Aankoopmakelaar

VLIEG maakt het makkelijk.

Droomhuis kopen?

Als je een huis op het oog hebt, kom je vrijwel altijd eerst in contact met de makelaar van de verkoper. Die zal je natuurlijk netjes informatie geven en alles over het huis vertellen, maar het blijft de makelaar die door de verkoper is ingeschakeld om zijn huis te verkopen.

Dat betekent dat de makelaar primair de belangen van de verkoper behartigt en niet de jouwe. Daarom is het verstandig om een eigen deskundige in de hand te nemen. Een makelaar die niet voor de verkoper werkt, maar voor jou! Een VLIEG-aankoopmakelaar dus.

VLIEG Makelaars Verkocht Bord op Raam

De kunst van het ontzorgen

Bij het kopen van een huis moet er veel gebeuren in korte tijd. Een VLIEG-aankoopmakelaar ontzorgt! Wij kijken naar onder meer het onderhoud, de aanwezigheid van eventuele gebreken en naar noodzakelijke reparaties. Daarnaast doen wij onderzoek naar bestemmingsplannen, milieuaspecten, relevante gegevens in het Kadaster, status en verplichtingen van de Vereniging van Eigenaren. Door een VLIEG-aankoopmakelaar te laten bieden, is de kans veel kleiner dat je teveel voor dat droomhuis betaalt.

Wat doet de VLIEG-aankoopmakelaar?

Heel veel zaken, waaronder;

Contact opnemen met VLIEG

Vind jouw droomhuis!

Hieronder zie je een kleine greep uit ons aanbod. Je kunt bij elke woning gemakkelijk een bezichtiging plannen of een gesprek met een financieel adviseur.

Nieuw
€ 2.250,- p/m

Akerdijk 18

Lijnden

Nieuw
€ 525.000,- k.k.

Jacob van Lennepkade 153H

Amsterdam

Nieuw
€ 359.000,- k.k.

Vloedlijn 12

CallantsoogOntdek alle droomhuizen

Hoe herken je een makelaar van VLIEG?

Tot 2001 was de titel van makelaar in onroerende goederen een beschermde titel; alleen na een gedegen studie en opleiding kon iemand zich na het afleggen van een vaktest voor de Kamer van Koophandel laten beëdigen door de Arrondissementsrechtbank.

Tegenwoordig mag iedereen zich makelaar noemen en is het niet altijd zichtbaar of zo iemand wel of niet heeft gestudeerd. De Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) beëdigt haar leden nog steeds ! Alle VLIEG Makelaars zijn kundig en gediplomeerd.

De lidmaatschapseisen én de Erecode vormen een garantie voor de basiskwaliteit van ieder NVM-lid. Ieder nieuw NVM-lid legt een eed af, die inhoudt dat men zich conformeert aan de normen en waarden (bedrijfsethiek) van de NVM.

makelaar huis verkopen

Wij gaan je uitstekend helpen!