Alkmaar Centrum zon

Makelaar in Grootschermer

Van aankoop tot verkoop. Van financiering tot verzekering.

Zo maakt VLIEG Alkmaar het makkelijk

Alkmaar is onze stad. In deze gemeente liggen onze roots (sinds 1974) en hebben we ons netwerk opgebouwd. We kennen de lokale markt, het aanbod en de vraag. Als Alkmaarder weten we wat er speelt in de gemeente, waaronder Grootschermer, en weten we welke ontwikkelingen er zijn. Zo kunnen we je vertellen hoe courant jouw huidige woning is en hoe wijken bekendstaan. 

Met die kennis kunnen we je helpen om sneller zaken te doen als het gaat om het kopen, huren of verkopen van een woning in Grootschermer. Maar ook als je buiten de regio Alkmaar op zoek bent naar een leuke woning kunnen we je van dienst zijn. 

Zo werken we nauw samen met onze andere 9 vestigingen in Noord-Holland en Lelystad. Ook voor passend hypotheekadvies in Grootschermer of een verzekering in Grootschermer kun je natuurlijk bij ons terecht. Voor jouw gemak alles onder één dak!

Contactgegevens VLIEG Alkmaar

Robijnstraat 7 
1812 RB Alkmaar

072 – 511 06 00

alkmaar@vlieg.nl

maandag t/m vrijdag
08:45 tot 17:15 uur

Buiten kantoortijden op afspraak.

Ik wil mijn woning verkopen

Ik zoek een woning

Hypotheek en verzekering

Wij gaan je uitstekend helpen!​

Alkmaar_team_2024

Ons aanbod

Nieuw
Vraagprijs € 850.000,- k.k.

Costerstraat 28

Alkmaar

Nieuw
€ 780.000,- k.k.

Lombardsteeg 12

Alkmaar

Nieuw
Vraagprijs € 425.000,- k.k.

Kooltuin 29

Alkmaar

Nieuw
Vraagprijs € 335.000,- k.k.

Kwartelstraat 26

Alkmaar

Nieuw
Vraagprijs € 365.000,- k.k.

P.C.Boutensstraat 168

Alkmaar

Beschikbaar
Vraagprijs € 335.000,- k.k.

Kanaaldijk 26

Koedijk

VLIEG-Klantbeoordelingen

Lyndsey B.
1707839424
Erg prettige samenwerking gehad door laagdrempelig contact met zowel makelaar als financieel adviseur. Daarnaast altijd bereidheid tot hulp ervaren.
Alice B.
1706003081
Prima makelaar, goede en snelle communicatie. Hulp bij alle vragen die op je af komen.
Fluister F.
1705403385
Wij zijn blij dat we kozen voor Vlieg! Ze nemen de tijd voor je en zetten een stapje extra waar anderen dat niet doen (we hebben wat kunnen vergelijken). Richard is... daar een goed voorbeeld van.lees meer
paul D.
1700897547
👌
Tim J.
1700771794
Verkoop ging heel soepel en ik heb deskundig advies gekregen. Daarnaast zijn ze altijd goed bereikbaar zelfs buiten kantoortijden.
Ruud W.
1699985197
Super geholpen door Kamil en Heleen bedankt!
js_loader
Alkmaar Centrum zon

GRATIS waardebepaling van VLIEG Makelaars Alkmaar

Jouw huis verkopen in Grootschermer

De beslissing om jouw woning te verkopen, neem je niet van vandaag op morgen. Laat je hierbij adviseren door een echte makelaar in Alkmaar. VLIEG Makelaars is hiervoor de aangewezen professionele partij. Hoe kun je jouw huis in Grootschermer zo aantrekkelijk mogelijk presenteren? En wat is de beste verkoopstrategie?

VLIEG Makelaars heeft de expertise en de marktkennis om de beste verkoopprijs voor jou te realiseren. Wie wil je bereiken en waar komen potentiële kopers vandaan? Met onze marktkennis kunnen we jouw huis bij de juiste doelgroep onder de aandacht brengen.

Of die nu uit Grootschermer komt of daarbuiten. Met een netwerk van 10 vestigingen in de regio bereiken wij snel een grote groep potentiële kopers voor jouw woning in Grootschermer. Succes gegarandeerd!

VLIEG Makelaars Verkocht Bord op Raam
VLIEG Makelaardij - Makelaar Noord-holland

Dé aankoopmakelaar in Grootschermer

Je hebt jouw droomhuis op het oog in Grootschermer. Dan krijg je vrijwel altijd te maken met de makelaar van de verkopende partij. Daar is niets mis mee, maar als makelaar van de verkoper zal deze de belangen van de klant het zwaarst laten meewegen. Wil je onafhankelijk advies van iemand die opkomt voor jouw belangen? Kies dan voor een aankoopmakelaar van VLIEG.

Wanneer je een huis koopt, moet er in korte tijd veel geregeld worden. Een aankoopmakelaar van VLIEG helpt je daarbij. Onze aankoopmakelaars kijken o.a. naar het onderhoud, de aanwezigheid van eventuele gebreken en naar noodzakelijke reparaties in, aan en om de woning. Daarnaast doen we onderzoek naar bestemmingsplannen, milieuaspecten, status en verplichtingen van de Vereniging van Eigenaren en relevante kadastrale gegevens. Kortom: met een aankoopmakelaar van VLIEG heb je een zorg minder.

Gratis waardebepaling van je woning in Grootschermer

Een waardebepaling is handig bij de verkoop van je huis. Bij VLIEG begrijpen we dat elk huis in Grootschermer uniek is. We kijken daarom verder dan alleen de standaard kenmerken. Onze waardering omvat ook de potentie van je woning, rekening houdend met toekomstige ontwikkelingen in Grootschermer.

Begeleiding van start tot finish

Bij VLIEG staat klanttevredenheid voorop. Van de eerste waardebepaling tot aan de overdracht bij de notaris, wij begeleiden je bij elke stap. Ons doel is om het verkoopproces zo soepel en stressvrij mogelijk te maken voor jou als verkoper in Grootschermer.

VLIEG gebruikt moderne marketingtechnieken, inclusief online platforms en sociale media, om je huis in Grootschermer optimaal te presenteren. Zo bereiken we niet alleen lokale geïnteresseerden, maar ook potentiële kopers van buiten de regio.

Heb je vragen over het verkopen van je huis in Grootschermer of wil je meer weten over onze diensten? Neem dan contact op met VLIEG Makelaars Alkmaar. Ons team staat klaar om je te voorzien van persoonlijk advies en professionele ondersteuning.

Wij gaan je uitstekend helpen!

Sophie Stiekema | Makelaar Alkmaar

Sophie Stiekema

Office Manager

Romy van der Gevel

Binnendienst Coördinator / Directie Assistent

René van Bakkum KRMT

Makelaar

Marcus Kuip RM

Makelaar / Vestigingsmanager

Lindsey Stubbe

Binnendienst Coördinator / Directie Assistent

Kamil Karaer

Financieel Adviseur

Job Kuperus RM RT

Manager Woningmakelaardij

Uitgelicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over makelaardij, hypotheken en verzekeringen!