VLIEG Amsterdam maakt het makkelijk

Van aankoop tot verkoop. Van financiering tot verzekering.

Zo maakt VLIEG Amsterdam het makkelijk

VLIEG Makelaars Amsterdam is gevestigd aan de Valkenburgerstraat 223. Nabij het Waterlooplein, op een uitstekende zichtlocatie in het centrum van Amsterdam, werkt een gedreven commercieel team. Onze specialismen zijn het aankopen, verkopen en verhuren van zowel bestaande bouw als ook nieuwbouw voor particulieren en ondernemers.

Wij zijn aangesloten bij de Makelaarsvereniging Amsterdam (MVA) dé beroepsorganisatie van makelaars in de Metropoolregio (MRA) Amsterdam. Als een van de weinige makelaarskantoren in Amsterdam zijn wij ook op de zaterdag beschikbaar voor afspraken. Laat je verrassen door onze service en neem gerust contact op!

De kruisbestuiving met de omliggende VLIEG kantoren zoals Amstelveen, Haarlem, Hoofddorp en Zaandam levert extra verkeer op en dat is weer gunstig voor jou als klant! De nieuwbouwverkoop,-marketing en -advies beschouwen wij als een specialiteit en uiteraard zijn wij vanaf dag 1 NVM Nieuwbouwspecialist.

Wij zijn onderdeel en mede initiatiefnemer van het platform Nieuw Wonen Amsterdam en bedienen daarmee zowel de consument als de ontwikkelaar. Ook voor een hypotheek of verzekering kun je bij ons op kantoor terecht.

Contactgegevens VLIEG Amsterdam

Valkenburgerstraat 223B
1011 MJ Amsterdam

020 – 524 74 30

amsterdam@vlieg.nl

Maandag t/m vrijdag
09:00 tot 17:30 uur

Buiten kantoortijden op afspraak.

Ik wil mijn woning verkopen

Ik zoek een woning

Hypotheek en verzekering

Wij gaan je uitstekend helpen!​

Klanten over VLIEG Amsterdam

Een funda gebruiker

Jan Evertsenstraat 495

''Ik zou deze makelaar aanbevelen. We zijn fijn geholpen door Elly de Meijer bij de verkoop van onze woning. Contact verliep prima. Alles was goed geregeld. Ze heeft veel verstand van zaken en daarnaast erg professioneel en vriendelijk. Nogmaals bedankt Elly en Vlieg makelaars. VLIEG makelaars goeie aanrader!''

Een funda gebruiker

Rooseveltlaan 98 II+IV

''Ik zou deze makelaar aanbevelen. Elly, mijn makelaar bij vlieg is zeer betrokken en spaart kosten noch moeite om tot een goed resultaat te komen. Vlieg makelaars is deskundig, professioneel en goed op de hoogte van de lokale markt en bijzonderheden.''

Een funda gebruiker

Purmerenderweg 63

''Ik zou deze makelaar aanbevelen. Het contact met de makelaar was zeer persoonlijk en erg prettig. Waar ik niets wist van het verkopen van een huis kon ik volledig steunen op de deskundigheid van de makelaar. Hun onderlinge communicatie was ook erg goed, dus als een andere collega even moest waarnemen was de onderlinge overdracht perfect. Dit hele proces heb ik door hun deskundigheid, vriendelijkheid en flexibiliteit als zeer prettig ervaren.''

Een funda gebruiker

Molukkenstraat 109

''Ik zou deze makelaar aanbevelen. Voor de tweede keer binnen twee jaar een huis gekocht via Elly van Vlieg. Door de professionele mensen die er werken werd alles op alles gezet om snel tot een mooie verkoop te komen. Ook moet de hypotheekadviseur Hans genoemd worden, een hele prettige man die graag met je meedenkt en alle opties berekent. Fijn dat ze allemaal samen werken en er dus altijd iemand bereikbaar is. Mocht ik ooit weer willen verhuizen bel ik absoluut aan bij VLIEG!''

