VLIEG Amsterdam maakt het makkelijk

Van aankoop tot verkoop. Van financiering tot verzekering.

Zo maakt VLIEG Amsterdam het makkelijk

VLIEG Makelaars Amsterdam is gevestigd aan de Valkenburgerstraat 223. Nabij het Waterlooplein, op een uitstekende zichtlocatie in het centrum van Amsterdam, werkt een gedreven commercieel team. Onze specialismen zijn het aankopen, verkopen en verhuren van zowel bestaande bouw als ook nieuwbouw voor particulieren en ondernemers.

Wij zijn aangesloten bij de Makelaarsvereniging Amsterdam (MVA) dé beroepsorganisatie van makelaars in de Metropoolregio (MRA) Amsterdam. Als een van de weinige makelaarskantoren in Amsterdam zijn wij ook op de zaterdag beschikbaar voor afspraken. Laat je verrassen door onze service en neem gerust contact op!

De kruisbestuiving met de omliggende VLIEG kantoren zoals Amstelveen, Haarlem, Hoofddorp en Zaandam levert extra verkeer op en dat is weer gunstig voor jou als klant! De nieuwbouwverkoop,-marketing en -advies beschouwen wij als een specialiteit en uiteraard zijn wij vanaf dag 1 NVM Nieuwbouwspecialist.

Wij zijn onderdeel en mede initiatiefnemer van het platform Nieuw Wonen Amsterdam en bedienen daarmee zowel de consument als de ontwikkelaar. Ook voor een hypotheek of verzekering kun je bij ons op kantoor terecht.

Contactgegevens VLIEG Amsterdam

Valkenburgerstraat 223B
1011 MJ Amsterdam

020 – 524 74 30

amsterdam@vlieg.nl

Maandag t/m vrijdag
09:00 tot 17:30 uur

Buiten kantoortijden op afspraak.

Ik wil mijn woning verkopen

Ik zoek een woning

Hypotheek en verzekering

Wij gaan je uitstekend helpen!​

Aanbod VLIEG Amsterdam

Nieuw
€ 315.000,- k.k.

Oldengaarde 116

Amsterdam

Nieuw
€ 900.000,- k.k.

Pieter Holmstraat 6

Amsterdam

Nieuw
NVM Open Huizen Dag
€ 1.495.000,- k.k.

Hoofdweg 90

Lijnden

Nieuw
NVM Open Huizen Dag
€ 265.000,- k.k.

Streefkerkstraat 108

Amsterdam

Nieuw
€ 489.000,- k.k.

Johannes van der Waalsstraat 32-1

Amsterdam

Nieuw
NVM Open Huizen Dag
€ 525.000,- k.k.

