Manon Warger

Vastgoedadviseur

Manon Warger | Vastgoedadviseur

Het verhaal achter Manon

Manon haar verhaal bij VLIEG Makelaars is er een van passie, doorzettingsvermogen en lokale verbondenheid. Sinds 2018 vervult ze met trots de rol van vastgoedadviseur en officemanager bij VLIEG. Voordat ze deze stap zette, had Manon al een indrukwekkende carrière in de HR achter de rug. Ze koos echter voor een carrièreswitch naar de makelaardij, gedreven door nieuwe uitdagingen en mogelijkheden.

 

Manon is woonachtig in Amstelveen en heeft daarmee het voordeel dat ze slechts vijf minuten fietsen van het kantoor woont. Deze nabijheid tot haar werkplek, gecombineerd met haar grondige kennis van Amstelveen, heeft haar enorm geholpen in haar rol. Ze kende de stad al door en door voordat ze bij VLIEG aan de slag ging.

De overstap naar VLIEG

De overstap naar VLIEG kwam op een cruciaal moment. In 2018 werd Manon benaderd om te helpen bij het opzetten van een nieuwe makelaarsafdeling, een uitdaging die ze met beide handen aangreep. Tot die tijd had VLIEG alleen een hypotheekafdeling in Amstelveen, maar er was een duidelijke behoefte aan een uitbreiding naar de makelaardij. Samen met haar collega’s bouwde Manon aan deze afdeling, een proces dat ze als bijzonder intensief beschrijft. Manon: “Het was geen gemakkelijke taak om van nul te beginnen en een plek te veroveren in de competitieve markt van Amstelveen”.

Desondanks kijkt Manon met grote tevredenheid terug op de weg die ze hebben afgelegd. Het opbouwen van waardevolle contacten in de lokale gemeenschap was in het begin een uitdaging, maar vandaag de dag plukt ze daar de vruchten van. Het doel om de makelaardij van VLIEG op de kaart te zetten in Amstelveen is met succes bereikt, mede dankzij de reeds goed draaiende hypotheekafdeling. Manons verhaal bij VLIEG Makelaars is een inspirerend voorbeeld van hoe visie, toewijding en lokale expertise leiden tot buitengewoon succes.

Wat betekent Manon voor VLIEG?

Manon is onmisbaar voor VLIEG Makelaars en vervult een belangrijke rol binnen het team. Als verantwoordelijke voor de binnendienst staat zij in het hart van de operatie, waarbij ze optreedt als de spil waar alles om draait. Haar collega’s zetten zich in om aankopen en verkopen te realiseren, en zodra die binnen zijn, is het Manon die ervoor zorgt dat alles vlekkeloos verloopt. Ze leidt alle processen in goede banen en functioneert als een soort spin in het web, waarbij teamwork centraal staat. Hoewel iedereen binnen VLIEG zijn of haar eigen verantwoordelijkheden heeft, is het Manon’s unieke bijdrage die het verschil maakt.

Manon heeft altijd een oplossing

Met jarenlange ervaring in HR heeft Manon een scherp inzicht ontwikkeld in hoe ze oplossingsgericht kan handelen. Dit stelt haar in staat snel vertrouwen te winnen bij mensen, een essentiële vaardigheid in de makelaardij. Haar dag begint vaak met het wegwerken van e-mails uit een gezamenlijke inbox, een taak die ze samen met haar teamleden aanpakt. Ze houden ’s ochtends een kort overleg om de dag door te nemen en prioriteiten te stellen; een soort dagstart die zorgt voor helderheid en focus.

Structuur en een duidelijk overzicht

De organisatie van het werk is strak geregeld; taken worden dagelijks op een overzichtelijk scherm weergegeven, zodat iedereen een goed overzicht behoudt. Mannen zijn boventallig bij VLIEG dus brengt Manon vooral de wenselijke ‘vrouwelijke touch’ aan het geheel, een element dat niet alleen voor een prettige werksfeer zorgt, maar ook bijdraagt aan de unieke bedrijfscultuur van VLIEG Makelaars.

Om welke kwaliteiten staat Manon bekend?

