verzekeringen-header

VLIEG Verzekeringen

Deskundig en Onafhankelijk Advies

U wilt weten of u goed bent verzekerd, een nieuwe verzekering afsluiten of gewoon een update van uw financiële situatie krijgen? In al die gevallen bent u aan het juiste adres bij de deskundige, onafhankelijke Financieel en Verzekeringsadviseurs van VLIEG.

Onze klanten geven ons een 8,1 voor de persoonlijke afhandeling bij schade, daar zijn we best trots op!


Neem contact op Schade melden

Advies voor een langdurige relatie

Uw belang staat altijd voorop

De Financieel Adviseurs en Verzekeringsadviseurs van VLIEG inventariseren met u uw financiële wensen, de risico’s die u loopt of bereid bent te lopen en bieden u altijd een verzekeringsadvies gericht op een langdurige relatie.
Wij onderhouden deze relatie door op pro-actieve wijze aandacht en toegevoegde waarde te bieden. Al onze disciplines werken daarbij samen en attenderen elkaar op kansen en risico’s die voor uw situatie relevant zijn.

Op gebied van zowel verzekeringen als hypotheken zijn wij adviseur én bemiddelaar. Wij zetten alle voorwaarden en tarieven van vrijwel alle verzekeraars en geldverstrekkers voor u op een rij en kiezen met u voor de beste oplossing. Uw belang en de hoogste kwaliteit van het advies staan hierbij altijd voorop. Een eerste oriënterend gesprek is altijd gratis.
Wij informeren u open en transparant over onze dienstverlening en de kosten die wij hiervoor in rekening gaan brengen.

Voor uw gemak alles onder één dak!

Daarom VLIEG

 • Onafhankelijk tussenpersoon zowel voor hypotheken als verzekeringen
 • Onze klanten geven ons een 8,1 voor de schadeafwikkeling
 • Gecertificeerde adviseurs en medewerkersNeem contact op

 • Woonhuis- / Opstalverzekering

  Met de Woonhuis- / Opstalverzekering bent u verzekerd voor brand, blikseminslag, ontploffing, neerslag, inbraak en diefstal, en zelfs als er een bal door de ruit gaat; er zijn nauwelijks uitsluitingen. Als de schade onder de dekking valt, wordt het bedrag vergoed dat nodig is om uw woning te herbouwen of te herstellen. En laat u de schade herstellen door een herstelbedrijf waarmee wij samenwerken, dan hoeft u de kosten zelfs niet voor te schieten.


  Verzekering afsluiten Schade melden


  Verzekeringskaart


 • Inboedelverzekering

  Met de inboedelverzekering bent u goed verzekerd als uw inboedel geheel of gedeeltelijk verloren gaat. Door brand bijvoorbeeld. Of diefstal dan wel storm. U bent ook verzekerd als een lid van uw gezin (bijvoorbeeld uw kind) per ongeluk een lamp stuk stoot. De schade wordt vergoed of hersteld als dat mogelijk is en u daarvoor kiest.


  Verzekering afsluiten Schade melden


  Verzekeringskaart


 • Autoverzekering

  Iedere automobilist is verplicht verzekerd tegen wettelijke aansprakelijkheid (WA) om schade te dekken die aan anderen wordt toegebracht. Maar natuurlijk kunt u ook schade aan uw eigen auto verzekeren, de cascodekking, waarbij u kunt kiezen voor beperkte of volledige dekking. De verzekering is geldig in de landen die staan op de Internationale Motorrijtuigverzekeringskaart (‘groene kaart’) en niet zijn doorgehaald. Voor aanvullende dekkingen kunt u kiezen uit de volgende mogelijkheden:

  • Bonusbeschermer. Daarmee kunt u jaarlijks één schade claimen waaraan u zelf schuld heeft zonder dat u uw no-claimkorting verliest.
  • Ongevallen Inzittendenverzekering. Deze verzekering keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit als gevolg van een gedekt ongeval. Hij is er voor zowel automobilisten als motorrijders.
  • Verkeersschadeverzekering. Deze verzekering geeft dekking voor zaakschade (kleding, brillen), inkomstenderving, huishoudelijke hulp, vervoerskosten, smartengeld, medische kosten en overlijdenskosten en keert uit ongeacht de schuldvraag.
  • Rechtsbijstandverzekering. Deze verzekering dekt de kosten voor juridische ondersteuning door een onafhankelijke rechtsbijstand verzekeraar.”  Verzekering afsluiten Schade melden


  Verzekeringskaart


 • Oldtimerverzekering

  Ook voor een oldtimer is een WA-verzekering verplicht. Uitbreiding naar een beperkte of volledige cascodekking is mogelijk. Om de verzekerde waarde goed te kunnen vaststellen is doorgaans een taxatierapport van een erkende deskundige (‘taxateur’) noodzakelijk. Omdat er met oldtimers doorgaans weinig wordt gereden en de eigenaar veelal zeer voorzichtig is met zo’n auto, gelden voor een oldtimerverzekering meestal zeer gunstige tarieven.”

