Uitzicht Amstelveen

Makelaar in Keizer Karelpark

Van aankoop tot verkoop. Van financiering tot verzekering.

Zo maakt VLIEG Amstelveen het makkelijk

Van aankoop tot verkoop, en van financiering tot verzekering. Binnen de gemeente Amstelveen, is VLIEG Makelaars sinds 1974 een vertrouwde naam. Zeker in de populaire wijk Keizer Karelpark en de Startbaanbuurt! Onze grondige kennis van de lokale markt stelt ons in staat om je te adviseren over woningwaarde en belangrijke aandachtspunten in deze specifieke wijken. Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. We nemen uitgebreid de tijd om jouw wensen en behoeften te doorgronden, zodat onze service daar naadloos op aansluit. Voor zowel de verkoop van je woning als het vinden van je droomhuis biedt VLIEG deskundige begeleiding.

Keizer Karelpark, ten zuiden van het bruisende Stadshart van Amstelveen en direct onder de A9 gelegen, is het resultaat van de uitbreiding van Amstelveen rond de jaren zestig. De wijk heeft een variëteit aan architectuur, van karakteristieke middelhoogbouw tot sfeervolle laagbouw en is recentelijk verrijkt met zowel nieuwe woonmogelijkheden als maatschappelijke voorzieningen. Met voorzieningen zoals scholen en kerken, biedt de wijk een fijne plek om te wonen in Amstelveen.

Of je nu interesse hebt in kopen, huren, of verkopen in de wijk Keizer Karelpark, onze expertise staat volledig tot je beschikking. We bieden tevens hypotheekadvies en verzekeringsdiensten aan in Amstelveen, zodat je voor al je vastgoedbehoeften bij ons terecht kunt. Alles wat je nodig hebt, onder één dak bij VLIEG Amstelveen.

Je vindt bij ons de nodige expertise op het gebied van vastgoed door onze lokale makelaars die de regio op hun duimpje kennen. Het werkgebied omvat naast Amstelveen o.a. de plaatsen Uithoorn, Aalsmeer, Ouderkerk aan de Amstel, Kudelstaart en De Kwakel.

Contactgegevens VLIEG Amstelveen

Rembrandtweg 164
1181 GZ Amstelveen

020-240 4888  Makelaars
020-645 0552
  Hypotheken

amstelveen@vlieg.nl

maandag t/m vrijdag
08:30 tot 17:30 uur

Buiten kantoortijden op afspraak.

Ik wil mijn woning verkopen

Ik zoek een woning

Hypotheek en verzekering

Wij gaan je uitstekend helpen!​

Amstelveen_team

Ons aanbod

Nieuw
Vraagprijs € 485.000,- k.k.

Doddendaal 80

Amsterdam

Verkocht o.v.
Vraagprijs € 350.000,- k.k.

Nettelhorst 50

Alphen aan den Rijn

Onder bod
Vraagprijs € 450.000,- k.k.

Oostelijk Halfrond 199

Amstelveen

Verkocht o.v.
Vraagprijs € 720.000,- k.k.

