VLIEG Amsterdam maakt het makkelijk

Van aankoop tot verkoop. Van financiering tot verzekering.

Zo maakt VLIEG Amsterdam het makkelijk

VLIEG Makelaars Amsterdam is gevestigd aan de Valkenburgerstraat 223. Nabij het Waterlooplein, op een uitstekende zichtlocatie in het centrum van Amsterdam, werkt een gedreven commercieel team. Onze specialismen zijn het aankopen, verkopen en verhuren van zowel bestaande bouw als ook nieuwbouw voor particulieren en ondernemers.

Wij zijn aangesloten bij de Makelaarsvereniging Amsterdam (MVA) dé beroepsorganisatie van makelaars in de Metropoolregio (MRA) Amsterdam. Als een van de weinige makelaarskantoren in Amsterdam zijn wij ook op de zaterdag beschikbaar voor afspraken. Laat je verrassen door onze service en neem gerust contact op!

De kruisbestuiving met de omliggende VLIEG kantoren zoals Amstelveen, Haarlem, Hoofddorp en Zaandam levert extra verkeer op en dat is weer gunstig voor jou als klant! De nieuwbouwverkoop,-marketing en -advies beschouwen wij als een specialiteit en uiteraard zijn wij vanaf dag 1 NVM Nieuwbouwspecialist.

Wij zijn onderdeel en mede initiatiefnemer van het platform Nieuw Wonen Amsterdam en bedienen daarmee zowel de consument als de ontwikkelaar. Ook voor een hypotheek of verzekering kun je bij ons op kantoor terecht.

Contactgegevens VLIEG Amsterdam

Valkenburgerstraat 223B
1011 MJ Amsterdam

020 – 524 74 30

amsterdam@vlieg.nl

Maandag t/m vrijdag
09:00 tot 17:30 uur

Buiten kantoortijden op afspraak.

Ik wil mijn woning verkopen

Ik zoek een woning

Hypotheek en verzekering

Wij gaan je uitstekend helpen!​

Aanbod VLIEG Amsterdam

Nieuw
€ 2.000,- p/m

Valkenburgerstraat 35

Amsterdam

Nieuw
€ 495.000,- k.k.

Rapenburgerstraat 73D 3

Amsterdam

Onder bod
€ 500.000,- k.k.

Wiborgeiland 131

Amsterdam

Nieuw
€ 270,- p/m

Anne Frankstraat ong

Amsterdam

Onder bod
€ 400.000,- k.k.

Nieuwe Osdorpergracht 576

Amsterdam

Onder optie
€ 1.800,- p/m

Maasstraat 163-3

Amsterdam

VLIEG-Klantbeoordelingen

Hemal P.
1693503384
Excellent service from Nick as Makelaar and Guido as Mortgage advisor.. as an expat had lots of questions which they addressed patiently.
Joyce R.
1692786881
Binnen 4 weken na ons eerste contact met Nick van Vlieg makelaars, is de transactie volledig afgerond. Verkocht dus en tegen een hele mooie prijs.Het hele proces... verliep vlot en correct. Nick heeft ons op een fijne en professionele wijze begeleid hierin. We zijn steeds goed op de hoogte gehouden van ontwikkelingen. Alles verliep perfect. Wij bevelen deze makelaar van harte aan.Wij zijn een tevreden klant van Vlieg Makelaars.read more
Hugh C.
1692614294
Helped me and my partner find our first home together. We felt very well taken care of, and Vlieg made sure to always prioritise our preferences and gave great advice... for numerous aspects of buying a house. Highly recommended.read more
Janine M.
1691517995
VLIEG Makelaars (o.a. Martijn, Nick en Sacha) hebben fantastisch geholpen bij de verkoop van mijn appartement in Amsterdam. Ze zijn kundig, professioneel, heel fijn in... de communicatie en zijn ontzettend snel en flexibel in het contact en in de acties die nodig zijn voor de verkoop. Veel dank daarvoor!read more
Eric M
1689079596
Enorm goed en klantvriendelijk geholpen door Hans Zeegers. Hans heeft kennis van zaken en legt alles rustig en duidelijk uit. Wat een topper!
Marcel
1688671095
Prima geholpen heeft erg zijn best gedaan Nick alleen jammer dat de verkocht sticker nooit op ons te koop bord heeft gestaan voor de rest prima service
Stan G.
1688552184
Voor de tweede keer hele goede ervaring met Vlieg makelaars. Snelle communicatie, staan altijd voor je klaar. Deskundig en zeer betrokken. Aanrader!
slown3w
1686828403
Professional service, fast communication and action. Not arrogant at all as some in the area may be... Very trustworthy and kind people. Thank you!
Rob E.
1684420797
Nadat wij hadden ingeschreven voor een nieuwbouw project zijn we door alle betrokkenen bij Vlieg Makelaars uitstekend begeleid en structureel, en op tijd,... geïnformeerd. Altijd vriendelijk en ontvankelijk bij vragen en/of opmerkingen. Daarnaast was de toelichting op de wat complexere documenten uitstekend en wordt de financiële kant ook zeer adequaat opgepakt en professioneel behandeld. Kortom, ik kan niets negatiefs ontdekken en ben vol vertrouwen.read more
js_loader

