Alkmaar Centrum zon

Makelaar in De Rijp

Van aankoop tot verkoop. Van financiering tot verzekering.

Zo maakt VLIEG Alkmaar het makkelijk

Van het kopen tot het verkopen van je huis, van je hypotheek tot je verzekeringen. In De Rijp, een charmant dorp in de gemeente Alkmaar, biedt VLIEG Makelaars jou lokale expertise sinds 1974. Onze kennis van de Rijpse woningmarkt is ongeëvenaard. We begrijpen de dynamiek van het dorp, kennen de laatste ontwikkelingen en kunnen je adviseren over de marktwaarde van je huis en de karakteristieken van de buurt waar je wilt wonen.

De kracht van VLIEG ligt in het uitgebreide netwerk. Deze combinatie stelt ons in staat om unieke kansen te identificeren en de beste resultaten voor onze klanten te bereiken, of het nu gaat om kopen, verkopen of investeren. Lokale expertise gecombineerd met de kracht van provinciale dekking, zorgt voor de grootste verkoopkansen.

Of je nu een huis wilt kopen, huren of verkopen in De Rijp, wij staan voor je klaar met deskundig advies. Ook voor hypotheek- en verzekeringsadvies in De Rijp ben je bij ons aan het juiste adres. Alles gemakkelijk geregeld, onder één dak bij VLIEG Alkmaar.

Contactgegevens VLIEG Alkmaar

Robijnstraat 7 
1812 RB Alkmaar

072 – 511 06 00

alkmaar@vlieg.nl

maandag t/m vrijdag
08:45 tot 17:15 uur

Buiten kantoortijden op afspraak.

Ik wil mijn woning verkopen

Ik zoek een woning

Hypotheek en verzekering

Wij gaan je uitstekend helpen!​

Alkmaar_team_2024

Ons aanbod

Nieuw
€ 1.500,- p/m

Hofplein 22

Alkmaar

Onder bod
Vraagprijs € 1.095.000,- k.k.

Meester Bodewesstraat 3

Castricum

Beschikbaar
Vraagprijs € 950.000,- k.k.

Noorderkade 7F

Alkmaar

Nieuw
Vraagprijs € 315.000,- k.k.

Gruttostraat 15

Alkmaar

Nieuw
Vraagprijs € 775.000,- k.k.

Haakwal 28

Alkmaar

Beschikbaar
Vraagprijs € 795.000,- k.k.

Verdistraat 10

Alkmaar

VLIEG-Klantbeoordelingen

Erwin R.
1715810504
Een fijne en deskundige makelaar. Goede begeleiding en adviezen en bij vragen altijd bereikbaar. Ik had voor de verkoop van mijn woning drie makelaars op het oog en ben... blij dat ik uiteindelijk voor VLIEG Makelaars heb gekozen!lees meer
Veysi M.
1714415889
Vlieg Makelaars assisted us in finding our ideal apartment. Throughout the process we were extremely happy with the real estate agents. Their recommendations and advice... were amazing. Strongly suggest.lees meer
Our experience with Vlieg’s brokerage and mortgage services as expats was outstanding! Their team personalized guidance, securing favorable terms and making the process... smooth and efficient. Highly recommended for anyone new to the Dutch property market.lees meer
leon H.
1711553875
En lekker normaal makelaarskantoor om mee samen te werken, duidelijk en zonder opsmuk of achterdeurtjes. Leuk personeel en altijd snel een reactie op vragen. Door de... duidelijke verkoopstrategie ons huis riant boven de vraagprijs verkocht.Absoluut een aanrader.lees meer
Gülperi Ö.
1711100391
Jeannette was really kind. She helped me with cancelling the insurance. We were talking on the phone and she was so patient. thanks to her 🙂
js_loader
Alkmaar Centrum zon

GRATIS waardebepaling van VLIEG Makelaars Alkmaar

Jouw huis verkopen in De Rijp

Het besluit om je woning in De Rijp te verkopen neem je serieus. Voor deskundig advies kun je terecht bij VLIEG Makelaars.. Hoe presenteer je je huis in De Rijp op zijn best? En wat is de slimste verkoopstrategie?

VLIEG Makelaars beschikt over de expertise om de beste verkoopprijs in De Rijp voor jou te realiseren. Wie wil je bereiken en waar komen je potentiële kopers vandaan? Met onze kennis brengen we jouw huis onder de aandacht van de juiste doelgroep.

Of ze nu uit De Rijp komen of daarbuiten. Met ons netwerk van 10 vestigingen in de regio bereiken we snel een grote groep potentiële kopers voor jouw woning in De Rijp. Succes verzekerd!

VLIEG Makelaars Verkocht Bord op Raam
VLIEG Makelaardij - Makelaar Noord-holland

Dé aankoopmakelaar in De Rijp

Heb je je droomhuis gevonden in De Rijp? Vaak deal je dan met de makelaar van de verkoper. Wil je echter onafhankelijk advies? Kies dan voor een aankoopmakelaar van VLIEG. Onze aankoopmakelaars in Alkmaar letten op onderhoud, eventuele gebreken, noodzakelijke reparaties, milieuaspecten en meer. Ook onderzoeken ze bestemmingsplannen. Met een aankoopmakelaar van VLIEG hoef jij je nergens zorgen over te maken.

Financiële dienstverlening in De Rijp

Naast makelaardij biedt VLIEG Alkmaar in De Rijp ook volledige financiële dienstverlening. Onze experts helpen je met persoonlijk hypotheekadvies en zoeken naar de beste verzekeringsoplossingen voor jouw situatie. Wij zorgen ervoor dat jouw financiële zaken in goede handen zijn.

Persoonlijke aandacht en service

Bij VLIEG staat de klant centraal. We begrijpen dat elke vastgoedtransactie uniek is. Dit vereist daarom een persoonlijke benadering. Ons team in Alkmaar zet zich in om aan jouw specifieke behoeften te voldoen en je te voorzien van service van de hoogste kwaliteit.

Ben je geïnteresseerd in vastgoed in De Rijp of heb je advies nodig over hypotheek- of verzekeringsmogelijkheden? Neem dan contact op met VLIEG Makelaars in Alkmaar. Wij zijn je betrouwbare partner in alle vastgoedzaken in Alkmaar- waaronder De Rijp – en staan klaar om je te ondersteunen bij elke stap in het proces.

Wij gaan je uitstekend helpen!

Sophie Stiekema | Makelaar Alkmaar

Sophie Stiekema

Office Manager

Romy van der Gevel

Binnendienst Coördinator / Directie Assistent

René van Bakkum KRMT

Makelaar

Marcus Kuip RM

Makelaar / Vestigingsmanager

Lindsey Stubbe

Binnendienst Coördinator / Directie Assistent

Joris Filarski KRMT

Makelaar

Job Kuperus RM RT

Manager Woningmakelaardij

Uitgelicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over makelaardij, hypotheken en verzekeringen!