VLIEG Amstelveen

Adres:
Rembrandtweg 164
1181 GZ, Amstelveen
Openingstijden:
maandag t/m vrijdag
09:00 tot 17:00 uur
zaterdag op afspraak
Telefoon:

VLIEG Makelaars en Hypotheken Amstelveen

Al ruim 40 jaar is VLIEG een begrip in de regio Amstelveen. Groot geworden in het kenmerkende pand aan de Amsterdamseweg, waar wij duizenden piloten en academici van een passende hypotheek hebben voorzien. Sinds kort zijn wij u van dienst op onze nieuwe locatie, aan de Rembrandtweg 164, aangevuld met de makelaardij: voor uw gemak alles onder één dak!

Regio Amstelveen

U vindt bij ons de nodige expertise op het gebied van vastgoed door onze gedreven makelaars die de regio op hun duimpje kennen. Het werkgebied omvat naast Amstelveen o.a. de plaatsen Uithoorn, Aalsmeer, Ouderkerk aan de Amstel, Kudelstaart en De Kwakel.

VLIEG Makelaars Amstelveen

De makelaars werken onder het motto: ‘Aangenaam persoonlijk’. Wij leveren altijd maatwerk, gericht op de individuele situatie. Onze klantbeoordelingen geven aan dat onze opdrachtgevers onze onderscheidende werkwijze waarderen. Of het nu gaat om aan- of verkoop wij passen onze dienstverlening aan uw wensen aan. Zo hechten wij veel waarde aan een passende dienstverlening voor senioren, onze makelaar is opgeleid als Senior Keur Makelaar. Benieuwd naar wat ons onderscheidend vermogen is? Wij vertellen het u graag in een persoonlijk gesprek. 

VLIEG Real Estate Agency Amstelveen, your Certified Expat Broker

VLIEG Amstelveen is located in the city centre of Amstelveen (“Stadshart”). We provide a one-stop-shop for english speakers/ expats concerning real estate matters.We specialize in the purchase, renting and selling of houses in the region Amstelveen. We can also arrange your mortgage and make sure you have the right (home) insurance. All our employees are english speakers; contact us for more information. Our aim is to outperform all of our colleagues in the market. On this page you will find our customers reviews…we are proud of our average grade of 9.0! 

VLIEG Hypotheken Amstelveen

Als financieel adviesbureau zijn wij gespecialiseerd in Hypotheken en Verzekeringen. Meer dan 10.000 klanten, waaronder veel piloten en cabinepersoneel, hebben wij van advies mogen voorzien. De luchtvaartbranche kennen wij als geen ander, maak gebruik van onze expertise! Onze gedreven medewerkers weten precies van de hoed en de rand en geven u het beste advies. De scherpste rentes met de beste voorwaarden en dat alles voor een goed tarief. 

Contact

Vanzelfsprekend kunt u telefonisch of via e-mail met ons contact opnemen voor het maken van een afspraak.

Maar u bent natuurlijk ook altijd van harte welkom op ons nieuwe kantoor aan de Rembrandtweg 164. Deze schitterende zichtlocatie bevindt zich op de hoek van de Rembrandtweg met de Groen van Prinstererlaan, bij het Stadshart Amstelveen. Voor klanten hebben wij gratis parkeerplekken ter beschikking. U kunt vrijblijvend bij ons binnenstappen als u vragen heeft. De koffie staat klaar!

Onze medewerkers

Jan Tijms

Vestigingsmanager / Financieel Adviseur - 06-22248415
E-mail Jan

Raymond Appels

Financieel Adviseur - 06-40983748
E-mail Raymond

Marieke van der Wurff

NVM beëdigd / Register Makelaar en Taxateur - 06-46014477
E-mail Marieke

Manon Warger

Senior Vastgoedadviseur
E-mail Manon

Marco de Boer

Accountmanager Verzekeringen - 06-30350428
E-mail Marco

Een kijkje van buiten en binnen