Raymond Appels

Financieel Adviseur

Raymond Appels | Financieel Adviseur

Het verhaal achter Raymond

Raymond Appels, een doorgewinterde financieel adviseur bij VLIEG Makelaars in Amstelveen, heeft een rijke loopbaan van ongeveer 25 jaar in de financiële sector. Zijn carrière begon bij diverse banken. De overstap naar VLIEG in 2016 markeerde een nieuw hoofdstuk in zijn loopbaan. Deze overstap kwam tot stand doordat de toenmalige directeur van Rabobank, met wie Raymond een sterke professionele band had, naar VLIEG verhuisde en Raymond besloot mee te gaan.

Bij VLIEG vond Raymond direct zijn draai en wist hij zijn passie en expertise verder te ontwikkelen. Wat hij het meest waardeert in zijn werk, is het vermogen om de verwachtingen van klanten te overtreffen, een doel dat hij steeds nastreeft in zijn rol als financieel adviseur.

Wat betekent Raymond voor VLIEG?

Raymond Appels, als hypotheekadviseur bij VLIEG Makelaars in Amstelveen, is een belangrijke pijler binnen het bedrijf. Zijn vermogen om veel klanten uit eigen kring te werven via mond-tot-mondreclame onderstreept zijn uitstekende reputatie en vakbekwaamheid. Raymond’s dagelijkse werkzaamheden omvatten het indienen van hypotheekaanvragen, waarbij hij nauw samenwerkt met het kantoorteam voor het aanleveren van de nodige documentatie aan banken. Deze efficiënte samenwerking leidt meestal tot een vlotte goedkeuring van de aanvragen.

Ervaring, plezier en effectief werken

Sinds 2020 werkt Raymond samen met zijn collega Guido. “Dat is echt mijn maatje”, benadrukt Raymond. Deze samenwerking heeft geleid tot een sterke synergie binnen het team van Amstelveen. Hun gecombineerde ervaring stelt hen in staat om eventuele knelpunten in hypotheekaanvragen snel te identificeren en aan te pakken. Ze kiezen strategisch voor de meest geschikte banken om deze knelpunten te minimaliseren.

Piloten in Amstelveen

Een bijzonder voorbeeld van hun deskundigheid is te zien in het werk met specifieke cliëntgroepen, zoals piloten in Amstelveen, die vaak aanzienlijke studieschulden hebben. Raymond en Guido maken gebruik van hun uitgebreide netwerk en ervaring om deze cliënten te helpen met het verkrijgen van hypotheken, ondanks hun complexe financiële situaties. Hun toegang tot een breed scala aan banken is een aanzienlijke troef voor VLIEG en haar cliënten. Raymond’s inzet en expertise zijn dus onmisbaar voor het succes en de reputatie van VLIEG Makelaars.

Om welke kwaliteiten staat Raymond bekend?

Raymond Appels wordt gewaardeerd omdat hij snel een goede klik met klanten heeft. Deze vaardigheid stelt hem in staat om zelfs de meest uitdagende situaties om te zetten in haalbare oplossingen, wat hem de reputatie heeft gegeven van iemand die ‘het onmogelijke waar kan maken’. Raymond’s benadering van complexe financiële zaken in begrijpelijke ‘Jip en Janneke taal’ maakt hem zeer toegankelijk en gewaardeerd bij diverse klanten.

Bovendien staat hij bekend om zijn vastberadenheid om zich volledig in de materie vast te bijten, waarbij hij altijd het klantcontact zorgvuldig onderhoudt. Deze combinatie van persoonlijke connectie, duidelijke communicatie, en onwrikbare toewijding maakt Raymond tot een onmisbare kracht binnen het team van VLIEG Makelaars in Amstelveen.

Waar wordt Raymond gelukkig van?

Thuis word Raymond uiteraard gelukkig van zijn kinderen en van zijn vrouw. Zakelijk is dat als hij de verwachtingen van klanten overtreft. De reactie van klanten en de emotie die daarbij komt kijken, vindt hij dan prachtig. 

Wat is jouw mooiste succesverhaal?

Raymond: “Mijn mooiste succesverhaal draait om twee jonge klanten die bij mij kwamen met de overtuiging dat ze kansloos waren om een huis te kopen. Ze hadden al drie jaar geprobeerd iets te vinden. Tot mijn vreugde konden we binnen een maand een aankoop realiseren.

Ze waren in de veronderstelling dat ze €40.000 aan spaargeld nodig hadden, maar uiteindelijk hoefden ze niets van hun spaargeld te gebruiken. Ze dachten ook dat hun maandlasten hoog zouden zijn, maar deze vielen €300 lager uit dan verwacht. Er was geen eigen inleg nodig, tegen alle verwachtingen in”.

Wordt VLIEG jouw makelaar?

