VLIEG Amsterdam maakt het makkelijk

Van aankoop tot verkoop. Van financiering tot verzekering.

Zo maakt VLIEG Amsterdam het makkelijk

VLIEG Makelaars Amsterdam is gevestigd aan de Valkenburgerstraat 223. Nabij het Waterlooplein, op een uitstekende zichtlocatie in het centrum van Amsterdam, werkt een gedreven commercieel team. Onze specialismen zijn het aankopen, verkopen en verhuren van zowel bestaande bouw als ook nieuwbouw voor particulieren en ondernemers.

Wij zijn aangesloten bij de Makelaarsvereniging Amsterdam (MVA) dé beroepsorganisatie van makelaars in de Metropoolregio (MRA) Amsterdam. Als een van de weinige makelaarskantoren in Amsterdam zijn wij ook op de zaterdag beschikbaar voor afspraken. Laat je verrassen door onze service en neem gerust contact op!

De kruisbestuiving met de omliggende VLIEG kantoren zoals Amstelveen, Haarlem, Hoofddorp en Zaandam levert extra verkeer op en dat is weer gunstig voor jou als klant! De nieuwbouwverkoop,-marketing en -advies beschouwen wij als een specialiteit en uiteraard zijn wij vanaf dag 1 NVM Nieuwbouwspecialist.

Wij zijn onderdeel en mede initiatiefnemer van het platform Nieuw Wonen Amsterdam en bedienen daarmee zowel de consument als de ontwikkelaar. Ook voor een hypotheek of verzekering kun je bij ons op kantoor terecht.

Contactgegevens VLIEG Amsterdam

Valkenburgerstraat 223B
1011 MJ Amsterdam

020 – 524 74 30

amsterdam@vlieg.nl

Maandag t/m vrijdag
09:00 tot 17:30 uur

Buiten kantoortijden op afspraak.

Ik wil mijn woning verkopen

Ik zoek een woning

Hypotheek en verzekering

Wij gaan je uitstekend helpen!​

Aanbod VLIEG Amsterdam

Nieuw
€ 475.000,- k.k.

Rutherfordstraat 3-2

Amsterdam

Nieuw
€ 485.000,- k.k.

J. Duikerstraat 1

Almere

Nieuw
€ 750.000,- k.k.

De Kempenaerstraat 195

Amsterdam

Nieuw
€ 340.000,- k.k.

Matrozenhof 20

Amsterdam

Nieuw
€ 900.000,- k.k.

Pieter Holmstraat 6

Amsterdam

Nieuw
€ 600.000,- k.k.

Recht Boomssloot 50B

Amsterdam

VLIEG-Klantbeoordelingen

gaby M.
21:55 10/07/22
Zeer vakkundig, prettige en vriendelijke begeleiding!!!
Bipin U.
12:06 07/18/22
I used VLIEG's services to help me find a house, as well as assist me with the financial process earlier this year. Based on my experiences with Martijn, Floor, Hans,... and Birgit, I have referred them to other friends and can very easily recommend them here.Lees meer
Anne de G.
11:56 03/08/22
Prettig contact, zeer kundig en vlot.
Stefanie H.
11:19 01/31/22
Wat een ervaring! Ik heb zowel mijn aankoop als verkoop bij Vlieg Makelaars in opdracht gegeven; het was super geregeld! Goede communicatie en vlot met alles. Ik kan ze... alleen maar aanbevelen. Nogmaals hartelijk dank voor alles.Lees meer
pawan T.
15:53 01/16/22
I really appreciate the cooperation and help got from VLIEG to get me my dream house in Netherlands. The complete experience was very smooth and fast.I thanks to Floor... who was my first point of contact and was helping me since beginning till the moment I get settled in my new house. I thanks to Mustapha and Marieke to choose a right house for me and my family with their genuine feedback and experience. I will never ever forget the Notary Day car ride with Dustin, thank you Dustin for your kind help. I also thanks to Hans, for clear explanation and discussions on mortgage and very good mortgage proposal, suitable for my finance situation.Lees meer
Bas van G.
11:26 12/09/21
Erg goed geholpen met het aankopen van een appartement door zowel de aankoopmakelaar en de hypotheekadviseur, met ondersteuning van de rest van het team.We zijn erg... tevreden over de duidelijke communicatie, nakomen van afspraken en proactieve hulp tijdens het gehele aankoopproces; van oriëntatie gesprek tot het uiteindelijke tekenen (en zelfs de nazorg)! Wij kunnen VLIEG sterk aanbevelen voor de aankoop van een huis.In het bijzonder willen we Mustapha, Hans en Floor bedanken voor de uitstekende service!Lees meer
MIKE B.
11:16 10/25/21
Vlieg heeft mij geholpen een appartement te kopen in Amsterdam. Mustafa werd mijn aankoop makelaar. Hij is top-notch en ik wil niemand anders als ik het nog een keer... moet doen 🙂 Hij is zeer professioneel en betrouwbaar. Communicatie was ook uitstekend. Ik ben heel tevreden. Een aanrader.Lees meer
Robin T.
09:51 08/27/21
Vlieg Makelaars assisted me with the purchase of my Amsterdam apartment and they truly provided top quality services. Floor Korten, the office manager, was super... communicative, very responsive to my questions and efficient in planning the visits. Mustapha, my real estate agent, was likewise very communicative and knowledgeable, and provided me with a value analysis of the property upfront, a realistic m2 price in case I would consider to buy, and handled all the communications with the selling party. Based on my personal experience, I highly recommend using their services.Lees meer
Sergiy P.
16:54 07/26/21
Had a very positive experience with VLIEG Makelaars - their help with apartment purchase was invaluable. They are very professional and well-organized.
js_loader

