Alkmaar Centrum zon

Makelaar in Driehuizen

Van aankoop tot verkoop. Van financiering tot verzekering.

Zo maakt VLIEG Alkmaar het makkelijk

Van aankoop tot verkoop, en van financiering tot verzekering. Driehuizen, gelegen in de gemeente Alkmaar, is een dorp waar VLIEG Makelaars al sinds 1974 actief is, onder de noemer VLIEG Alkmaar. Met onze uitgebreide kennis van de lokale markt, kunnen we je alles vertellen over de woningwaarde en de dingen waar jij op moet letten in Driehuizen. 

Bij VLIEG staat persoonlijke aandacht voorop. We nemen de tijd om jouw wensen en behoeften te begrijpen en zorgen voor een service die hier naadloos op aansluit. Of het nu gaat om de verkoop van je woning of het vinden van je droomhuis, bij VLIEG ben je verzekerd van deskundige begeleiding.

Of je nu een woning wilt kopen, huren, of verkopen in Driehuizen, wij ondersteunen je met onze expertise. Daarnaast bieden we ook hypotheekadvies en verzekeringsdiensten in Alkmaar. Alles wat je nodig hebt, onder één dak bij VLIEG Alkmaar.

Contactgegevens VLIEG Alkmaar

Robijnstraat 7 
1812 RB Alkmaar

072 – 511 06 00

alkmaar@vlieg.nl

maandag t/m vrijdag
08:45 tot 17:15 uur

Buiten kantoortijden op afspraak.

Ik wil mijn woning verkopen

Ik zoek een woning

Hypotheek en verzekering

Wij gaan je uitstekend helpen!​

Alkmaar_team_2024

Ons aanbod

Nieuw
Vraagprijs € 850.000,- k.k.

Costerstraat 28

Alkmaar

Nieuw
€ 780.000,- k.k.

Lombardsteeg 12

Alkmaar

Nieuw
Vraagprijs € 425.000,- k.k.

Kooltuin 29

Alkmaar

Nieuw
Vraagprijs € 335.000,- k.k.

Kwartelstraat 26

Alkmaar

Nieuw
Vraagprijs € 365.000,- k.k.

P.C.Boutensstraat 168

Alkmaar

Beschikbaar
Vraagprijs € 335.000,- k.k.

Kanaaldijk 26

Koedijk

VLIEG-Klantbeoordelingen

Lyndsey B.
1707839424
Erg prettige samenwerking gehad door laagdrempelig contact met zowel makelaar als financieel adviseur. Daarnaast altijd bereidheid tot hulp ervaren.
Alice B.
1706003081
Prima makelaar, goede en snelle communicatie. Hulp bij alle vragen die op je af komen.
Fluister F.
1705403385
Wij zijn blij dat we kozen voor Vlieg! Ze nemen de tijd voor je en zetten een stapje extra waar anderen dat niet doen (we hebben wat kunnen vergelijken). Richard is... daar een goed voorbeeld van.lees meer
paul D.
1700897547
👌
Tim J.
1700771794
Verkoop ging heel soepel en ik heb deskundig advies gekregen. Daarnaast zijn ze altijd goed bereikbaar zelfs buiten kantoortijden.
Ruud W.
1699985197
Super geholpen door Kamil en Heleen bedankt!
js_loader
Alkmaar Centrum zon

GRATIS waardebepaling van VLIEG Makelaars Alkmaar

Jouw huis verkopen in Driehuizen

De verkoop van je woning in Driehuizen is een belangrijke stap. VLIEG Makelaars, gevestigd in Alkmaar, staat klaar om je hierin te adviseren. Wat is de beste manier om je huis in Driehuizen te presenteren? En hoe zet je een effectieve verkoopstrategie op?

Met onze diepgaande kennis van de markt in Driehuizen, zorgt VLIEG Makelaars ervoor dat je de beste verkoopprijs krijgt. Onze expertise helpt jouw woning aan te prijzen bij de geschikte doelgroep.

Dankzij ons netwerk van 10 vestigingen in de regio, vinden we snel potentiële kopers voor je huis in Driehuizen. We garanderen succes!

VLIEG Makelaars Verkocht Bord op Raam
VLIEG Makelaardij - Makelaar Noord-holland

Dé aankoopmakelaar in Driehuizen

Op zoek naar je droomhuis in Driehuizen? Een aankoopmakelaar van VLIEG biedt onafhankelijk advies en ondersteuning. Wij controleren het onderhoud, gebreken en noodzakelijke reparaties en onderzoeken ook de juridische en milieuaspecten van je mogelijke nieuwe woning in Driehuizen. Met VLIEG heb je een zorg minder.

Financiële diensten in Driehuizen

In Driehuizen biedt VLIEG uitgebreide financiële diensten, van hypotheekadvies tot verzekeringsoplossingen. Ons team van financiële experts begrijpt de complexiteit van vastgoedfinanciering en helpt je bij het vinden van oplossingen die aansluiten bij jouw specifieke situatie en behoeften.

Onze lokale aanwezigheid in Driehuizen zorgt ervoor dat we altijd up-to-date zijn met de laatste marktontwikkelingen. Deze kennis stelt ons in staat om jou te voorzien van nauwkeurige en waardevolle inzichten, of je nu koopt, verkoopt, of investeert in vastgoed.

Begeleiding van de start tot de finish

Bij VLIEG staat klanttevredenheid voorop. Van de eerste waardebepaling tot aan de overdracht bij de notaris; wij begeleiden je bij elke stap. Ons doel is om het verkoopproces zo soepel en stressvrij mogelijk te maken voor jou als verkoper in Driehuizen.

VLIEG gebruikt moderne marketingtechnieken, inclusief online platforms en sociale media, om je huis in Driehuizen optimaal te presenteren. Zo bereiken we niet alleen lokale geïnteresseerden, maar ook potentiële kopers van buiten de regio.

Heb je vragen over het verkopen van je huis in Driehuizen of wil je meer weten over onze diensten? Neem dan contact op met VLIEG Makelaars Alkmaar. Ons team staat klaar om je te voorzien van persoonlijk advies en professionele ondersteuning.

Wij gaan je uitstekend helpen!

Sophie Stiekema | Makelaar Alkmaar

Sophie Stiekema

Office Manager

Romy van der Gevel

Binnendienst Coördinator / Directie Assistent

René van Bakkum KRMT

Makelaar

Marcus Kuip RM

Makelaar / Vestigingsmanager

Lindsey Stubbe

Binnendienst Coördinator / Directie Assistent

Kamil Karaer

Financieel Adviseur

Job Kuperus RM RT

Manager Woningmakelaardij

Uitgelicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over makelaardij, hypotheken en verzekeringen!