Gerard Groenendijk

Makelaar / Vestigingsmanager

Gerard Groenendijk | Makelaar Amstelveen

Het verhaal achter Gerard Groenendijk

Gerard Groenendijk is een recente aanwinst voor VLIEG Makelaars in Amstelveen, waar hij werkt als makelaar/vestigingsmanager. Zijn achtergrond in bouwkunde, gecombineerd met een traditionele beëdiging als makelaar in de rechtbank, vormt een solide basis voor zijn rol. Gerard, getrouwd en vader van twee kinderen, heeft onlangs zijn dochter uit huis zien gaan, waardoor nu nog maar één kind thuis woont. 

Gerard’s loopbaan is rijk aan ervaringen, met name in het taxeren van woningen en grond, wat naadloos aansluit bij zijn huidige werkzaamheden. In zijn rol als makelaar ervaart hij de dynamiek van een overspannen markt, waar overbieden vaak gebruikelijk is, vooral in een stad als Amstelveen. Dit heeft ertoe geleid dat de rol van aankoopmakelaar steeds belangrijker wordt, vooral gezien de trend van bieden boven de vraagprijs, een fenomeen dat vroeger zeldzaam was en nu door de aanwezigheid van expats verder versterkt wordt.

Wat betekent Gerard voor VLIEG?

Bij VLIEG speelt Gerard een belangrijke rol in het begeleiden van bezichtigingen voor potentiële kopers, een taak die hij met grote zorgvuldigheid uitvoert. Hij benadrukt het belang van het persoonlijk ervaren van een woning. Gerard is verder ontzettend sterk in het analyseren van de markt; hij houdt nauwkeurig een overzicht bij van recent verkochte woningen en behaalde successen.

Klanten adviseren over een realistisch bod

Deze informatie wordt gebruikt om klanten te adviseren over een realistisch bod, waarbij hij benadrukt dat het bod niet alleen om de hoogste prijs gaat, maar ook om het comfortabel voelen met de aankoop. “Soms wil de klant heel graag een huis en is hij bereid om veel meer te bieden dan misschien nodig is”, legt Gerard uit. Hij vindt dat een klant zich altijd bewust moet zijn van de keuzes die hij/zij maakt.

De toegevoegde waarde van een makelaar

Gerard begrijpt dat klanten tegenwoordig goed in staat zijn om zelfstandig woningen te vinden, maar benadrukt dat de toegevoegde waarde van een makelaar ligt in het interpreteren van complexe indexcijfers en markttrends. Hij biedt inzicht in welke gebieden de vraag het hoogst is en waar overbieden gebruikelijk is, waardoor klanten een gericht en weloverwogen bod kunnen doen. Zijn aanpak illustreert dat makelaardij meer is dan alleen een beroep; het vereist een diepgaand begrip en een zorgvuldige afweging van vele factoren. Gerard maakt zo iedere transactie succesvol.

Om welke kwaliteiten staat Gerard bekend?

Gerard Groenendijk valt op door zijn toegankelijkheid en sterke communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels. Deze talenkennis bleek toen hij begon bij VLIEG van onschatbare waarde te zijn, vooral in een internationaal georiënteerde werkomgeving. Zijn achtergrond in bouwkunde verrijkt zijn inzicht in huizenbouw, wat hem in staat stelt klanten uitgebreid te adviseren.

Advies over gebruiksrecht bij een appartement

Gerard benadrukt het belang van begrip omtrent het concept van gebruiksrecht bij de aankoop van een appartement. Veel kopers zijn zich niet bewust van de beperkingen en mogelijkheden die dit met zich meebrengt. Dit gebrek aan kennis is een valkuil waar Gerard zijn cliënten behoedzaam doorheen leidt. Deze kennis en ervaring heeft hij meegenomen van zijn vorige werkgever, waar hij veel Verenigingen van Eigenaars geadviseerd heeft. 