VLIEG is dé makelaar van Amstelveen. Hier vind je een team van toegewijde professionals, elk met hun eigen specialisatie, klaar om je te begeleiden bij een van de belangrijkste beslissingen in je leven. Of je nu een woning wilt kopen, verkopen, of gewoon wilt weten wat het waard is, bij VLIEG ben je verzekerd van een gratis waardebepaling en een eerlijke inschatting van de WOZ-waarde. Kies voor de expertise en persoonlijke aanpak van VLIEG, en maak van jouw vastgoedervaring een succes. Wordt VLIEG jouw makelaar?

Raymond Appels | Financieel Adviseur

Raymond Appels

Financieel Adviseur

Raymond is Financieel Adviseur bij VLIEG. Dit doet hij met erg veel plezier. Raymond heeft veel kennis in huis en zorgt ervoor dat jij altijd op een fijne manier geholpen wordt. Op deze pagina lees je alles over Raymond Appels en hoe hij jou kan helpen. 

Contactgegevens VLIEG Amstelveen

Rembrandtweg 164
1181 GZ Amstelveen

020-240 4888  Makelaars
020-645 0552
  Hypotheken
06-40983748
Raymond Appels

Hypotheek@vlieg.nl

maandag t/m vrijdag
08:30 tot 17:30 uur

Buiten kantoortijden op afspraak.

google reviews VLIEG makelaars

Fijn team die me heeft geholpen bij de aankoop van mijn eerste huis. Fantastische service en klantvriendelijkheid. Raad ze zeker aan.

Kim P.

Ik wil mijn woning verkopen

Ik zoek een woning

Hypotheek en verzekering

Wij gaan je uitstekend helpen!​

Amstelveen_team

VLIEG-Klantbeoordelingen

Petra B.
1712947034
Nikki heeft ervoor gezorgd dat mijn appartement snel en voor een mooi bedrag is verkocht! Ook dank aan Marieke voor de snelheid van het beantwoorden van vragen en de... ondersteuning!lees meer
Romy A.
1711127602
Samen met vlieg makelaars het avontuur aangegaan. Het kopen van een nieuw huis, en het verkopen van ons appartement.Binnen 5 bezichtigingen was het raak, we kochten... binnen 3 weken, een voor ons droom huis in Haarlem.Met hulp van Hypotheker Hans en aankoopmakelaar Esther verliep het vlekkeloos.Ook dank aan Marieke en Barbera, voor alle hulp, en contact wanneer wij hulp of advies nodig hadden.Nu is verkoop makelaar Nikki aan de beurt, en hebben wij alle vertrouwen er in dat ons appartement met succes verkocht gaat worden.Bedankt vlieg makelaars, met het waar maken van ons avontuur.Milan en Romylees meer
Hayri Ö.
1709556857
I recently had the pleasure of working with Vlieg Makaaler as my sales agent for the successful sale of my house. From start to finish, Vlieg demonstrated an... exceptional level of professionalism, expertise, and dedication to ensuring a smooth and satisfactory transaction. One aspect that truly stood out was Vlieg's proactive communication and responsiveness. They kept me informed every step of the way, promptly addressing any questions or concerns I had and providing regular updates on the status of the sale. Their clear and transparent communication style instilled confidence and trust, making the entire experience stress-free and enjoyable.lees meer
dea B.
1709064391
Opnieuw blij verrast met de heldere hulp en adviezen. Heel persoonlijk en korte lijntjes. En goed..
Mijn huis verkocht via Vlieg makelaars, zeer deskundig en goede begeleiding. Bedankt Nikki voor de verkoop en je deskundigheid, Barbara en Marieke voor het... beantwoorden van mijn vele vragen 🙃 en Stephan voor je support bij de inspectie en de notaris.lees meer
alwin S.
1700146954
Een vriendelijk en laagdrempelig team die authentiek en oprecht zaken met en voor je doen. De gegeven adviezen en begeleiding vanaf het eerste contact tot en met de... overdracht zijn geweldig. Er is mij een hoop stress en gedoe uit handen genomen, dames bedankt!🙏🏻lees meer
Le Tuan S.
1691087305
We were recommended to get in touch with VLIEG Haarlem by a friend. Everything has been going smoothly since day 1! VLIEG Haarlem is absolutely professional, fast and... accurate with their advises. Thank you all, Nikki, Hans, Barbara and Marieke! Would recommend this agency to other friends and colleagues!lees meer
henk van R.
1689315113
Mijn ervaringen met Vlieg Makelaars zijn absoluut positief. Het is een professioneel makelaars kantoor en sterk klantgericht. Het proces van de verkoop van mijn pand... is m.i. vlot en naar alle tevredenheid verlopen.lees meer
js_loader

GRATIS waardebepaling van VLIEG Makelaars Amstelveen

Ik en mijn collega's gaan jou uitstekend helpen!

Raymond Appels

Financieel Adviseur

Manon Warger

Vastgoedadviseur

Job Kuperus RM RT

Manager Woningmakelaardij

Jim Huisman

Makelaar

Guido Schotten

Financieel Adviseur

Gerard Groenendijk RM RT

Makelaar / Vestigingsmanager

Uitgelicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over makelaardij, hypotheken en verzekeringen!