VLIEG Advies Groep maakt het makkelijk.

Van aankoop tot verkoop. Van financiering tot verzekering.

Welkom bij de VLIEG Advies Groep

Mijn naam is Alex Zörner, ik ben de Algemeen Directeur van de VLIEG Advies Groep. Samen met circa 70 gepassioneerde collega’s heet ik je van harte welkom. Wij zijn VLIEG. Waarmee kunnen wij jou van dienst zijn?

De VLIEG Advies Groep is gevestigd in Alkmaar, Amsterdam, Amstelveen, Bergen, Haarlem, Heerhugowaard, Hoofddorp, Lelystad, Schagen en Zaanstad; het hoofdkantoor bevindt zich aan de Robijnstraat 7 in Alkmaar. Dit uitgebreide netwerk van kantoren is een duidelijke meerwaarde voor zowel particuliere als professionele opdrachtgevers.

Contactgegevens VLIEG Hoofdkantoor

Robijnstraat 7 
1812 RB Alkmaar

072 – 541 42 43

info@vlieg.nl

maandag t/m vrijdag
08:45 tot 17:15 uur

Buiten kantoortijden op afspraak.

Onze werknemers herken je aan de passie waarmee ze hun dagelijkse werk doen.

Mijn collega's van de VLIEG Advies Groep werken op verschillende terreinen samen op het gebied van makelaardij, hypotheken en verzekeringen en zijn actief voor zowel ondernemingen als particulieren.

De verschillende disciplines werken intensief samen, waardoor wij continu bezig kunnen zijn met de optimalisatie van onze dienstverlening.

Het VLIEG netwerk en de synergie tussen de VLIEG kantoren genereert extra verkeer en dat is gunstig voor iedere klant.

Onze missie

Het belang van onze klant staat altijd centraal

De VLIEG Advies Groep is een solide, integere, allround dienstverlener die adviseert en bemiddelt op het gebied van verzekeringen, hypotheken, koop en verkoop, huur en verhuur, consultancy en taxaties van particuliere woningen en commercieel vastgoed.

De VLIEG Advies Groep biedt een volledig pakket aan diensten via goed opgeleide en ervaren medewerkers. Onze klanten kunnen daardoor rekenen op een eerlijke, integere, betrouwbare, deskundige en transparante dienstverlening waarbij het belang van de klant altijd centraal staat.

Onze visie

Wij zijn een toonaangevende allround dienstverlener

De VLIEG Advies Groep wil een toonaangevende allround dienstverlener zijn op het gebied van makelaardij en financiële dienstverlening in ons werkgebied. Wij willen worden gezien als de meest betrouwbare en klantgerichte dienstverlener. Onze focus is continu om onze kwaliteit van dienstverlening naar een nóg hoger level te tillen.

Onze kwaliteit

Wij werken voortdurend aan onze deskundigheid

Om jou optimaal van dienst te kunnen zijn, is de VLIEG Advies Groep aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), Adfiz, de vereniging voor adviseurs in financiële dienstverlening en de Nederlandse Vereniging van Gevolmachtigde Agenten (NVGA). Zaken als educatie, tuchtrecht en het kwaliteitslabel versterken het imago van deskundigheid. VLIEG biedt zijn klanten een hoogwaardig totaalpakket.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij kijken verder dan alleen de eigen organisatie

Een ondernemer kijkt vandaag de dag verder dan alleen de eigen organisatie en heeft oog voor maatschappelijke ontwikkelingen in de samenleving. 

 

De oprichter van ons bedrijf heeft een ondernemersprijs in het leven geroepen met als doel om jonge ondernemingen, na hun start-up fase, in de volgende fase een ‘vliegende vervolgstap’ te kunnen laten maken. De van Hylckama Vlieg Ondernemers Prijs wordt eens in de twee jaar uitgereikt.

VLIEG Advies Groep

Alex Zörner RM RT

Algemeen Directeur

Henk van Hylckama Vlieg

Oprichter & Commissaris

Lindsey Stubbe

Binnendienst Coördinator / Directie Assistent

Romy van der Gevel

Binnendienst Coördinator / Directie Assistent

Natascha Vriezema

Administrateur

Ingrid van de Pas

Receptioniste / Telefoniste

Jessica Schallies

Receptioniste / Telefoniste

Ik wil mijn woning verkopen

Ik zoek een woning

Hypotheek en verzekering

Uitgelicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over makelaardij, hypotheken en verzekeringen!