Alkmaar Centrum zon

Makelaar in De Rijp

Van aankoop tot verkoop. Van financiering tot verzekering.

Zo maakt VLIEG Alkmaar het makkelijk

Van het kopen tot het verkopen van je huis, van je hypotheek tot je verzekeringen. In De Rijp, een charmant dorp in de gemeente Alkmaar, biedt VLIEG Makelaars jou lokale expertise sinds 1974. Onze kennis van de Rijpse woningmarkt is ongeëvenaard. We begrijpen de dynamiek van het dorp, kennen de laatste ontwikkelingen en kunnen je adviseren over de marktwaarde van je huis en de karakteristieken van de buurt waar je wilt wonen.

De kracht van VLIEG ligt in het uitgebreide netwerk. Deze combinatie stelt ons in staat om unieke kansen te identificeren en de beste resultaten voor onze klanten te bereiken, of het nu gaat om kopen, verkopen of investeren. Lokale expertise gecombineerd met de kracht van provinciale dekking, zorgt voor de grootste verkoopkansen.

Of je nu een huis wilt kopen, huren of verkopen in De Rijp, wij staan voor je klaar met deskundig advies. Ook voor hypotheek- en verzekeringsadvies in De Rijp ben je bij ons aan het juiste adres. Alles gemakkelijk geregeld, onder één dak bij VLIEG Alkmaar.

Contactgegevens VLIEG Alkmaar

Robijnstraat 7 
1812 RB Alkmaar

072 – 511 06 00

alkmaar@vlieg.nl

maandag t/m vrijdag
08:45 tot 17:15 uur

Buiten kantoortijden op afspraak.

Ik wil mijn woning verkopen

Ik zoek een woning

Hypotheek en verzekering

Wij gaan je uitstekend helpen!​

Alkmaar_team_2024

Ons aanbod

Nieuw
Vraagprijs € 850.000,- k.k.

Costerstraat 28

Alkmaar

Nieuw
€ 780.000,- k.k.

Lombardsteeg 12

Alkmaar

Nieuw
Vraagprijs € 425.000,- k.k.

Kooltuin 29

Alkmaar

Nieuw
Vraagprijs € 335.000,- k.k.

Kwartelstraat 26

Alkmaar

Nieuw
Vraagprijs € 365.000,- k.k.

P.C.Boutensstraat 168

Alkmaar

Beschikbaar
Vraagprijs € 335.000,- k.k.

Kanaaldijk 26

Koedijk

VLIEG-Klantbeoordelingen

Lyndsey B.
1707839424
Erg prettige samenwerking gehad door laagdrempelig contact met zowel makelaar als financieel adviseur. Daarnaast altijd bereidheid tot hulp ervaren.
Alice B.
1706003081
Prima makelaar, goede en snelle communicatie. Hulp bij alle vragen die op je af komen.
Fluister F.
1705403385
Wij zijn blij dat we kozen voor Vlieg! Ze nemen de tijd voor je en zetten een stapje extra waar anderen dat niet doen (we hebben wat kunnen vergelijken). Richard is... daar een goed voorbeeld van.lees meer
paul D.
1700897547
👌
Tim J.
1700771794
Verkoop ging heel soepel en ik heb deskundig advies gekregen. Daarnaast zijn ze altijd goed bereikbaar zelfs buiten kantoortijden.
Ruud W.
1699985197
Super geholpen door Kamil en Heleen bedankt!
js_loader
Alkmaar Centrum zon

GRATIS waardebepaling van VLIEG Makelaars Alkmaar

Jouw huis verkopen in De Rijp

Het besluit om je woning in De Rijp te verkopen neem je serieus. Voor deskundig advies kun je terecht bij VLIEG Makelaars.. Hoe presenteer je je huis in De Rijp op zijn best? En wat is de slimste verkoopstrategie?

VLIEG Makelaars beschikt over de expertise om de beste verkoopprijs in De Rijp voor jou te realiseren. Wie wil je bereiken en waar komen je potentiële kopers vandaan? Met onze kennis brengen we jouw huis onder de aandacht van de juiste doelgroep.

Of ze nu uit De Rijp komen of daarbuiten. Met ons netwerk van 10 vestigingen in de regio bereiken we snel een grote groep potentiële kopers voor jouw woning in De Rijp. Succes verzekerd!

VLIEG Makelaars Verkocht Bord op Raam
VLIEG Makelaardij - Makelaar Noord-holland

Dé aankoopmakelaar in De Rijp

Heb je je droomhuis gevonden in De Rijp? Vaak deal je dan met de makelaar van de verkoper. Wil je echter onafhankelijk advies? Kies dan voor een aankoopmakelaar van VLIEG. Onze aankoopmakelaars in Alkmaar letten op onderhoud, eventuele gebreken, noodzakelijke reparaties, milieuaspecten en meer. Ook onderzoeken ze bestemmingsplannen. Met een aankoopmakelaar van VLIEG hoef jij je nergens zorgen over te maken.

Financiële dienstverlening in De Rijp

Naast makelaardij biedt VLIEG Alkmaar in De Rijp ook volledige financiële dienstverlening. Onze experts helpen je met persoonlijk hypotheekadvies en zoeken naar de beste verzekeringsoplossingen voor jouw situatie. Wij zorgen ervoor dat jouw financiële zaken in goede handen zijn.

Persoonlijke aandacht en service

Bij VLIEG staat de klant centraal. We begrijpen dat elke vastgoedtransactie uniek is. Dit vereist daarom een persoonlijke benadering. Ons team in Alkmaar zet zich in om aan jouw specifieke behoeften te voldoen en je te voorzien van service van de hoogste kwaliteit.

Ben je geïnteresseerd in vastgoed in De Rijp of heb je advies nodig over hypotheek- of verzekeringsmogelijkheden? Neem dan contact op met VLIEG Makelaars in Alkmaar. Wij zijn je betrouwbare partner in alle vastgoedzaken in Alkmaar- waaronder De Rijp – en staan klaar om je te ondersteunen bij elke stap in het proces.

Wij gaan je uitstekend helpen!

Sophie Stiekema | Makelaar Alkmaar

Sophie Stiekema

Office Manager

Romy van der Gevel

Binnendienst Coördinator / Directie Assistent

René van Bakkum KRMT

Makelaar

Marcus Kuip RM

Makelaar / Vestigingsmanager

Lindsey Stubbe

Binnendienst Coördinator / Directie Assistent

Kamil Karaer

Financieel Adviseur

Job Kuperus RM RT

Manager Woningmakelaardij

Uitgelicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over makelaardij, hypotheken en verzekeringen!