Rechtsbijstandverzekering bent u verzekerd van kwalitatieve juridische hulp. Oók als er nog geen conflict is, maar dit dreigt te ontstaan. En u krijgt juridisch advies over vergunningen, contracten en leveringsvoorwaarden.


Conflicten met leveranciers en afnemers zijn meeverzekerd. Incassobijstand kan worden meeverzekerd.


Ieder bedrijf en elke ondernemer is uniek en risico’s afdekken is dan ook maatwerk. Vraag advies aan onze onafhankelijke verzekeringsadviseur.

ZW-eigenrisicoverzekering

Een werknemer die ziek uit dienst gaat, of binnen vier weken na uitdiensttreding ziek wordt, kan u veel geld kosten. Tot wel twaalf jaar lang. Dat merkt u namelijk aan de premies die u aan het UWV betaalt.

Het is dus in uw belang dat een zieke ex-werknemer alle mogelijkheden benut om te werken en de juiste ondersteuning krijgt. Met de ZW-eigenrisicoverzekering weet u zeker dat er werk wordt gemaakt van de begeleiding van zieke ex-werknemers. Zo krijgt u als eigenrisicodrager voor de Ziektewet grip op uw kosten.


Elke situatie is ander per ondernemer en risico’s afdekken is dan ook maatwerk. Vraag daarom advies aan onze onafhankelijke verzekeringsadviseur.

WGA-eigenrisicoverzekering

Elke werkgever heeft wel eens met zieke werknemers te maken. Gelukkig is het verzuim meestal van korte duur. Maar soms duurt het langer. Is een werknemer na twee jaar nog niet volledig aan het werk? Dan kan dit u nog tien jaar lang veel geld kosten.

Met de WGA-eigenrisicoverzekering verzekert u zich voor dit financiële risico en krijgt u persoonlijke ondersteuning bij langdurige arbeidsongeschiktheid van (ex-) werknemers.


Risico’s afdekken? Dat is maatwerk. Vraag advies aan onze onafhankelijke verzekeringsadviseur.

Zakenreisverzekering

Reizen voor het werk? Dan kunt u te maken krijgen met tegenslagen als ziektekosten of een ongeval. Maar ook met diefstal van waardevolle spullen.

De Zakenreisverzekering is zowel individueel als collectief af te sluiten. Het is een uitgebreide verzekering voor bedrijven met een of meerdere zakelijke reizigers. Een uitstekende oplossing, want een gewone reisverzekering biedt geen dekking tijdens deze reizen.


Ieder situatie is anders per bedrijf en onderneming. Graag uw risico’s afdekken op maat? Vraag advies aan onze onafhankelijke verzekeringsadviseur.

Arbeidsongeschiktheidverzekering

Zoals iedere ondernemer zit u ongetwijfeld vol met toekomstplannen. Uiteraard heeft u de ambitie om deze plannen met uw bedrijf te realiseren. Het kan echter anders lopen dan u denkt. Zeker als u door een ziekte of een ongeval arbeidsongeschikt raakt.


Ieder bedrijf en elke ondernemer is uniek en risico’s afdekken is dan ook maatwerk.

Vraag dus advies aan onze onafhankelijke verzekeringsadviseur.

Nabestaandenverzekering

Het is geen fijne gedachte. Maar er komt een dag dat u er niet meer bent. Of dat uw werknemers er niet meer zijn, als u die heeft. Blijven daarbij een partner en kinderen achter, dan is het prettig als zij de rekeningen kunnen blijven betalen.


Risico’s afdekken is maatwerk. Vraag advies aan onze onafhankelijke verzekeringsadviseur.

Risicomanagement

U heeft als ondernemer met allerlei prachtige uitdagingen te maken. Maar ook met bedrijfsrisico’s die uw doelstellingen in de weg kunnen staan, of zelfs het voortbestaan van uw bedrijf in gevaar kunnen brengen. Denk aan brand, inbraak, of een klant die u aansprakelijk stelt. Maar ook aan het loon dat u moet doorbetalen aan een zieke werknemer of een werknemer die arbeidsongeschikt raakt.


Risico’s afdekken is anders voor elk bedrijf en elke onderneming en dus maatwerk. Vraag daarom advies aan onze onafhankelijke verzekeringsadviseur.

Maatadvies voor een langdurige relatie

Uw belang staat altijd voorop! U wilt onbezorgd ondernemen. Logisch. Maar ondernemen is ook risico’s nemen. Dat weet u natuurlijk als geen ander. Tegelijkertijd zijn er ook risico’s die u wilt verminderen of verzekeren.

Ons team van VLIEG Bedrijfsverzekeringen inventariseert deze graag voor u en biedt u een op maat gesneden verzekeringsadvies.

Dan kunt u zich richten op de continuïteit en/of groei van uw bedrijf.

Uw team van verzekeringsspecialisten staat voor u klaar

Debby Kemperman

Schadebehandelaar

Annet Kleverlaan

Adviseur Binnendienst Bedrijfsverzekeringen

Marcel Wisselo

Accountmanager Bedrijfsverzekeringen

Sara al Nadjar

Schadebehandelaar

Peter Kooij

Adviseur Binnendienst Bedrijfsverzekeringen

Yvonne Kiemel

Deskaccount Adviseur Bedrijfsverzekeringen

Guda de Man

Adviseur Binnendienst Bedrijfsverzekeringen

Edwin Thomas

Manager Verzekeringen

VLIEG Bedrijfsverzekeringen

Bedrijfsverzekeringen

Op gebied van bedrijfsverzekeringen zijn wij adviseur én bemiddelaar. Wij zetten alle voorwaarden en tarieven van vrijwel alle verzekeraars voor u op een rij

Pand kopen of huren?

Uw pand verkopen is niet vanzelfsprekend. Dus is het verstandig die verkoop in handen te geven van een echte bedrijfsmakelaar. Wat kan VLIEG Bedrijfsmakelaars voor u betekenen?

Contact

Vul hieronder uw telefoonnummer in en wij bellen u binnen 1 werkdag terug

Uitgelicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over makelaardij, hypotheken en verzekeringen!

Uitgelicht