Alkmaar Centrum zon

Makelaar in Driehuizen

Van aankoop tot verkoop. Van financiering tot verzekering.

Zo maakt VLIEG Alkmaar het makkelijk

Van aankoop tot verkoop, en van financiering tot verzekering. Driehuizen, gelegen in de gemeente Alkmaar, is een dorp waar VLIEG Makelaars al sinds 1974 actief is, onder de noemer VLIEG Alkmaar. Met onze uitgebreide kennis van de lokale markt, kunnen we je alles vertellen over de woningwaarde en de dingen waar jij op moet letten in Driehuizen. 

Bij VLIEG staat persoonlijke aandacht voorop. We nemen de tijd om jouw wensen en behoeften te begrijpen en zorgen voor een service die hier naadloos op aansluit. Of het nu gaat om de verkoop van je woning of het vinden van je droomhuis, bij VLIEG ben je verzekerd van deskundige begeleiding.

Of je nu een woning wilt kopen, huren, of verkopen in Driehuizen, wij ondersteunen je met onze expertise. Daarnaast bieden we ook hypotheekadvies en verzekeringsdiensten in Alkmaar. Alles wat je nodig hebt, onder één dak bij VLIEG Alkmaar.

Contactgegevens VLIEG Alkmaar

Robijnstraat 7 
1812 RB Alkmaar

072 – 511 06 00

alkmaar@vlieg.nl

maandag t/m vrijdag
08:45 tot 17:15 uur

Buiten kantoortijden op afspraak.

Ik wil mijn woning verkopen

Ik zoek een woning

Hypotheek en verzekering

Wij gaan je uitstekend helpen!​

Alkmaar_team_2024

Ons aanbod

Nieuw
Vraagprijs € 400.000,- k.k.

Noorderkade 5G

Alkmaar

Nieuw
Vraagprijs € 475.000,- k.k.

Anna Blamanstraat 12

Alkmaar

Nieuw
Vraagprijs € 375.000,- k.k.

Velasquezhof 31

Alkmaar

Onder bod
Vraagprijs € 360.000,- k.k.

Terborchlaan 226

Alkmaar

Beschikbaar
Vraagprijs € 625.000,- k.k.

Pallasstraat 8

Oudorp

Onder bod
Vraagprijs € 679.000,- k.k.

Slotlaan 21

Oudorp

VLIEG-Klantbeoordelingen

Danny S.
1716481950
Jeannette is supersnel vriendelijk en zeer vakkundig. Aanrader!
They are very professionals and kind. Our experience was very good. René van Bakkum helped us a lot with the procedure of buying, he made things really easy and... explained all the steps in a very clear way. As a person that comes new to The Netherlands, it makes you feel more secure to find persons like him.lees meer
Erwin R.
1715810504
Een fijne en deskundige makelaar. Goede begeleiding en adviezen en bij vragen altijd bereikbaar. Ik had voor de verkoop van mijn woning drie makelaars op het oog en ben... blij dat ik uiteindelijk voor VLIEG Makelaars heb gekozen!lees meer
Veysi M.
1714415889
Vlieg Makelaars assisted us in finding our ideal apartment. Throughout the process we were extremely happy with the real estate agents. Their recommendations and advice... were amazing. Strongly suggest.lees meer
Our experience with Vlieg’s brokerage and mortgage services as expats was outstanding! Their team personalized guidance, securing favorable terms and making the process... smooth and efficient. Highly recommended for anyone new to the Dutch property market.lees meer
leon H.
1711553875
En lekker normaal makelaarskantoor om mee samen te werken, duidelijk en zonder opsmuk of achterdeurtjes. Leuk personeel en altijd snel een reactie op vragen. Door de... duidelijke verkoopstrategie ons huis riant boven de vraagprijs verkocht.Absoluut een aanrader.lees meer
js_loader
Alkmaar Centrum zon

GRATIS waardebepaling van VLIEG Makelaars Alkmaar

Jouw huis verkopen in Driehuizen

De verkoop van je woning in Driehuizen is een belangrijke stap. VLIEG Makelaars, gevestigd in Alkmaar, staat klaar om je hierin te adviseren. Wat is de beste manier om je huis in Driehuizen te presenteren? En hoe zet je een effectieve verkoopstrategie op?

Met onze diepgaande kennis van de markt in Driehuizen, zorgt VLIEG Makelaars ervoor dat je de beste verkoopprijs krijgt. Onze expertise helpt jouw woning aan te prijzen bij de geschikte doelgroep.

Dankzij ons netwerk van 10 vestigingen in de regio, vinden we snel potentiële kopers voor je huis in Driehuizen. We garanderen succes!

VLIEG Makelaars Verkocht Bord op Raam
VLIEG Makelaardij - Makelaar Noord-holland

Dé aankoopmakelaar in Driehuizen

Op zoek naar je droomhuis in Driehuizen? Een aankoopmakelaar van VLIEG biedt onafhankelijk advies en ondersteuning. Wij controleren het onderhoud, gebreken en noodzakelijke reparaties en onderzoeken ook de juridische en milieuaspecten van je mogelijke nieuwe woning in Driehuizen. Met VLIEG heb je een zorg minder.

Financiële diensten in Driehuizen

In Driehuizen biedt VLIEG uitgebreide financiële diensten, van hypotheekadvies tot verzekeringsoplossingen. Ons team van financiële experts begrijpt de complexiteit van vastgoedfinanciering en helpt je bij het vinden van oplossingen die aansluiten bij jouw specifieke situatie en behoeften.

Onze lokale aanwezigheid in Driehuizen zorgt ervoor dat we altijd up-to-date zijn met de laatste marktontwikkelingen. Deze kennis stelt ons in staat om jou te voorzien van nauwkeurige en waardevolle inzichten, of je nu koopt, verkoopt, of investeert in vastgoed.

Begeleiding van de start tot de finish

Bij VLIEG staat klanttevredenheid voorop. Van de eerste waardebepaling tot aan de overdracht bij de notaris; wij begeleiden je bij elke stap. Ons doel is om het verkoopproces zo soepel en stressvrij mogelijk te maken voor jou als verkoper in Driehuizen.

VLIEG gebruikt moderne marketingtechnieken, inclusief online platforms en sociale media, om je huis in Driehuizen optimaal te presenteren. Zo bereiken we niet alleen lokale geïnteresseerden, maar ook potentiële kopers van buiten de regio.

Heb je vragen over het verkopen van je huis in Driehuizen of wil je meer weten over onze diensten? Neem dan contact op met VLIEG Makelaars Alkmaar. Ons team staat klaar om je te voorzien van persoonlijk advies en professionele ondersteuning.

Wij gaan je uitstekend helpen!

Sophie Stiekema | Makelaar Alkmaar

Sophie Stiekema

Office Manager

Romy van der Gevel

Binnendienst Coördinator / Directie Assistent

René van Bakkum KRMT

Makelaar

Marcus Kuip RM

Makelaar / Vestigingsmanager

Lindsey Stubbe

Binnendienst Coördinator / Directie Assistent

Joris Filarski KRMT

Makelaar

Job Kuperus RM RT

Manager Woningmakelaardij

Dominique Bakker

Stagiaire

Uitgelicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over makelaardij, hypotheken en verzekeringen!