  • • Ongevallen Inzittendenverzekering. Deze verzekering keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit als gevolg van een gedekt ongeval. Hij is er voor zowel automobilisten als motorrijders.
  • • Verkeersschadeverzekering. Deze verzekering geeft dekking voor zaakschade (kleding, brillen), inkomstenderving, huishoudelijke hulp, vervoerskosten, smartengeld, medische kosten en overlijdenskosten en keert uit ongeacht de schuldvraag.
  • • Rechtsbijstandverzekering. Deze verzekering dekt de kosten voor juridische ondersteuning door een onafhankelijke rechtsbijstand verzekeraar.”  Verzekering afsluiten Schade melden


  Verzekeringskaart


 • Motorverzekering

  Iedere motorijder is verplicht verzekerd tegen wettelijke aansprakelijkheid (WA) om schade te dekken die aan anderen wordt toegebracht. Naar wens kunt u die verzekering uitbreiden met een beperkte of volledige cascodekking. Bij een volledige cascodekking geldt vaak dat er een bedrag wordt uitgekeerd voor schade aan motorkleding en helm. De verzekering is geldig in de landen die staan op de Internationale Motorrijtuigverzekeringskaart (‘groene kaart’) en niet zijn doorgehaald.

  Voor aanvullende dekkingen kunt u kiezen uit de volgende mogelijkheden:

  • • Bonusbeschermer. Daarmee kunt u jaarlijks één schade claimen waaraan u zelf schuld heeft zonder dat u uw no-claimkorting verliest.
  • • Rechtsbijstandverzekering. Deze verzekering dekt de kosten voor juridische ondersteuning door een onafhankelijke rechtsbijstand verzekeraar.”  Verzekering afsluiten Schade melden


  Verzekeringskaart


 • Fietsverzekering

  Voor velen is de fiets het vervoermiddel bij uitstek en zij schaffen dan ook een mooi exemplaar aan. Prettig om dan te weten dat het mogelijk is om ook uw fiets te verzekeren tegen diefstal en beschadiging. De eventuele schade, die u met de fiets tijdens het fietsen toebrengt aan anderen, wordt overigens gedekt door uw aansprakelijkheidsverzekering.


  Verzekering afsluiten Schade melden

 • Ongevallenverzekering

  Een ongeluk zit in een klein hoekje en kan heel vervelende financiële gevolgen hebben. De ongevallenverzekering verzekert u tegen de gevolgen van een ongeval van uzelf of uw gezinsleden. Bij blijvende invaliditeit of overlijden is er recht op een uitkering. Ook is er een uitkering voor geneeskundige kosten.


  Verzekering afsluiten Schade melden


  Verzekeringskaart


 • Aansprakelijkheidsverzekering

  Hoe voorzichtig u ook bent, u kunt een ander altijd onbedoeld schade toebrengen of letsel veroorzaken. De financiële gevolgen kunnen dan groot zijn. Zéker bij lichamelijk letsel. Een aansprakelijkheidsverzekering biedt u bescherming tegen dit risico. Ook die zogenoemde ‘vriendendienst’ is gedekt, waardoor u verzekerd bent als u een vriend helpt bij een verhuizing of bij een familielid gaat klussen.


  Verzekering afsluiten Schade melden


  Verzekeringskaart


 • Pleziervaartuigverzekering

  Deze verzekering is bestemd voor diverse soorten pleziervaartuigen. Zeilplanken bijkvoorbeeld of kano’s, maar ook zeil- en motorboten. Natuurlijk valt de standaarduitrusting onder de dekking, net akls de voortstuwingsinstallaties of de bij het vaartuig behorende volgboot. De bijbehorende trailer kan op verzoek worden meeverzekerd. Als basis dient een WA-verzekering (Wettelijke Aansprakelijkheid), die u naar keuze kunt uitbreiden. De meest uitgebreide vorm biedt dekking tegen schade door alle van buitenkomende oorzaken (‘All Risks’).


  Verzekering afsluiten Schade melden


  Verzekeringskaart


 • Golfverzekering

  Golf is een heerlijke sport en steeds meer Nederlanders ontdekken dat. Een golfuitrusting is echter kostbaar en dus is het verstandig die goed te verzekeren tegen schade of verlies. Uw clubs, golftas, golfkar, golfschoenen, golfhandschoenen, zitstok en zelfs uw golfregenkleding en golfparaplu zijn dan tegen alle mogelijke risico’s verzekerd.


  Verzekering afsluiten Schade melden

 • Zorgverzekering

  Iedere Nederlander is verplicht een basiszorgverzekering af te sluiten tegen de kosten van medische behandeling volgens een wettelijk beschreven pakket aan zorg. In het basispakket zit onder meer geneeskundige zorg (door huisartsen, ziekenhuizen, medisch specialisten en verloskundigen), ziekenhuisverblijf, tandheelkundige zorg tot 18 jaar (beperkt) en geneesmiddelen. Voor zorg die niet in de basisverzekering zit (zoals fysiotherapie, uitgebreidere tandheelkundige hulp en alternatieve geneeswijzen) kan een aanvullende verzekering worden afgesloten. Dat is echter niet verplicht. Verzekeraars hebben ten aanzien van de basiszorgverzekering een acceptatieplicht. Die geldt echter niet voor zo’n aanvullende verzekering.


  Verzekering afsluiten Schade melden