Een funda gebruiker

Prins Hendrikkade 172 A

''Ik zou deze makelaar aanbevelen. Elly van Vlieg zorgt dat ze je pand goed kent en heeft er plezier in om te bedenken wat je allemaal kan met een huis en geniet daarom ook van de bezichtigingen, wat enthousiasmerend werkt. Ze houdt steeds goed contact met je zodat je steeds de aanpak en de ontwikkelingen van de verkoop kan bespreken. Ze kent het spel van het onderhandelen goed en is niet voor één gat te vangen om wegen te zoeken om de deal toch tot stand te brengen. En: ze is heel goed en heel secuur in het juridische deel van het verhaal ( de aktes, de stappen bij de notaris etc etc ) zodat je zeker weet dat dat allemaal perfect in orde is.''

Een funda gebruiker

Duinbeek 48

''Ik zou deze makelaar aanbevelen. Vanaf de eerste kennismaking bij onze woningaankoop eigenlijk direct besloten dat Vlieg ons huis mochten verkopen. Kernwoorden zijn; prettige samenwerking, duidelijk advies, transparant, altijd bereikbaar, goede procesbegeleiding. Wij zijn erg blij met de manier waarop en de snelheid waarmee onze woning is verkocht. Ook het door hen gekozen proces van bieden is door de aspirant kopers goed ontvangen. Super gedaan! Wij bevelen deze makelaar zeker aan!''

Vorige
Volgende

Aanbod VLIEG Amsterdam

Nieuw
€ 550.000,- k.k.

Hilverbeekstraat 34

Amsterdam

Nieuw
€ 550.000,- k.k.

Vrijburg 69

Amsterdam

Nieuw
€ 550.000,- k.k.

Staringstraat 6H

Amsterdam

GRATIS waardebepaling van VLIEG Makelaars Amsterdam

Jouw huis verkopen in Amsterdam

De beslissing om jouw woning te verkopen, neem je niet van vandaag op morgen. Laat je hierbij adviseren door een makelaar die Amsterdam kent. Nóg verstandiger is het om daarbij te kiezen voor een NVM-makelaar van VLIEG Makelaars in Amsterdam!

Hoe kun je jouw huis zo aantrekkelijk mogelijk presenteren? En wat is de beste verkoopstrategie? VLIEG Makelaars heeft de expertise en de marktkennis om de beste verkoopprijs voor je te realiseren. Wie wil je bereiken en waar komen die potentiële kopers vandaan?

Met onze marktkennis kunnen we jouw huis bij de juiste doelgroep onder de aandacht brengen. Of die nu uit Amsterdam komt of daarbuiten. Met een netwerk van 10 vestigingen in de regio bereiken we snel een grote groep potentiële kopers voor jouw woning in Amsterdam. Succes gegarandeerd!

VLIEG Makelaars Verkocht Bord op Raam
Makelaar Amstedam Vlieg Bellen

Dé aankoopmakelaar in Amsterdam

Heb je jouw droomhuis op het oog in Amsterdam? Dan krijg je vrijwel altijd te maken met de makelaar van de verkopende partij. Daar is niets mis mee, maar als makelaar van de verkoper zal die de belangen van de klant het zwaarst laten meewegen. Wil je een onafhankelijk advies van iemand die opkomt voor jouw belangen? Neem dan een van onze aankoopmakelaars uit Amsterdam in de arm.
Wanneer je een huis koopt, moet er in korte tijd veel geregeld worden. Een aankoopmakelaar van VLIEG Makelaars in Amsterdam kan je daarbij helpen. Onze aankoopmakelaars kijken onder andere naar het onderhoud, de aanwezigheid van eventuele gebreken en naar noodzakelijke reparaties in, aan en om de woning.

Daarnaast doen we onderzoek naar milieuaspecten, bestemmingsplannen, relevante kadastrale gegevens (denk bijvoorbeeld aan erfpachtvoorwaarden) en natuurlijk de status en verplichtingen van de Vereniging van Eigenaren.

Met een aankoopmakelaar van VLIEG heb je dus een hele zorg minder.

Wij gaan je uitstekend helpen!

Floor Korten

Office Manager

Hans Zeegers

Financieel Adviseur

Job Kuperus RM RT

Manager Woningmakelaardij

Martijn Stegeman RM RT

Vestigingsmanager

Nick van Delden

Vastgoedadviseur