VLIEG Aankomend Aanbod / Sneak Preview

Alex Zörner RM RT

6 maart 2024
Knipsel

De woningmarkt is voortdurend in beweging. De VLIEG Advies Groep beweegt mee.

Met onze unieke service: Aankomend Aanbod / Sneak Preview brengt VLIEG de huizen in kaart van woningbezitters die binnenkort willen verhuizen, maar nog wachten met het daadwerkelijk verkopen van hun huidige huis.

Doe er je voordeel mee!

Ben je op zoek naar een huis of ben je een aankoopmakelaar?
Dan kun je met Aankomend Aanbod zien welke in welke woningen er binnenkort te koop komen en alvast met onze VLIEG verkoopmakelaar in contact komen.

Ben je van plan om op termijn je huis te gaan verkopen?
Dan kun je met Aankomend Aanbod alvast de interesse in je woning peilen. Neem contact op met VLIEG Makelaars om je huis aan te melden voor deze unieke dienst.

De woningmarkt is erg krap. Over het algemeen kopen woningbezitters eerst een nieuwe woning, alvorens de eigen woning te verkopen. Mede hierdoor komt er nauwelijks nieuw woningaanbod op de markt en duurt de zoektocht naar een andere woning voor veel mensen steeds langer.

Om deze status te doorbreken, de doorstroming op gang te helpen en meer perspectief te bieden aan zowel verkopers als woningzoekenden, is VLIEG Aankomend Aanbod / Sneak Preview online inzichtelijk voor iedereen.

Onderzoek
Transparantie. Daar houden we namelijk van bij VLIEG. Uit onderzoek blijkt dat 85% van de woningbezitters die van plan is om te gaan verhuizen, gebruik zou willen maken van aankomend aanbod. Ze willen vooral weten welke huizen er binnenkort op de markt komen.

Daarnaast zien juist ook veel woningbezitters de meerwaarde om de interesse in hun huidige woning alvast te kunnen peilen. 75% is bereid om de huidige woning aan te melden via aankomend aanbod.

Voordelen koper:

  • Woningzoekenden krijgen eerder zicht op het aanbod dat op de markt gaat komen. Zo weet je bijvoorbeeld welk aanbod er binnenkort in een bepaalde wijk wordt verwacht. Wellicht zit hier een mogelijke match voor jou tussen. Je hebt meer tijd om je hierop voor te bereiden en een aankoopmakelaar in te schakelen.

Voordelen verkoper:

  • Als woningbezitter die van plan is te verkopen kan het je helpen alvast de belangstelling voor je huidige woning te peilen. Daarom kun je bij aankomend aanbod testen of je prijszetting voldoende belangstelling opwekt.
  • Bovendien helpt het jou als verkoper om het juiste moment voor de start van de verkoop te bepalen. Hoe minder je  huis hoeft te concurreren met andere woningen, des te meer het opvalt bij de huizenzoekers.
  • Als alternatief voor ‘stille verkoop’.
  • Bij opleveringen op de lange termijn, bijvoorbeeld als je nieuwbouw gekocht hebt, kan je de woning alvast in Aankomend Aanbod / Sneak Preview meenemen.

KLIK HIER VOOR VLIEG AANKOMEND AANBOD / SNEAK PREVIEW

Deel dit bericht

Alex Zörner RM RT

Algemeen Directeur

Gratis waardebepaling

Wat kan ik kopen?

Woning taxeren

Meer VLIEG nieuws

Huis verkopen
Voorbereidingen voor een succesvolle bezichtiging van je woning

5 maart, 2024

Uitgelicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over makelaardij, hypotheken en verzekeringen!