Tugelaweg 40A

Amsterdam

VLIEG-Klantbeoordelingen

Gizem D.
15:16 03/17/23
We have completed the home search and buying process with VLIEG. We worked with Nick as a real estate advisor and Guido as a mortgage advisor. They were very... professional and friendly. They also arranged notary appointments and the insurances that we needed for us. The whole process went very smoothly, and we highly recommend it.read more
Tanja W.
14:50 03/09/23
Super blij met de financiële adviezen van Hans! Hij staat altijd voor je klaar en zoekt alles piekfijn uit! Echt een dikke vette aanrader!
Kevin K.
12:37 01/16/23
Wij hebben onze woning verkocht via Vlieg makelaars Amsterdam en ik heb het gehele proces als bijzonder prettig ervaren. Vanaf het eerste telefoon contact met Floor... was de toon erg vriendelijk en professioneel. Dit was een aangenaam contrast met de vele andere makelaars die in het eerste gesprek na 1 zin al over hun courtage begonnen en in de woning zelf weinig interesse toonden.Ook de makelaar Martijn kwam supergoed voorbereid bij ons langs in de woning en had zich duidelijk ingelezen in de markt bij ons in de wijk. De courtage was erg schappelijk en de makelaar is het hele proces betrokken geweest. 2 keer mee naar de notaris geweest (waar de aankoopmakelaar van de kopers overigens nooit bij aanwezig was)Niet geheel onbelangrijk, ons huis was binnen 2 weken verkocht en tegen een zeer mooi bod. Volgende keer zullen we Vlieg zeker weer benaderen!read more
Paul B.
17:38 01/15/23
Het fijne contact met Floor Korten en Hans Zeegers zal nog lang in onze herinnering blijven. Hans heeft met zijn professionaliteit ons uitstekend geadviseerd om een... passende hypotheek af te sluiten voor ons appartement in Alkmaar. Daarnaast was het een aardige vent, altijd even optimistisch en zeer benaderbaar. Floor deed de begeleiding bij de verkoop van ons appartement in Amsterdam, dit verliep vlekkeloos. Ze was punctueel in haar afspraken, en reageerde snel op onze vragen. Uiteindelijk heeft ze voor ons appartement een mooie prijs weten te bedingen. Wij hebben het bijzonder fijn gevonden dat Hans en Floor ons hebben bijgestaan in het kopen en verkopen van onze appartementen. We kunnen we dit kantoor van ‘VLIEG Makelaars Amsterdam’ van harte aanbevelen! P&Iread more
marieke
16:12 12/20/22
Hele fijne makelaar, goede persoonlijke service en advies en altijd goed bereikbaar. Leuk team met betrokken mensen. Heel tevreden!
Sochil P.
15:03 12/19/22
Voor de vierde keer een huis gekocht via Vlieg, wederom zeer goed geholpen. Het bedrijf heeft hele kundige mensen. Makelaar Nick is een slimme jongen die zijn werk... secuur doet en altijd bereikbaar is, Hans mijn favoriete hypotheekadviseur die alles weet van financiën en dan Floor die altijd voor je klaar staat en heel assertief is. Floor, Nick en Hans, echt top gedaan weer!read more
Ozge A.
07:55 11/28/22
We worked with Nick , Guido and MariekeMany thanks to them.Buying the house is not only giving the high bid and having the mortgage. There are a lot of paperwork... behind the process from arranging the insurances to Notary arrangements.With them, everything went smoothly. They are very professional and they know what they do. Highly recommended.read more
gaby M.
21:55 10/07/22
Zeer vakkundig, prettige en vriendelijke begeleiding!!!
Bipin U.
12:06 07/18/22
I used VLIEG's services to help me find a house, as well as assist me with the financial process earlier this year. Based on my experiences with Martijn, Floor, Hans,... and Birgit, I have referred them to other friends and can very easily recommend them here.read more
js_loader

GRATIS waardebepaling van VLIEG Makelaars Amsterdam

Jouw huis verkopen in Amsterdam

De beslissing om jouw woning te verkopen, neem je niet van vandaag op morgen. Laat je hierbij adviseren door een makelaar die Amsterdam kent. Nóg verstandiger is het om daarbij te kiezen voor een NVM-makelaar van VLIEG Makelaars in Amsterdam!

Hoe kun je jouw huis zo aantrekkelijk mogelijk presenteren? En wat is de beste verkoopstrategie? VLIEG Makelaars heeft de expertise en de marktkennis om de beste verkoopprijs voor je te realiseren. Wie wil je bereiken en waar komen die potentiële kopers vandaan?

Met onze marktkennis kunnen we jouw huis bij de juiste doelgroep onder de aandacht brengen. Of die nu uit Amsterdam komt of daarbuiten. Met een netwerk van 10 vestigingen in de regio bereiken we snel een grote groep potentiële kopers voor jouw woning in Amsterdam. Succes gegarandeerd!

VLIEG Makelaars Verkocht Bord op Raam
Makelaar Amstedam Vlieg Bellen

Dé aankoopmakelaar in Amsterdam

Heb je jouw droomhuis op het oog in Amsterdam? Dan krijg je vrijwel altijd te maken met de makelaar van de verkopende partij. Daar is niets mis mee, maar als makelaar van de verkoper zal die de belangen van de klant het zwaarst laten meewegen. Wil je een onafhankelijk advies van iemand die opkomt voor jouw belangen? Neem dan een van onze aankoopmakelaars uit Amsterdam in de arm.
Wanneer je een huis koopt, moet er in korte tijd veel geregeld worden. Een aankoopmakelaar van VLIEG Makelaars in Amsterdam kan je daarbij helpen. Onze aankoopmakelaars kijken onder andere naar het onderhoud, de aanwezigheid van eventuele gebreken en naar noodzakelijke reparaties in, aan en om de woning.

Daarnaast doen we onderzoek naar milieuaspecten, bestemmingsplannen, relevante kadastrale gegevens (denk bijvoorbeeld aan erfpachtvoorwaarden) en natuurlijk de status en verplichtingen van de Vereniging van Eigenaren.

Met een aankoopmakelaar van VLIEG heb je dus een hele zorg minder.

Wij gaan je uitstekend helpen!

Floor Korten

Vastgoedadviseur

Hans Zeegers

Financieel Adviseur

Job Kuperus RM RT

Manager Woningmakelaardij

Martijn Stegeman RM RT

Vestigingsmanager

Nick van Delden

Vastgoedadviseur

Sacha Heemskerk

Commercieel binnendienst medewerkster