Manon staat binnen VLIEG Makelaars bekend om haar buitengewone kwaliteiten, waarbij haar behulpzaamheid en haar vermogen tot prettige communicatie het meest in het oog springen. Ze is de persoon bij uitstek waar iedereen met vragen terecht kan, ongeacht de aard van de vraag.

Waar wordt Manon gelukkig van?

Manon vindt haar geluk in de tevredenheid van haar klanten en de afgeronde takenlijstjes die haar een gevoel van voldoening geven. Het plezier dat ze haalt uit blije reacties is voor haar een drijvende kracht. Zo kreeg VLIEG Amstelveen onlangs van een klant een grote taart, wat niet alleen een moment van waardering was, maar ook een smakelijke traktatie voor het hele team. 

Avond naar het theater of een concert in Paradiso

Naast haar professionele successen, koestert Manon een liefde voor cultuur en ontspanning. Ze geniet ervan om zich onder te dompelen in het culturele leven, of dat nu een avond in het theater is, een concert in Paradiso, een film in de bioscoop, of live muziek met vrienden. Deze activiteiten bieden haar een welkome afwisseling van haar drukke werkzaamheden.

Wandelen in het Amsterdamse bos

Ook de natuur biedt haar veel plezier. Wandelingen in het Amsterdamse Bos en het bijwonen van hockeywedstrijden zijn voor haar ideale manieren om te ontspannen en te genieten van haar vrije tijd. Dankzij haar gunstige woonlocatie aan de noordkant van Amstelveen, profiteert ze van het beste van twee werelden: de rustige, groene omgeving van haar woonplaats en de bruisende energie van Amsterdam, slechts een kwartiertje fietsen verwijderd.

Wat is jouw mooiste succesverhaal?

Manon: “Mijn mooiste succesverhaal bij VLIEG Makelaars is zonder twijfel het opzetten van de makelaardij in Amstelveen en deze echt op de kaart zetten. Het beginnen van een nieuwe afdeling en het zien groeien ervan tot een bekend gezicht in de regio geeft een gevoel van trots. Het succes verspreidde zich als een lopend vuurtje, mede dankzij mond-tot-mondreclame, waardoor steeds meer mensen de weg naar ons vonden.

In de beginperiode waren we gevestigd in een villa, wat op zich al een unieke plek was. Echter, met de komst van de makelaardij, maakten we de overstap naar een locatie in Het Stadshart. Deze verhuizing naar een mooiere en betere locatie was een strategische zet die ons nog zichtbaarder maakte voor het publiek. Na enkele jaren hard werken en voortdurende inzet, is VLIEG Makelaars in Amstelveen uitgegroeid tot een bekend en vertrouwd gezicht.

Het maakt me intens gelukkig te weten dat ik heb mogen bijdragen aan dit succes. Het is een bevestiging van onze gezamenlijke inspanningen en de passie die we allemaal delen voor het vak. Het succesverhaal van de makelaardij in Amstelveen is een duidelijk bewijs van wat mogelijk is wanneer je gelooft in je missie en nauw samenwerkt als team. Dit verhaal is niet alleen mijn persoonlijke triomf maar een mijlpaal voor ons allemaal bij VLIEG Makelaars”.

Wordt VLIEG jouw makelaar?

VLIEG is dé makelaar van Amstelveen. Hier vind je een team van toegewijde professionals, elk met hun eigen specialisatie, klaar om je te begeleiden bij een van de belangrijkste beslissingen in je leven. Of je nu een woning wilt kopen, verkopen, of gewoon wilt weten wat het waard is, bij VLIEG ben je verzekerd van een gratis waardebepaling en een eerlijke inschatting van de WOZ-waarde. Kies voor de expertise en persoonlijke aanpak van VLIEG, en maak van jouw vastgoedervaring een succes. Wordt VLIEG jouw makelaar? 

Manon Warger | Vastgoedadviseur

Manon Warger

Vastgoedadviseur

Manon is vastgoedadviseur bij VLIEG. Dit doet zij met erg veel plezier. Manon heeft veel kennis in huis en zorgt ervoor dat jij altijd op een fijne manier geholpen wordt. Op deze pagina lees je alles over Manon Warger en hoe zij jou kan helpen. 

