VLIEG Amsterdam maakt het makkelijk

Van aankoop tot verkoop. Van financiering tot verzekering.

Zo maakt VLIEG Amsterdam het makkelijk

VLIEG Makelaars Amsterdam is gevestigd aan de Valkenburgerstraat 223. Nabij het Waterlooplein, op een uitstekende zichtlocatie in het centrum van Amsterdam, werkt een gedreven commercieel team. Onze specialismen zijn het aankopen, verkopen en verhuren van zowel bestaande bouw als ook nieuwbouw voor particulieren en ondernemers.

Wij zijn aangesloten bij de Makelaarsvereniging Amsterdam (MVA) dé beroepsorganisatie van makelaars in de Metropoolregio (MRA) Amsterdam. Als een van de weinige makelaarskantoren in Amsterdam zijn wij ook op de zaterdag beschikbaar voor afspraken. Laat je verrassen door onze service en neem gerust contact op!

De kruisbestuiving met de omliggende VLIEG kantoren zoals Amstelveen, Haarlem, Hoofddorp en Zaandam levert extra verkeer op en dat is weer gunstig voor jou als klant! De nieuwbouwverkoop,-marketing en -advies beschouwen wij als een specialiteit en uiteraard zijn wij vanaf dag 1 NVM Nieuwbouwspecialist.

Wij zijn onderdeel en mede initiatiefnemer van het platform Nieuw Wonen Amsterdam en bedienen daarmee zowel de consument als de ontwikkelaar. Ook voor een hypotheek of verzekering kun je bij ons op kantoor terecht.

Contactgegevens VLIEG Amsterdam

Valkenburgerstraat 223B
1011 MJ Amsterdam

020 – 524 74 30

amsterdam@vlieg.nl

Maandag t/m vrijdag
09:00 tot 17:30 uur

Buiten kantoortijden op afspraak.

Ik wil mijn woning verkopen

Ik zoek een woning

Hypotheek en verzekering

Wij gaan je uitstekend helpen!​

Aanbod VLIEG Amsterdam

Nieuw
Vraagprijs € 400.000,- k.k.

Nieuwe Osdorpergracht 642

Amsterdam

Nieuw
Vraagprijs € 800.000,- k.k.

Nieuwe Jonkerstraat 23

Amsterdam

Nieuw
Vraagprijs € 695.000,- k.k.

Dijkbraak 23

Amsterdam

Nieuw
Vraagprijs € 600.000,- k.k.

Pieter van der Werfstraat 126

Amsterdam

Nieuw
Vraagprijs € 65.000,- k.k.

Valkenburgerstraat ong

Amsterdam

Nieuw
Vraagprijs € 525.000,- k.k.

Corantijnstraat 37-2

Amsterdam

VLIEG-Klantbeoordelingen

Linda L.
1700580571
Zeer fijne en professionele makelaar waarbij het contact zeer soepel en vriendelijk verloopt en je zeer goed geholpen wordt met de verkoop van een woning!
dorine H.
1698865818
Alleen maar goede ervaringen met Vlieg Makelaars Amsterdam. Martijn wist mijn appartement voor een heel mooie prijs te verkopen en de samenwerking met Sacha was ook... heel fijn. Prettige communicatie, uitgebreide en uitstekende begeleiding: ze verstaan hun vak!lees meer
Tulika A.
1697286985
Had the best experience. Nick and Hans together helped with everything right from viewing to inspections. Very prompt response and highly responsible company. Glad to... have worked with them.lees meer
Chantall B.
1696865631
Fantastisch geholpen door Nick en de binnendienst van VLIEG Makelaars bij het verkopen van mijn vaders huis. Alles uit handen genomen, fijne communicatie en met een... prachtig eindresultaat. Ik zou ze zeker weer contacten bij evt. verkoop of aankoop.lees meer
Basim A.
1696358439
Our experience with VLIEG was very good, everything from searching for a house, applying for mortgage and getting insurance was smooth. Everyone in VLIEG was very... helpful and professional and all our questions were honestly answered.We look forward future relationship and definetly recommend VLIEG.lees meer
Hemal P.
1693503384
Excellent service from Nick as Makelaar and Guido as Mortgage advisor.. as an expat had lots of questions which they addressed patiently.
Joyce R.
1692786881
Binnen 4 weken na ons eerste contact met Nick van Vlieg makelaars, is de transactie volledig afgerond. Verkocht dus en tegen een hele mooie prijs.Het hele proces... verliep vlot en correct. Nick heeft ons op een fijne en professionele wijze begeleid hierin. We zijn steeds goed op de hoogte gehouden van ontwikkelingen. Alles verliep perfect. Wij bevelen deze makelaar van harte aan.Wij zijn een tevreden klant van Vlieg Makelaars.lees meer
js_loader

GRATIS waardebepaling van VLIEG Makelaars Amsterdam

Jouw huis verkopen in Amsterdam

De beslissing om jouw woning te verkopen, neem je niet van vandaag op morgen. Laat je hierbij adviseren door een makelaar die Amsterdam kent. Nóg verstandiger is het om daarbij te kiezen voor een NVM-makelaar van VLIEG Makelaars in Amsterdam!

Hoe kun je jouw huis zo aantrekkelijk mogelijk presenteren? En wat is de beste verkoopstrategie? VLIEG Makelaars heeft de expertise en de marktkennis om de beste verkoopprijs voor je te realiseren. Wie wil je bereiken en waar komen die potentiële kopers vandaan?

Met onze marktkennis kunnen we jouw huis bij de juiste doelgroep onder de aandacht brengen. Of die nu uit Amsterdam komt of daarbuiten. Met een netwerk van 10 vestigingen in de regio bereiken we snel een grote groep potentiële kopers voor jouw woning in Amsterdam. Succes gegarandeerd!

VLIEG Makelaars Verkocht Bord op Raam
Makelaar Amstedam Vlieg Bellen

Dé aankoopmakelaar in Amsterdam

Heb je jouw droomhuis op het oog in Amsterdam? Dan krijg je vrijwel altijd te maken met de makelaar van de verkopende partij. Daar is niets mis mee, maar als makelaar van de verkoper zal die de belangen van de klant het zwaarst laten meewegen. Wil je een onafhankelijk advies van iemand die opkomt voor jouw belangen? Neem dan een van onze aankoopmakelaars uit Amsterdam in de arm.
Wanneer je een huis koopt, moet er in korte tijd veel geregeld worden. Een aankoopmakelaar van VLIEG Makelaars in Amsterdam kan je daarbij helpen. Onze aankoopmakelaars kijken onder andere naar het onderhoud, de aanwezigheid van eventuele gebreken en naar noodzakelijke reparaties in, aan en om de woning.

Daarnaast doen we onderzoek naar milieuaspecten, bestemmingsplannen, relevante kadastrale gegevens (denk bijvoorbeeld aan erfpachtvoorwaarden) en natuurlijk de status en verplichtingen van de Vereniging van Eigenaren.

Met een aankoopmakelaar van VLIEG heb je dus een hele zorg minder.

Wij gaan je uitstekend helpen!

Floor Korten KRMT

Makelaar

Hans Zeegers

Financieel Adviseur

Job Kuperus RM RT

Manager Woningmakelaardij

Martijn Stegeman RM RT

Vestigingsmanager

Nick van Delden

Vastgoedadviseur

Omar Nederlof

Financieel Adviseur

Sacha Heemskerk

Commercieel binnendienst medewerkster

Uitgelicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over makelaardij, hypotheken en verzekeringen!