Meerlaan 7

Uithoorn

VLIEG-Klantbeoordelingen

Monno T.
1720942510
Een prettige samenwerking gehad door laagdrempelig contact met zowel makelaar(s) als financieel adviseur(s) bij zoektocht naar andere woning. Altijd bereidheid tot... helpen en vragen te beantwoorden en uiteindelijk na zoektocht van 2 jaar een (nieuwbouw) woning gevonden waarmee we zeer goed geholpen zijn om deze aankoop te bewerkstelligen. We hebben er vertrouwen in dat we over +/- 2 jaar bij de verkoop van onze oude woning we ook weer goed begeleid en geadviseerd gaan worden door Vlieg Makelaars.lees meer
Heel erg tevreden over VLIEG. We hebben het complete pakket afgenomen, inclusief aankoopmakelaar (Marcus Kuip), hypotheekadvies (Guido Schotten) en verkoopmakelaar... (René van Bakkum). Over alle 3 de diensten en personen zijn wij heel erg tevreden en de combinatie van deze diensten is financieel ook nog eens voordelig.Zeer goed en deskundig advies, altijd bereikbaar, nemen de tijd om zaken goed en duidelijk uit te leggen, heel erg transparant en gewoon erg prettige mensen. We raden VLIEG absoluut aan en zullen een volgende keer zeker weer opnieuw zaken met hen doen!lees meer
Danny S.
1716481950
Jeannette is supersnel vriendelijk en zeer vakkundig. Aanrader!
They are very professionals and kind. Our experience was very good. René van Bakkum helped us a lot with the procedure of buying, he made things really easy and... explained all the steps in a very clear way. As a person that comes new to The Netherlands, it makes you feel more secure to find persons like him.lees meer
Erwin R.
1715810504
Een fijne en deskundige makelaar. Goede begeleiding en adviezen en bij vragen altijd bereikbaar. Ik had voor de verkoop van mijn woning drie makelaars op het oog en ben... blij dat ik uiteindelijk voor VLIEG Makelaars heb gekozen!lees meer
Veysi M.
1714415889
Vlieg Makelaars assisted us in finding our ideal apartment. Throughout the process we were extremely happy with the real estate agents. Their recommendations and advice... were amazing. Strongly suggest.lees meer
Our experience with Vlieg’s brokerage and mortgage services as expats was outstanding! Their team personalized guidance, securing favorable terms and making the process... smooth and efficient. Highly recommended for anyone new to the Dutch property market.lees meer
js_loader
Uitzicht Amstelveen

GRATIS waardebepaling van VLIEG Makelaars Amstelveen

Jouw huis verkopen in Keizer Karelpark

Het verkopen van je woning in Keizer Karelpark is een belangrijke mijlpaal. VLIEG Makelaars, met een vestiging in Amstelveen, biedt professioneel advies voor een optimale presentatie en effectieve verkoopstrategie van je huis. Dankzij onze uitgebreide kennis van de wijk Keizer Karelpark en de Startbaanbuurt, zorgen we ervoor dat je woning de beste verkoopprijs behaalt en de juiste doelgroep bereikt.

Met ons netwerk van vestigingen vinden we snel een koper voor je huis, waarbij succes voorop staat.

Dé aankoopmakelaar in Keizer Karelpark

Zoek je naar je droomhuis in de wijk Keizer Karelpark? Onze aankoopmakelaars bieden onafhankelijk advies en ondersteunen je volledig, van het controleren van het onderhoud tot het onderzoeken van juridische en milieuaspecten. Met VLIEG sta je er niet alleen voor.

Financiële diensten in Keizer Karelpark

VLIEG biedt ook voor Keizer Karelpark en de Startbaanbuurt een breed scala aan financiële diensten, van hypotheekadvies tot verzekeringsoplossingen. Onze financiële experts helpen je graag met het vinden van de beste oplossingen die aansluiten bij jouw persoonlijke situatie en wensen.

Onze lokale aanwezigheid garandeert dat we altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op de markt. Dit stelt ons in staat om je van accurate en waardevolle informatie te voorzien, ongeacht of je koopt, verkoopt of investeert.

Persoonlijke aandacht en service

Klanttevredenheid is onze prioriteit. We begeleiden je van de eerste waardebepaling tot aan de overdracht bij de notaris, om het verkoopproces zo vloeiend en stressvrij mogelijk te laten verlopen.

Met moderne marketingtechnieken, waaronder online platforms en sociale media, zorgen we ervoor dat je woning in Keizer Karelpark de aandacht krijgt die het verdient. We bereiken niet alleen lokale geïnteresseerden, maar ook potentiële kopers van buiten de regio.

Vragen over het verkopen van je huis in Keizer Karelpark, of meer informatie over onze diensten? Neem dan contact op met VLIEG Makelaars Amstelveen. Ons team staat klaar om je te voorzien van persoonlijk advies en professionele ondersteuning.

Wij gaan je uitstekend helpen!

Raymond Appels

Financieel Adviseur

Manon Warger

Vastgoedadviseur

Job Kuperus RM RT

Manager Woningmakelaardij

Jim Huisman

Makelaar

Guido Schotten

Financieel Adviseur

Gerard Groenendijk RM RT

Makelaar / Vestigingsmanager

Uitgelicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over makelaardij, hypotheken en verzekeringen!