VLIEG Amsterdam maakt het makkelijk

Van aankoop tot verkoop. Van financiering tot verzekering.

Zo maakt VLIEG Amsterdam het makkelijk

VLIEG Makelaars Amsterdam is gevestigd aan de Valkenburgerstraat 223. Nabij het Waterlooplein, op een uitstekende zichtlocatie in het centrum van Amsterdam, werkt een gedreven commercieel team. Onze specialismen zijn het aankopen, verkopen en verhuren van zowel bestaande bouw als ook nieuwbouw voor particulieren en ondernemers.

Wij zijn aangesloten bij de Makelaarsvereniging Amsterdam (MVA) dé beroepsorganisatie van makelaars in de Metropoolregio (MRA) Amsterdam. Als een van de weinige makelaarskantoren in Amsterdam zijn wij ook op de zaterdag beschikbaar voor afspraken. Laat je verrassen door onze service en neem gerust contact op!

De kruisbestuiving met de omliggende VLIEG kantoren zoals Amstelveen, Haarlem, Hoofddorp en Zaandam levert extra verkeer op en dat is weer gunstig voor jou als klant! De nieuwbouwverkoop,-marketing en -advies beschouwen wij als een specialiteit en uiteraard zijn wij vanaf dag 1 NVM Nieuwbouwspecialist.

Wij zijn onderdeel en mede initiatiefnemer van het platform Nieuw Wonen Amsterdam en bedienen daarmee zowel de consument als de ontwikkelaar. Ook voor een hypotheek of verzekering kun je bij ons op kantoor terecht.

Contactgegevens VLIEG Amsterdam

Valkenburgerstraat 223B
1011 MJ Amsterdam

020 – 524 74 30

amsterdam@vlieg.nl

Maandag t/m vrijdag
09:00 tot 17:30 uur

Buiten kantoortijden op afspraak.

Ik wil mijn woning verkopen

Ik zoek een woning

Hypotheek en verzekering

Wij gaan je uitstekend helpen!​

Aanbod VLIEG Amsterdam

Nieuw
Vraagprijs € 450.000,- k.k.

Zandvoortstraat 37

Amsterdam

Nieuw
Vraagprijs € 400.000,- k.k.

Haarlemmerweg 495F

Amsterdam

Nieuw
Vraagprijs € 1.395.000,- k.k.

Govert Flinckstraat 240H

Amsterdam

Nieuw
Vraagprijs € 27.000,- v.o.n.

Laan van Spartaan ong

Amsterdam

Onder bod
Vraagprijs € 395.000,- k.k.

Begoniastraat 29B

Amsterdam

Beschikbaar
Vraagprijs € 325.000,- k.k.

Bergmolen 44

Amsterdam

VLIEG-Klantbeoordelingen

Vlieg Makelaardij AmsterdamHeel tevreden over de samenwerking met Vlieg Makelaardij.Nick van Delden heeft ons uitstekend begeleid.Altijd zeer goed bereikbaar en... geduldig onze vragen beantwoordGoed de onderhandelingen namens ons gevoerd in een ontspannen - en prettige sfeer.Zeker voor iedereen een aanrader!lees meer
L O.
1717784543
Wij zijn door Nick geweldig geholpen bij de verkoop van ons appartement in Amsterdam, en de aankoop van onze woning in Bussum. Heel betrouwbaar, bereikbaar en... betrokken. Hans was onze hypotheekadviseur en ook daarover niks dan goeds. Zou het team van Vlieg Amsterdam zeker aanbevelen aan vrienden en familie.lees meer
Drita Y
1715158511
Amazing service and an amazing team! Make our house hunting process the smoothest ever!!
Tzouliano C.
1715158355
Amazing experience in finding our ideal home! Very helpful and professional team at all times. Their effort in advising us (both on the financial as well as real estate... side) was of great value.lees meer
jack S.
1710786509
Nick from vlieg makelaars is a professional and accurate Real estate agent. He did a very good job selling my house in Amsterdam. If you’re looking for the best... strategy salesman with a kind view and experience he is you’re man for the joblees meer
Bram R
1710570839
Uitstekend geholpen door team Valkenburgerstraat, bedankt Floor, Hans, Carmen en Sacha!
Nick is really great and very knowledgeable. Even after buying, Nick still helped me through settling some final pieces for my new property and I highly appreciated... that! Great communication and skills 👏 I will definitely recommend Vlieg!lees meer
js_loader

GRATIS waardebepaling van VLIEG Makelaars Amsterdam

Jouw huis verkopen in Amsterdam

De beslissing om jouw woning te verkopen, neem je niet van vandaag op morgen. Laat je hierbij adviseren door een makelaar die Amsterdam kent. Nóg verstandiger is het om daarbij te kiezen voor een NVM-makelaar van VLIEG Makelaars in Amsterdam!

Hoe kun je jouw huis zo aantrekkelijk mogelijk presenteren? En wat is de beste verkoopstrategie? VLIEG Makelaars heeft de expertise en de marktkennis om de beste verkoopprijs voor je te realiseren. Wie wil je bereiken en waar komen die potentiële kopers vandaan?

Met onze marktkennis kunnen we jouw huis bij de juiste doelgroep onder de aandacht brengen. Of die nu uit Amsterdam komt of daarbuiten. Met een netwerk van 10 vestigingen in de regio bereiken we snel een grote groep potentiële kopers voor jouw woning in Amsterdam. Succes gegarandeerd!

VLIEG Makelaars Verkocht Bord op Raam
Makelaar Amstedam Vlieg Bellen

Dé aankoopmakelaar in Amsterdam

Heb je jouw droomhuis op het oog in Amsterdam? Dan krijg je vrijwel altijd te maken met de makelaar van de verkopende partij. Daar is niets mis mee, maar als makelaar van de verkoper zal die de belangen van de klant het zwaarst laten meewegen. Wil je een onafhankelijk advies van iemand die opkomt voor jouw belangen? Neem dan een van onze aankoopmakelaars uit Amsterdam in de arm.
Wanneer je een huis koopt, moet er in korte tijd veel geregeld worden. Een aankoopmakelaar van VLIEG Makelaars in Amsterdam kan je daarbij helpen. Onze aankoopmakelaars kijken onder andere naar het onderhoud, de aanwezigheid van eventuele gebreken en naar noodzakelijke reparaties in, aan en om de woning.

Daarnaast doen we onderzoek naar milieuaspecten, bestemmingsplannen, relevante kadastrale gegevens (denk bijvoorbeeld aan erfpachtvoorwaarden) en natuurlijk de status en verplichtingen van de Vereniging van Eigenaren.

Met een aankoopmakelaar van VLIEG heb je dus een hele zorg minder.

Wij gaan je uitstekend helpen!

Martijn Stegeman RM RT

Makelaar / Vestigingsmanager

Floor Korten KRMT

Makelaar

Nick van Delden

Makelaar

Hans Zeegers

Financieel Adviseur

Omar Nederlof

Financieel Adviseur

Sacha Heemskerk

Office Manager

Job Kuperus RM RT

Manager Woningmakelaardij

Uitgelicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over makelaardij, hypotheken en verzekeringen!