Alkmaar Centrum zon

Makelaar in Oost-Graftdijk

Van aankoop tot verkoop. Van financiering tot verzekering.

Zo maakt VLIEG Alkmaar het makkelijk

Van het kopen tot het verkopen van je woning, inclusief financiering en verzekering.

Oost-Graftdijk, gelegen in de gemeente Alkmaar, is een dorp waar VLIEG Makelaars sinds 1974 actief is. Dit onder de vestiging van VLIEG Alkmaar

Met onze uitgebreide kennis van de lokale woningmarkt, kunnen we je adviseren over zowel de waarde van je huidige woning als over de specifieke eigenschappen van de buurt waar je geïnteresseerd in bent.

Bij VLIEG zetten we ons in voor de gemeenschap van Oost-Graftdijk. Wij geloven dat een sterke lokale betrokkenheid essentieel is voor de levering van hoogwaardige vastgoeddiensten. Door ons te richten op de unieke behoeften en kenmerken van Oost-Graftdijk, zorgen we ervoor dat onze klanten altijd het beste advies en de beste service krijgen.

Of je nu een huis wilt kopen, huren of verkopen in Oost-Graftdijk, wij bieden je onze expertise aan. Daarnaast verzorgen we ook hypotheek- en verzekeringsadvies in Oost-Graftdijk. Voor jouw gemak alles onder één dak bij VLIEG Alkmaar.

Contactgegevens VLIEG Alkmaar

Robijnstraat 7 
1812 RB Alkmaar

072 – 511 06 00

alkmaar@vlieg.nl

maandag t/m vrijdag
08:45 tot 17:15 uur

Buiten kantoortijden op afspraak.

Ik wil mijn woning verkopen

Ik zoek een woning

Hypotheek en verzekering

Wij gaan je uitstekend helpen!​

Alkmaar_team_2024

Ons aanbod

Nieuw
Vraagprijs € 400.000,- k.k.

Noorderkade 5G

Alkmaar

Nieuw
Vraagprijs € 475.000,- k.k.

Anna Blamanstraat 12

Alkmaar

Nieuw
Vraagprijs € 375.000,- k.k.

Velasquezhof 31

Alkmaar

Onder bod
Vraagprijs € 360.000,- k.k.

Terborchlaan 226

Alkmaar

Beschikbaar
Vraagprijs € 625.000,- k.k.

Pallasstraat 8

Oudorp

Onder bod
Vraagprijs € 679.000,- k.k.

Slotlaan 21

Oudorp

VLIEG-Klantbeoordelingen

Danny S.
1716481950
Jeannette is supersnel vriendelijk en zeer vakkundig. Aanrader!
They are very professionals and kind. Our experience was very good. René van Bakkum helped us a lot with the procedure of buying, he made things really easy and... explained all the steps in a very clear way. As a person that comes new to The Netherlands, it makes you feel more secure to find persons like him.lees meer
Erwin R.
1715810504
Een fijne en deskundige makelaar. Goede begeleiding en adviezen en bij vragen altijd bereikbaar. Ik had voor de verkoop van mijn woning drie makelaars op het oog en ben... blij dat ik uiteindelijk voor VLIEG Makelaars heb gekozen!lees meer
Veysi M.
1714415889
Vlieg Makelaars assisted us in finding our ideal apartment. Throughout the process we were extremely happy with the real estate agents. Their recommendations and advice... were amazing. Strongly suggest.lees meer
Our experience with Vlieg’s brokerage and mortgage services as expats was outstanding! Their team personalized guidance, securing favorable terms and making the process... smooth and efficient. Highly recommended for anyone new to the Dutch property market.lees meer
leon H.
1711553875
En lekker normaal makelaarskantoor om mee samen te werken, duidelijk en zonder opsmuk of achterdeurtjes. Leuk personeel en altijd snel een reactie op vragen. Door de... duidelijke verkoopstrategie ons huis riant boven de vraagprijs verkocht.Absoluut een aanrader.lees meer
js_loader
Alkmaar Centrum zon

GRATIS waardebepaling van VLIEG Makelaars Alkmaar

Jouw huis verkopen in Oost-Graftdijk

Een huis verkopen in Oost-Graftdijk doe je niet zomaar. VLIEG Makelaars, met een makelaarskantoor in onder andere Alkmaar, biedt deskundige ondersteuning. Hoe kan je jouw huis in Oost-Graftdijk het aantrekkelijkst presenteren? Wat is de meest effectieve verkoopstrategie?

