VLIEG Bedrijfsmakelaars

Adres:
Robijnstraat 7
1812 RB, Alkmaar
Openingstijden:
maandag t/m vrijdag
08:45 tot 17:15 uur
zaterdag op afspraak
Telefoon:

VLIEG Bedrijfsmakelaars

VLIEG Bedrijfsmakelaars is actief in commercieel vastgoed en dagelijks bezig met het vinden van de perfecte match tussen koper/verkoper en huurder/verhuurder. En dat gaat natuurlijk verder dan alleen maar kijken naar vierkante meters.

VLIEG kenmerkt zich door ruime ervaring en een verfrissende no-nonsense mentaliteit; wensen en mogelijkheden van u staan bij ons centraal! Niet voor niets zijn sleutelwoorden bij onze dienstverlening: deskundigheid, betrouwbaarheid, flexibel, pro-actief en realistisch. Of het nu gaat om een bedrijfspand of een op maat gesneden kantoor- of winkelruimte, VLIEG Bedrijfsmakelaars is uw ideale partner, óók voor beleggingen in commercieel vastgoed.

Ieder kwartaal brengen wij als de Bedrijfsmakelaar van Alkmaar e.o. ons magazine uit. Download hier de laatste editie van VLIEG Werkt! 

De kracht van het netwerk en de onderlinge synergie tussen de VLIEG vestigingen stelt ons onderscheidend in staat tot een meer dan optimale belangenbehartiging ten gunste van onze opdrachtgevers. Onze klanten beoordelen ons op Funda en Funda In Business met mooie cijfers, tot gemiddeld een 9,1! Mogen wij ook u van dienst zijn?

Onze medewerkers

Jan Gielis

Directeur / NVM beëdigd / Register Makelaar en Taxateur - 06-51400060
E-mail Jan

Xander Blankestijn

NVM beëdigd / Register Makelaar en Taxateur - 06-53337456
E-mail Xander

Robin Niele

Commercieel Medewerker
E-mail Robin

Marco de Boer

Accountmanager Verzekeringen - 06-30350428
E-mail Marco

Een kijkje van buiten en binnen

Klantwaarderingen