VLIEG makelaar

Makelaar in Hoornseveld

Van aankoop tot verkoop. Van financiering tot verzekering.

Zo maakt VLIEG Zaanstad het makkelijk

Hoornseveld, ontwikkeld in de jaren zestig en zeventig, is een groene woonwijk in Zaanstad die oorspronkelijk bedoeld was als moderne stadsuitbreiding voor werknemers van de vele bedrijven in de regio. De wijk herbergt meer dan 10.000 bewoners en omvat de buurten Peldersveld, Hoornseveld en de Kleurenbuurt. Bij VLIEG Makelaars zijn we sinds 1974 actief in deze wijk. Of het nu gaat om aankoop, verkoop, financiering of verzekering, wij hebben uitgebreide kennis van de lokale markt. We kunnen je alles vertellen over de woningwaarde en belangrijke aandachtspunten in Hoornseveld. 

Persoonlijke aandacht staat bij ons centraal. We nemen de tijd om jouw wensen en behoeften te begrijpen en zorgen voor een service die hier naadloos op aansluit. Wil jij je woning verkopen of ben je op zoek naar je droomhuis? Bij VLIEG ben je verzekerd van deskundige begeleiding en vind je alles wat je nodig hebt onder één dak.

Contactgegevens VLIEG Zaanstad

Westzijde 73
1506 EC Zaandam

075 – 653 38 38

zaanstad@vlieg.nl

maandag t/m vrijdag
09:00 tot 17:30 uur

Buiten kantoortijden op afspraak.

Ik wil mijn woning verkopen

Ik zoek een woning

Hypotheek en verzekering

Wij gaan je uitstekend helpen!​

Zaanstad Team VLIEG

Ons aanbod

Nieuw
€ 765.000,- k.k.

Overtoom 144

Westzaan

Beschikbaar
€ 675.000,- k.k.

Bernard Zweersstraat 25

Zaandijk

Onder bod
€ 350.000,- k.k.

Krommenieerpad 55

Wormerveer

Verkocht o.v.
€ 345.000,- k.k.

Oostzijde 252D

Zaandam

Verkocht o.v.
€ 325.000,- k.k.

Lijsterbesstraat 6

Zaandam

Beschikbaar
Vraagprijs € 400.000,- k.k.

Caro van Eyckstraat 65

Zaandam

VLIEG-Klantbeoordelingen

Monno T.
1720942510
Een prettige samenwerking gehad door laagdrempelig contact met zowel makelaar(s) als financieel adviseur(s) bij zoektocht naar andere woning. Altijd bereidheid tot... helpen en vragen te beantwoorden en uiteindelijk na zoektocht van 2 jaar een (nieuwbouw) woning gevonden waarmee we zeer goed geholpen zijn om deze aankoop te bewerkstelligen. We hebben er vertrouwen in dat we over +/- 2 jaar bij de verkoop van onze oude woning we ook weer goed begeleid en geadviseerd gaan worden door Vlieg Makelaars.lees meer
Heel erg tevreden over VLIEG. We hebben het complete pakket afgenomen, inclusief aankoopmakelaar (Marcus Kuip), hypotheekadvies (Guido Schotten) en verkoopmakelaar... (René van Bakkum). Over alle 3 de diensten en personen zijn wij heel erg tevreden en de combinatie van deze diensten is financieel ook nog eens voordelig.Zeer goed en deskundig advies, altijd bereikbaar, nemen de tijd om zaken goed en duidelijk uit te leggen, heel erg transparant en gewoon erg prettige mensen. We raden VLIEG absoluut aan en zullen een volgende keer zeker weer opnieuw zaken met hen doen!lees meer
Danny S.
1716481950
Jeannette is supersnel vriendelijk en zeer vakkundig. Aanrader!
They are very professionals and kind. Our experience was very good. René van Bakkum helped us a lot with the procedure of buying, he made things really easy and... explained all the steps in a very clear way. As a person that comes new to The Netherlands, it makes you feel more secure to find persons like him.lees meer
Erwin R.
1715810504
Een fijne en deskundige makelaar. Goede begeleiding en adviezen en bij vragen altijd bereikbaar. Ik had voor de verkoop van mijn woning drie makelaars op het oog en ben... blij dat ik uiteindelijk voor VLIEG Makelaars heb gekozen!lees meer
Veysi M.
1714415889
Vlieg Makelaars assisted us in finding our ideal apartment. Throughout the process we were extremely happy with the real estate agents. Their recommendations and advice... were amazing. Strongly suggest.lees meer
Our experience with Vlieg’s brokerage and mortgage services as expats was outstanding! Their team personalized guidance, securing favorable terms and making the process... smooth and efficient. Highly recommended for anyone new to the Dutch property market.lees meer
js_loader
VLIEG makelaar

GRATIS waardebepaling van VLIEG Makelaars Hoornseveld

Jouw huis verkopen in Hoornseveld

De verkoop van je woning in Hoornseveld is een belangrijke stap. VLIEG Makelaars staat klaar om je hierin te adviseren. Wat is de beste manier om je huis in Hoornseveld te presenteren? En hoe zet je een effectieve verkoopstrategie op? Met onze diepgaande kennis van de markt in Hoornseveld zorgen wij ervoor dat je de beste verkoopprijs krijgt. Onze expertise helpt jouw woning aan te prijzen bij de juiste doelgroep. Dankzij ons netwerk van 10 vestigingen in de regio, vinden we snel potentiële kopers voor je huis in Hoornseveld. We garanderen succes!