Met onze uitgebreide kennis van de vastgoedmarkt in Oost-Graftdijk, helpt VLIEG Makelaars je de beste prijs voor jouw huis te krijgen. We kennen de doelgroep en brengen je woning succesvol op de markt.

Dankzij ons netwerk van 10 vestigingen in de regio kunnen we een breed publiek van potentiële kopers voor jouw woning in Oost-Graftdijk bereiken.

VLIEG Makelaars Verkocht Bord op Raam
VLIEG Makelaardij - Makelaar Noord-holland

Dé aankoopmakelaar in Oost-Graftdijk

Heb je je droomhuis gevonden in Oost-Graftdijk? Vaak deal je dan met de makelaar van de verkoper. Wil je echter onafhankelijk advies? kies dan voor een aankoopmakelaar van VLIEG. Onze aankoopmakelaars in Oost-Graftdijk letten op onderhoud, eventuele gebreken, noodzakelijke reparaties en onderzoeken bestemmingsplannen, milieuaspecten, en meer. Zo heb je minder zorgen met een aankoopmakelaar van VLIEG.

Verzekeringen en hypotheken in Oost-Graftdijk

In Oost-Graftdijk biedt VLIEG niet alleen makelaarsdiensten, maar ook uitgebreide ondersteuning op het gebied van verzekeringen en hypotheken. We begrijpen dat deze financiële aspecten net zo belangrijk zijn als het vinden van het perfecte huis. Ons team van deskundige adviseurs staat klaar om je te helpen bij het vinden van de beste hypotheekvoorwaarden en de meest geschikte verzekeringen voor jouw situatie in Oost-Graftdijk.

Marktkennis en netwerk in Oost-Graftdijk

Onze diepgaande kennis van de vastgoedmarkt in Oost-Graftdijk zorgt ervoor dat we snel en effectief kunnen handelen, of het nu gaat om de verkoop van je huidige huis of de aankoop van je droomhuis. Ons uitgebreide netwerk in de regio versterkt onze positie als jouw ideale vastgoedpartner in Oost-Graftdijk. We hebben toegang tot een breed scala aan woningen en potentiële kopers, wat ons een voorsprong geeft in de markt.

VLIEG Makelaars is meer dan alleen een makelaarskantoor; wij zijn jouw vertrouwde partner in Oost-Graftdijk voor al je vastgoedbehoeften. Ons team staat klaar om je te begeleiden bij elke stap van het proces, met de belofte van kwaliteit, betrouwbaarheid en lokale expertise.

Begeleiding van start tot finish

Bij VLIEG staat klanttevredenheid voorop. Van de eerste waardebepaling tot aan de overdracht bij de notaris, wij begeleiden je bij elke stap. Ons doel is om het verkoopproces zo soepel en stressvrij mogelijk te maken voor jou als verkoper in Oost-Graftdijk.

VLIEG gebruikt moderne marketingtechnieken, inclusief online platforms en sociale media, om je huis in Oost-Graftdijk optimaal te presenteren. Zo bereiken we niet alleen lokale geïnteresseerden, maar ook potentiële kopers van buiten de regio.

Heb je vragen over het verkopen van je huis in Oost-Graftdijk of wil je meer weten over onze diensten? Neem dan contact op met VLIEG Makelaars Alkmaar. Ons team staat klaar om je te voorzien van persoonlijk advies en professionele ondersteuning.

Wij gaan je uitstekend helpen!

Sophie Stiekema | Makelaar Alkmaar

Sophie Stiekema

Office Manager

Romy van der Gevel

Binnendienst Coördinator / Directie Assistent

René van Bakkum KRMT

Makelaar

Marcus Kuip RM

Makelaar / Vestigingsmanager

Lindsey Stubbe

Binnendienst Coördinator / Directie Assistent

Joris Filarski KRMT

Makelaar

Job Kuperus RM RT

Manager Woningmakelaardij

Dominique Bakker

Stagiaire

Uitgelicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over makelaardij, hypotheken en verzekeringen!