Contactgegevens VLIEG Amstelveen

Rembrandtweg 164
1181 GZ Amstelveen

020-240 4888  Makelaars
020-645 0552
  Hypotheken

Amstelveen@vlieg.nl

maandag t/m vrijdag
08:30 tot 17:30 uur

Buiten kantoortijden op afspraak.

google reviews VLIEG makelaars

Fijn team die me heeft geholpen bij de aankoop van mijn eerste huis. Fantastische service en klantvriendelijkheid. Raad ze zeker aan.

Kim P.

Ik wil mijn woning verkopen

Ik zoek een woning

Hypotheek en verzekering

Wij gaan je uitstekend helpen!​

Amstelveen_team

VLIEG-Klantbeoordelingen

Petra B.
1712947034
Nikki heeft ervoor gezorgd dat mijn appartement snel en voor een mooi bedrag is verkocht! Ook dank aan Marieke voor de snelheid van het beantwoorden van vragen en de... ondersteuning!lees meer
Romy A.
1711127602
Samen met vlieg makelaars het avontuur aangegaan. Het kopen van een nieuw huis, en het verkopen van ons appartement.Binnen 5 bezichtigingen was het raak, we kochten... binnen 3 weken, een voor ons droom huis in Haarlem.Met hulp van Hypotheker Hans en aankoopmakelaar Esther verliep het vlekkeloos.Ook dank aan Marieke en Barbera, voor alle hulp, en contact wanneer wij hulp of advies nodig hadden.Nu is verkoop makelaar Nikki aan de beurt, en hebben wij alle vertrouwen er in dat ons appartement met succes verkocht gaat worden.Bedankt vlieg makelaars, met het waar maken van ons avontuur.Milan en Romylees meer
Hayri Ö.
1709556857
I recently had the pleasure of working with Vlieg Makaaler as my sales agent for the successful sale of my house. From start to finish, Vlieg demonstrated an... exceptional level of professionalism, expertise, and dedication to ensuring a smooth and satisfactory transaction. One aspect that truly stood out was Vlieg's proactive communication and responsiveness. They kept me informed every step of the way, promptly addressing any questions or concerns I had and providing regular updates on the status of the sale. Their clear and transparent communication style instilled confidence and trust, making the entire experience stress-free and enjoyable.lees meer
dea B.
1709064391
Opnieuw blij verrast met de heldere hulp en adviezen. Heel persoonlijk en korte lijntjes. En goed..
Mijn huis verkocht via Vlieg makelaars, zeer deskundig en goede begeleiding. Bedankt Nikki voor de verkoop en je deskundigheid, Barbara en Marieke voor het... beantwoorden van mijn vele vragen 🙃 en Stephan voor je support bij de inspectie en de notaris.lees meer
alwin S.
1700146954
Een vriendelijk en laagdrempelig team die authentiek en oprecht zaken met en voor je doen. De gegeven adviezen en begeleiding vanaf het eerste contact tot en met de... overdracht zijn geweldig. Er is mij een hoop stress en gedoe uit handen genomen, dames bedankt!🙏🏻lees meer
Le Tuan S.
1691087305
We were recommended to get in touch with VLIEG Haarlem by a friend. Everything has been going smoothly since day 1! VLIEG Haarlem is absolutely professional, fast and... accurate with their advises. Thank you all, Nikki, Hans, Barbara and Marieke! Would recommend this agency to other friends and colleagues!lees meer
henk van R.
1689315113
Mijn ervaringen met Vlieg Makelaars zijn absoluut positief. Het is een professioneel makelaars kantoor en sterk klantgericht. Het proces van de verkoop van mijn pand... is m.i. vlot en naar alle tevredenheid verlopen.lees meer
js_loader

GRATIS waardebepaling van VLIEG Makelaars Amstelveen

Ik en mijn collega's gaan jou uitstekend helpen!

Raymond Appels

Financieel Adviseur

Manon Warger

Vastgoedadviseur

Job Kuperus RM RT

Manager Woningmakelaardij

Jim Huisman

Makelaar

Guido Schotten

Financieel Adviseur

Gerard Groenendijk RM RT

Makelaar / Vestigingsmanager

Uitgelicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over makelaardij, hypotheken en verzekeringen!