VLIEG werkt aan een betere toekomst

Alex Zörner RM RT

5 april 2024
Group,Of,Multicultural,Happy,Eco,Activists,Plants,Tree,At,Sunset.

Het planten van bomen is de meest effectieve manier voor het verminderen van armoede en het herstellen van de biodiversiteit. In samenwerking met Eden Reforestation ProjectsVeritree,  ARC en de stichting Great Business plant de VLIEG Advies Groep namens potentiele verkopers vijftig bomen voor ieder verkoop advies gesprek dat onze makelaars voeren. Daarmee maken we, samen met onze (potentiele) opdrachtgevers,  iedere dag - actief - de wereld een klein stukje beter.

Als na het eerste gesprek de verkoopopdracht aan de makelaars van VLIEG verstrekt wordt, verdubbelen we dit aantal ook nog eens naar een totaal van honderd bomen(!). We hebben gekozen voor het planten van bomen in de tropische regenwouden van Indonesië en Madagaskar. Deze zijn sterk ontbost en tegelijkertijd de rijkste qua natuur.

VLIEG maakt het niet alleen makkelijk, maar zet zich ook actief in voor een nóg betere toekomst. Voor onze kinderen en onze kleinkinderen.

Vanaf de start van onze samenwerking heeft de VIEG Advies Groep in samenwerking met onze opdrachtgevers 36.710 bomen laten planten (Year to Date), waarmee 350 werkdagen zijn gecreëerd en ruim 370 ton CO2 is vastgelegd. Een bescheiden bijdrage van de totale effort.

Inmiddels zou toch wel een ieder overtuigd moeten zijn dat er iets moet veranderen. Zet a.u.b. een stapje de goede kant op. Met zijn allen heeft dat een enorme impact.

Wat is jouw why?

Deel dit bericht

Alex Zörner RM RT

Algemeen Directeur

Woning taxeren

Verhuizen

Aankoopmakelaar

Meer VLIEG nieuws

De woningmarkt
De slimme cameradeurbel: wat mag wel en wat mag niet?

4 april, 2024

Uitgelicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over makelaardij, hypotheken en verzekeringen!