Rekentools

Bovendien zijn de rekentools van Gerard, die hij dankzij zijn bouwkundige studie heeft ontwikkeld, een waardevol instrument in zijn werk. Deze tools stellen hem in staat complexe berekeningen te maken, wat zijn advies nog waardevoller maakt voor zijn klanten. Gerards veelzijdige vaardigheden maken hem een onmisbare kracht voor VLIEG.

Waar wordt Gerard gelukkig van?

Gerard vindt zijn geluk in het bereiken van een situatie waar zowel de verkoper als de koper tevreden zijn. Hoewel hij zich primair richt op de belangen van de verkoper wanneer hij daarvoor ingeschakeld is, streeft hij ernaar om een balans te vinden waarbij iedereen zich gelukkig voelt met de uitkomst. Dit streven naar algemene tevredenheid is een kenmerkende eigenschap van zijn werkwijze.

De unieke structuur van VLIEG, waarbij hypotheekadviseurs intern werken in plaats van de gebruikelijke samenwerking met externe adviseurs, draagt bij aan Gerards werkgeluk. Hij waardeert de efficiëntie en betere resultaten die deze samenwerking oplevert. Uitdagingen en complexe situaties zijn een bron van voldoening voor Gerard. Het overwinnen van standaard scenario’s geeft hem energie. Gerard: “Als je 10 keer hetzelfde trucje herhaalt, moet je oppassen dat het trucje nog wel werkt en de verveling niet toeslaat. Gelukkig is dat hier nooit het geval”.

Bovenal draagt de goede sfeer binnen het team van VLIEG bij aan zijn werkgeluk. Gerard waardeert de gezelligheid en de teamgeest, wat hem helpt om elke dag met plezier naar zijn werk te gaan.

Wat is jouw mooiste succesverhaal?

Gerard is nog niet lang werkzaam bij VLIEG dus heeft nog la vol met succeverhalen bij VLIEG, gelet op de ervaringen van Gerard in het verleden zal deze la snel gevuld worden.. Hoewel Gerard nog niet lang werkzaam is bij VLIEG, heeft Gerard al een diepe indruk achtergelaten door de rijke ervaring die hij meebrengt van vorige werkgevers. Deze ervaring deelt hij niet alleen met Jim, maar ook met andere collega’s, wat zijn waarde binnen het team versterkt.

Kennis en ervaring doorgeven 

De relatie met Jim is bijzonder voor Gerard; hij ziet het als een prachtige kans om zijn kennis en vaardigheden door te geven aan een jongere generatie. De goede klik die zij hebben en het feit dat Jim al veel van hem heeft kunnen leren, vervult Gerard met trots.

Wordt VLIEG jouw makelaar?

VLIEG is dé makelaar van Amstelveen. Hier vind je een team van toegewijde professionals, elk met hun eigen specialisatie, klaar om je te begeleiden bij een van de belangrijkste beslissingen in je leven. Of je nu een woning wilt kopen, verkopen, of gewoon wilt weten wat het waard is, bij VLIEG ben je verzekerd van een gratis waardebepaling, een eerlijke inschatting van de WOZ-waarde of een Gevalideerd taxatierapport. Kies voor de expertise en persoonlijke aanpak van VLIEG, en maak van jouw vastgoedervaring een succes. Wordt VLIEG jouw makelaar?

Gerard Groenendijk | Makelaar Amstelveen

Gerard Groenendijk

Makelaar / Vestigingsmanager

Gerard Groenendijk is makelaar- taxateur en vestigingsmanager  bij VLIEG Makelaars in Amstelveen. Dit doet hij met erg veel plezier. Gerard heeft veel kennis in huis en zorgt ervoor dat jij altijd op een fijne manier geholpen wordt. Op deze pagina lees je alles over Gerard Groenendijk en hoe hij jou kan helpen. 

Contactgegevens VLIEG Amstelveen

Rembrandtweg 164
1181 GZ Amstelveen

020-240 4888  Makelaars
020-645 0552
  Hypotheken
06-24102963
Gerard Groenendijk

Gerard@vlieg.nl

maandag t/m vrijdag
08:30 tot 17:30 uur

Buiten kantoortijden op afspraak.

google reviews VLIEG makelaars

Fijn team die me heeft geholpen bij de aankoop van mijn eerste huis. Fantastische service en klantvriendelijkheid. Raad ze zeker aan.