GRATIS waardebepaling van VLIEG Makelaars Amsterdam

Jouw huis verkopen in Amsterdam

De beslissing om jouw woning te verkopen, neem je niet van vandaag op morgen. Laat je hierbij adviseren door een makelaar die Amsterdam kent. Nóg verstandiger is het om daarbij te kiezen voor een NVM-makelaar van VLIEG Makelaars in Amsterdam!

Hoe kun je jouw huis zo aantrekkelijk mogelijk presenteren? En wat is de beste verkoopstrategie? VLIEG Makelaars heeft de expertise en de marktkennis om de beste verkoopprijs voor je te realiseren. Wie wil je bereiken en waar komen die potentiële kopers vandaan?

Met onze marktkennis kunnen we jouw huis bij de juiste doelgroep onder de aandacht brengen. Of die nu uit Amsterdam komt of daarbuiten. Met een netwerk van 10 vestigingen in de regio bereiken we snel een grote groep potentiële kopers voor jouw woning in Amsterdam. Succes gegarandeerd!

VLIEG Makelaars Verkocht Bord op Raam
Makelaar Amstedam Vlieg Bellen

Dé aankoopmakelaar in Amsterdam

Heb je jouw droomhuis op het oog in Amsterdam? Dan krijg je vrijwel altijd te maken met de makelaar van de verkopende partij. Daar is niets mis mee, maar als makelaar van de verkoper zal die de belangen van de klant het zwaarst laten meewegen. Wil je een onafhankelijk advies van iemand die opkomt voor jouw belangen? Neem dan een van onze aankoopmakelaars uit Amsterdam in de arm.
Wanneer je een huis koopt, moet er in korte tijd veel geregeld worden. Een aankoopmakelaar van VLIEG Makelaars in Amsterdam kan je daarbij helpen. Onze aankoopmakelaars kijken onder andere naar het onderhoud, de aanwezigheid van eventuele gebreken en naar noodzakelijke reparaties in, aan en om de woning.

Daarnaast doen we onderzoek naar milieuaspecten, bestemmingsplannen, relevante kadastrale gegevens (denk bijvoorbeeld aan erfpachtvoorwaarden) en natuurlijk de status en verplichtingen van de Vereniging van Eigenaren.

Met een aankoopmakelaar van VLIEG heb je dus een hele zorg minder.

Wij gaan je uitstekend helpen!

Floor Korten

Office Manager

Hans Zeegers

Financieel Adviseur

Job Kuperus RM RT

Manager Woningmakelaardij

Martijn Stegeman RM RT

Vestigingsmanager

Nick van Delden

Vastgoedadviseur

Sacha Heemskerk

Commercieel binnendienst medewerkster