VLIEG Makelaars Verkocht Bord op Raam
huis verkopen sleutels

Dé aankoopmakelaar in Hoornseveld

Op zoek naar je droomhuis in Hoornseveld? Een aankoopmakelaar van VLIEG biedt onafhankelijk advies en ondersteuning. Wij controleren het onderhoud, gebreken en noodzakelijke reparaties en onderzoeken ook de juridische en milieuaspecten van je mogelijke nieuwe woning in Hoornseveld. Met VLIEG heb je een zorg minder.

Waarom kiezen voor Hoornseveld?

Hoornseveld biedt een unieke combinatie van stedelijke voorzieningen en een hechte gemeenschap. De wijk is ideaal voor gezinnen, jonge professionals en ouderen die op zoek zijn naar een rustige en toegankelijke woonomgeving met alle noodzakelijke faciliteiten binnen handbereik. Door de continue ontwikkeling en verbetering van de wijk, geniet je van moderne voorzieningen, goed onderhouden openbare ruimtes en een verscheidenheid aan winkels en restaurants. Bovendien zorgt de nabijheid van het mooie Burgemeester in ’t Veldpark en de Gouw voor een groene en ontspannen leefomgeving.

Wat maakt Hoornseveld uniek?

Hoornseveld onderscheidt zich door zijn karakteristieke flats die de skyline van Zaandam domineren en een symbool zijn van de wijk. Deze wijk combineert een rijke geschiedenis, een mooi park en goede bereikbaarheid. De straten zijn net als in de wijk Peldersveld vernoemd naar scheepstypen. Bovendien zorgen lokale initiatieven en een sterke gemeenschapszin ervoor dat Hoornseveld een warme en uitnodigende plek is om te wonen. Met voortdurende investeringen in de wijk, blijft Hoornseveld zich ontwikkelen als een gewilde woonlocatie.

Scholen en kinderopvang

In Hoornseveld vind je een breed scala aan scholen en kinderopvang mogelijkheden, waardoor de wijk bijzonder aantrekkelijk is voor gezinnen. Er zijn diverse basisscholen en middelbare scholen die hoogwaardig onderwijs bieden. Daarnaast zijn er meerdere kinderdagverblijven en buitenschoolse opvangcentra beschikbaar, waardoor ouders flexibele en betrouwbare opvang kunnen vinden voor hun kinderen. De scholen staan bekend om hun betrokkenheid bij de gemeenschap en bieden een veilige en stimulerende leeromgeving.

Hoe zit het met de bereikbaarheid?

Hoornseveld is uitstekend bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. De wijk ligt vlakbij de Rijkswegen A8 en A7, wat snelle verbindingen biedt naar Amsterdam en andere steden in de Randstad. Openbaar vervoer is goed geregeld met meerdere buslijnen die door de wijk lopen en een treinstation op korte afstand, waardoor je gemakkelijk naar verschillende bestemmingen kunt reizen. Fietspaden en wandelroutes zijn goed ontwikkeld, wat het eenvoudig maakt om je binnen de wijk en naar naburige gebieden te verplaatsen. Kortom, Hoornseveld biedt uitstekende connectiviteit voor zowel woon-werkverkeer als recreatieve uitstapjes.

Financiële diensten in Hoornseveld

In Hoornseveld biedt VLIEG uitgebreide financiële diensten, van hypotheekadvies tot verzekeringsoplossingen. Ons team van financiële experts begrijpt de complexiteit van vastgoedfinanciering en helpt je bij het vinden van oplossingen die aansluiten bij jouw specifieke situatie en behoeften. Onze lokale aanwezigheid in Hoornseveld zorgt ervoor dat we altijd up-to-date zijn met de laatste marktontwikkelingen. Deze kennis stelt ons in staat om jou te voorzien van nauwkeurige en waardevolle inzichten, of je nu koopt, verkoopt, of investeert in vastgoed.

Begeleiding van de start tot de finish

Bij VLIEG staat klanttevredenheid voorop. Van de eerste waardebepaling tot aan de overdracht bij de notaris; wij begeleiden je bij elke stap. Ons doel is om het verkoopproces zo soepel en stressvrij mogelijk te maken voor jou als verkoper in Hoornseveld. VLIEG gebruikt moderne marketingtechnieken, inclusief online platforms en sociale media, om je huis in Hoornseveld optimaal te presenteren. Zo bereiken we niet alleen lokale geïnteresseerden, maar ook potentiële kopers van buiten de regio. Heb je vragen over het verkopen van je huis in Hoornseveld of wil je meer weten over onze diensten? Neem dan contact op met VLIEG Zaanstad. Ons team staat klaar om je te voorzien van persoonlijk advies en professionele ondersteuning.

Wij gaan je uitstekend helpen!

Omar Nederlof

Financieel Adviseur

Job Kuperus RM RT

Manager Woningmakelaardij

Hans Zeegers

Financieel Adviseur

Carel Bos Makelaar

Carel Bos RM

Makelaar / Vestigingsmanager

Amy Korstanje

Makelaar

Uitgelicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over makelaardij, hypotheken en verzekeringen!