Koopwoningen

Aanbod
Results 1 - 10 of 207
Verkocht onder voorbehoud
Heereweg 77 SCHOORL
Prijs op aanvraag
Heereweg 77 - SCHOORL
Slaapkamers: 4   Woonoppervlakte: 132   
Beheerderswoning met recreatieterrein te koop U kunt op afspraak het terrein bekijken. Tevens is er voor geïnteresseerden een inschrijf/biedingsformulier beschikbaar met voorwaarden welke uiterlijk 18 december 2015 voor 13:00 uur dient te (...)
VLIEG Makelaars OG Bergen [Verkocht onder voorbehoud]
Hannie Schaftstraat 0 ong HAARLEM
€16.500
Parkeerplaats op een centrale plek in Haarlem! Niet meer zoeken naar een parkeerplek en uw auto veilig geparkeerd. Deze ruime parkeerplaats bevindt zich onder een modern appartementencomplex langs de Schipholweg. Automatische deur met (...)
[Te koop]
Elkshove - parkeerplaats 0 ong BERGEN (NH)
€19.500
OVERDEKTE PARKEERPLAATS TE KOOP! Op 5 wandelminuten van centrum Bergen bieden wij een overdekte parkeerplaats aan in de parkeerkelder van nieuwbouwproject Hofduin. Toegang vindt plaats middel een elektrische deur.
VLIEG Makelaars OG Bergen [Te koop]
Raadhuisstraat 97 a H31 DIRKSHORN
€69.000
Raadhuisstraat 97 a H31 - DIRKSHORN
Slaapkamers: 2   Woonoppervlakte: 55   
Op korte afstand van de Noordzeekust, in mooi opgezet bungalowpark goed geïsoleerde VRIJSTAANDE STENEN RECREATIEBUNGALOW met centrale verwarming, berging, royale tuin op het zuidwesten en totaal 259 m² eigen grond. Indeling: entree, (...)
VLIEG Makelaars OG Schagen [Te koop]
Agorahof 101 LELYSTAD
€104.500
Agorahof 101 - LELYSTAD
Slaapkamers: 1   Woonoppervlakte: 55   
Midden in het stadshart ligt dit 2-kamer appartement op de 2e verdieping. Theater, bioscoop, restaurants, cafés, terrasjes, winkels, centraal station, het ligt allemaal aan je voeten. Op de begane grond is de centrale entree en een aparte (...)
VLIEG Makelaars OG Lelystad [Te koop]
Nieuw
Verkocht onder voorbehoud
Hadewijchstraat 83 ALKMAAR
€119.500
Hadewijchstraat 83 - ALKMAAR
Slaapkamers: 2   Woonoppervlakte: 54   
Eindelijk! Een reëel geprijsd appartement aan de Hadewijchstraat! En nog extra ruim ook, met een derde kamer! Deze keurig onderhouden woning is voorzien van een balkon met vrij uitzicht op het zuidwesten en bevindt zich op de tweede verdieping (...)
VLIEG Makelaars OG Alkmaar [Verkocht onder voorbehoud]
Idenslaan 0 ong SCHOORL
€121.000
Idenslaan 0 ong - SCHOORL
PAARDENLAND TE KOOP! Geen bebouwing (woning) mogelijk! Aan een prachtig eindig weggetje ligt dit terrein grasland te wachten op een nieuwe eigenaar. Ideaal voor de paardenliefhebber! 2 percelen, mogelijkheid om op te delen in meerdere percelen is (...)
VLIEG Makelaars OG Bergen [Te koop]
Verkocht onder voorbehoud
Stalpaertstraat 55 ALKMAAR
€139.500
Stalpaertstraat 55 - ALKMAAR
Slaapkamers: 2   Woonoppervlakte: 71   
Fraai afgewerkt 3 kamer appartement! Dit prettige en lichte 3 kamer appartement met balkon op het oosten en een ruime berging in de onderbouw is zeer gunstig gelegen. U heeft alle voorzieningen binnen handbereik! Uw dagelijkse boodschappen kunt u (...)
VLIEG Makelaars OG Alkmaar [Verkocht onder voorbehoud]
Verkocht onder voorbehoud
Horst 13 33 LELYSTAD
€139.500
Horst 13 33 - LELYSTAD
Slaapkamers: 3   Woonoppervlakte: 94   
HOEKWONING BIJ HET BOS In een rustige woonwijk ligt deze eengezinswoning met tuin op het noorden en grenzend aan een speelveldje. Als je het straatje uitloopt zit je meteen in het Zoombos / Gelderse Hout. Dus een heerlijke omgeving om bijvoorbeeld (...)
VLIEG Makelaars OG Lelystad [Verkocht onder voorbehoud]
Nieuw
Willem de Zwijgerlaan 60 ALKMAAR
€150.000
Willem de Zwijgerlaan 60 - ALKMAAR
Slaapkamers: 2   Woonoppervlakte: 72   
3 kamer appartement op loopafstand van Alkmaar centrum! Dit prettige en lichte 3 kamer appartement met 2 balkons en een ruime berging in de onderbouw is zeer gunstig gelegen. U heeft alle voorzieningen binnen handbereik! Uw dagelijkse boodschappen (...)
VLIEG Makelaars OG Alkmaar [Te koop]