Kim P.

Ik wil mijn woning verkopen

Ik zoek een woning

Hypotheek en verzekering

Wij gaan je uitstekend helpen!​

Amstelveen_team

VLIEG-Klantbeoordelingen

Petra B.
1712947034
Nikki heeft ervoor gezorgd dat mijn appartement snel en voor een mooi bedrag is verkocht! Ook dank aan Marieke voor de snelheid van het beantwoorden van vragen en de... ondersteuning!lees meer
Romy A.
1711127602
Samen met vlieg makelaars het avontuur aangegaan. Het kopen van een nieuw huis, en het verkopen van ons appartement.Binnen 5 bezichtigingen was het raak, we kochten... binnen 3 weken, een voor ons droom huis in Haarlem.Met hulp van Hypotheker Hans en aankoopmakelaar Esther verliep het vlekkeloos.Ook dank aan Marieke en Barbera, voor alle hulp, en contact wanneer wij hulp of advies nodig hadden.Nu is verkoop makelaar Nikki aan de beurt, en hebben wij alle vertrouwen er in dat ons appartement met succes verkocht gaat worden.Bedankt vlieg makelaars, met het waar maken van ons avontuur.Milan en Romylees meer
Hayri Ö.
1709556857
I recently had the pleasure of working with Vlieg Makaaler as my sales agent for the successful sale of my house. From start to finish, Vlieg demonstrated an... exceptional level of professionalism, expertise, and dedication to ensuring a smooth and satisfactory transaction. One aspect that truly stood out was Vlieg's proactive communication and responsiveness. They kept me informed every step of the way, promptly addressing any questions or concerns I had and providing regular updates on the status of the sale. Their clear and transparent communication style instilled confidence and trust, making the entire experience stress-free and enjoyable.lees meer
dea B.
1709064391
Opnieuw blij verrast met de heldere hulp en adviezen. Heel persoonlijk en korte lijntjes. En goed..
Mijn huis verkocht via Vlieg makelaars, zeer deskundig en goede begeleiding. Bedankt Nikki voor de verkoop en je deskundigheid, Barbara en Marieke voor het... beantwoorden van mijn vele vragen 🙃 en Stephan voor je support bij de inspectie en de notaris.lees meer
alwin S.
1700146954
Een vriendelijk en laagdrempelig team die authentiek en oprecht zaken met en voor je doen. De gegeven adviezen en begeleiding vanaf het eerste contact tot en met de... overdracht zijn geweldig. Er is mij een hoop stress en gedoe uit handen genomen, dames bedankt!🙏🏻lees meer
Le Tuan S.
1691087305
We were recommended to get in touch with VLIEG Haarlem by a friend. Everything has been going smoothly since day 1! VLIEG Haarlem is absolutely professional, fast and... accurate with their advises. Thank you all, Nikki, Hans, Barbara and Marieke! Would recommend this agency to other friends and colleagues!lees meer
henk van R.
1689315113
Mijn ervaringen met Vlieg Makelaars zijn absoluut positief. Het is een professioneel makelaars kantoor en sterk klantgericht. Het proces van de verkoop van mijn pand... is m.i. vlot en naar alle tevredenheid verlopen.lees meer
js_loader

GRATIS waardebepaling van VLIEG Makelaars Amstelveen

Ik en mijn collega's gaan jou uitstekend helpen!

Raymond Appels

Financieel Adviseur

Manon Warger

Vastgoedadviseur

Job Kuperus RM RT

Manager Woningmakelaardij

Jim Huisman

Makelaar

Guido Schotten

Financieel Adviseur

Gerard Groenendijk RM RT

Makelaar / Vestigingsmanager

Uitgelicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over makelaardij, hypotheken en verzekeringen!