Kun je maar niet slagen in de bestaande bouw? VLIEG heeft de oplossing!

Alex Zörner RM RT

4 april 2024
Construction,Site,Of,Dutch,Suburban,Area,With,Modern,Family,Houses

Verbreed je horizon en neem contact op met je VLIEG makelaar. Er zijn namelijk meerdere wegen die naar Rome, of in dit geval: naar een nieuw huis leiden. Je kunt - net als iedereen - blijven zoeken in het aanbod bestaande bouw maar VLIEG heeft als unieke service ook VLIEG aankomend aanbod / Sneak preview.  Zo weet je welk aanbod er binnenkort in een bepaalde wijk wordt verwacht. Wellicht zit hier een mogelijke match voor jou tussen?

Heb je reeds op meerdere woningen geboden maar is je bod steeds (veel) te laag? Dan is er gewoon teveel kapitaalkrachtige concurrentie in die prijsklasse.  De beste oplossing is om je woonwensen bij te stellen:  wat is nu écht belangrijk? Als je één funda prijsklasse lager gaat zoeken, transformeer je van ‘steeds overboden worden’ naar: ‘meest kapitaalkrachtige bieder’ in die prijsklasse. Dát maakt het verschil tussen wensen en wonen.

Nog een tip: denk ook eens aan nieuwbouw. VLIEG is namelijk nieuwbouwspecialist, waardoor we vaak al in een vroeg stadium bij nieuwbouwplannen worden betrokken. Kijk op onze nieuwbouw pagina voor nieuwbouwprojecten welke wij thans in de verkoop hebben of klik hieronder op een specifiek project:

We werken iedere dag hard om in de huisvestingsbehoefte te voorzien. Daardoor zijn we dagelijks in gesprek met project ontwikkelaars en particuliere verkopers en dús als eerste op de hoogte van komende nieuwbouwprojecten en aankomend aanbod bestaande bouw. Doe er je voordeel mee!

Neem contact op met onze VLIEG makelaars voor aankomend aanbod. We hebben en krijgen geweldig mooie woningen en appartementen in de verkoop.

VLIEG maakt het makkelijk.

Deel dit bericht

Alex Zörner RM RT

Algemeen Directeur

Wat kan ik kopen?

Aankoopmakelaar

Huis verkopen

Meer VLIEG nieuws

Huis verkopen
Zes veelgemaakte fouten bij de verkoop van je woning

4 april, 2024

Uitgelicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over makelaardij, hypotheken en verzekeringen!