GRATIS waardebepaling van VLIEG Makelaars Amsterdam

Jouw huis verkopen in Amsterdam

De beslissing om jouw woning te verkopen, neem je niet van vandaag op morgen. Laat je hierbij adviseren door een makelaar die Amsterdam kent. Nóg verstandiger is het om daarbij te kiezen voor een NVM-makelaar van VLIEG Makelaars in Amsterdam!

Hoe kun je jouw huis zo aantrekkelijk mogelijk presenteren? En wat is de beste verkoopstrategie? VLIEG Makelaars heeft de expertise en de marktkennis om de beste verkoopprijs voor je te realiseren. Wie wil je bereiken en waar komen die potentiële kopers vandaan?

Met onze marktkennis kunnen we jouw huis bij de juiste doelgroep onder de aandacht brengen. Of die nu uit Amsterdam komt of daarbuiten. Met een netwerk van 10 vestigingen in de regio bereiken we snel een grote groep potentiële kopers voor jouw woning in Amsterdam. Succes gegarandeerd!

VLIEG Makelaars Verkocht Bord op Raam
Makelaar Amstedam Vlieg Bellen

Dé aankoopmakelaar in Amsterdam

Heb je jouw droomhuis op het oog in Amsterdam? Dan krijg je vrijwel altijd te maken met de makelaar van de verkopende partij. Daar is niets mis mee, maar als makelaar van de verkoper zal die de belangen van de klant het zwaarst laten meewegen. Wil je een onafhankelijk advies van iemand die opkomt voor jouw belangen? Neem dan een van onze aankoopmakelaars uit Amsterdam in de arm.
Wanneer je een huis koopt, moet er in korte tijd veel geregeld worden. Een aankoopmakelaar van VLIEG Makelaars in Amsterdam kan je daarbij helpen. Onze aankoopmakelaars kijken onder andere naar het onderhoud, de aanwezigheid van eventuele gebreken en naar noodzakelijke reparaties in, aan en om de woning.

Daarnaast doen we onderzoek naar milieuaspecten, bestemmingsplannen, relevante kadastrale gegevens (denk bijvoorbeeld aan erfpachtvoorwaarden) en natuurlijk de status en verplichtingen van de Vereniging van Eigenaren.

Met een aankoopmakelaar van VLIEG heb je dus een hele zorg minder.

Wij gaan je uitstekend helpen!

Floor Korten KRMT

Makelaar

Hans Zeegers

Financieel Adviseur

Job Kuperus RM RT

Manager Woningmakelaardij

Martijn Stegeman RM RT

Vestigingsmanager

Nick van Delden

Vastgoedadviseur

Omar Nederlof

Financieel Adviseur

Sacha Heemskerk

Commercieel binnendienst medewerkster

Uitgelicht