Stationsmeester

Heerhugowaard, 1704 AA

MAAK EEN AFSPRAAK MET DE VERKOPENDE MAKELAARS VOOR MEER INFORMATIE OVER DE NOG BESCHIKBARE APPARTEMENTEN! 

Droom jij van een modern, betaalbaar en compleet afgewerkt appartement waar je alleen nog de verhuisdozen hoeft uit te pakken? Een duurzame, energiezuinige woning in een markant gebouw? Een plek in het bruisende Heerhugowaard, waar je in een split second in hartje Alkmaar, Amsterdam of Haarlem bent? Dan zit jij op het juiste spoor in Stationsmeester.

Stationsmeester is een bijzonder vastgoedproject in de nieuwe stadswijk Stationskwartier in Heerhugowaard. Hier doen we het nét even anders. We creëren naast twee markante woontorens ook moderne flexwerkplekken in een sfeervolle gezamenlijke huiskamer en een heerlijke binnentuin die eveneens als ontmoetingsplek fungeert. Bovendien geniet je hier van een handige pakketservice. In Stationsmeester kom je meer dan thuis!

ONS UNIEKE WOONCONCEPT 'THUISKOMEN
Stationsmeester onderscheidt zich door de complete oplevering. Van de wanden tot de vloeren en van de keuken tot de badkamer: alles is gereed als jouw appartement wordt opgeleverd. Je kunt gelijk verhuizen. Je hoeft alleen nog je verhuisdozen uit te pakken en de gordijnen of jaloezieën op te hangen. Dit unieke woonconcept noemen we niet voor niets "Thuiskomen". Om je helemaal thuis te voelen in je nieuwe woning, heb je ruime keuze uit verschillende luxe materialen, kleuren en soorten. Denk aan het type binnendeuren, de tegelsoort en tegelgrootte en de keukenindeling. Daarbij ondersteunt onze kopersbegeleiding je graag. Zo geniet jij straks van een keuken, badkamer en woning die perfect passen bij jouw wensen en smaak.

De voordelen van ‘Thuiskomen’
- Niet zelf klussen of verven na oplevering.
- De afwerking is bij de koopprijs inbegrepen en is dus mee te financieren.
- Inclusief complete keuken, wand- en vloerafwerking.
- Voorzien van luxe sanitair en tegelwerk, thermostatische douchekraan, een riante wastafel en een hardglazen douchewand.

DUURZAAM
Wat opvalt is de markante uitstraling van Toren Zuid. Het gebouw ademt duurzaamheid. Dat merk je in je eigen appartement, maar duurzaam wonen zit ook verstopt in en onder het gebouw. Zo vind je hier een deels verdiept gebouwde
stallingsgarage met daar bovenop een groene daktuin. Deze gezellige binnentuin is de ontmoetingsplaats voor jong en oud om samen te genieten van de zon. Stationsmeester wordt aangesloten op een collectief duurzaam warmte- en koude voorziening door Eco2service. Gasloos, toekomstbestendig en voor de koper onderhoudsvrij.

JOUW NIEUWE THUISSTATION
Vlakbij het station van Heerhugowaard verrijzen binnenkort twee markante woontorens die met elkaar zijn verbonden door een binnentuin. Deze binnentuin vormt het groene dak, dat bovenop een half verdiepte stallingsgarage ligt. In deze woontorens komen commerciële ruimtes op de begane grond en boven de stallinggarage aan de zuidwest-zijde. In Toren Noord creëren we huurappartementen. Toren Zuid is de grootste van het tweetal en mag met recht een ware eyecatcher genoemd worden. Deze blikvanger telt 82 moderne, compleet afgewerkte koopappartementen, verdeeld over elf verdiepingen.

DE VOORDELEN VAN JOUW NIEUWE APPARTEMENT
- Keuze uit 9 typevarianten allen voorzien van een balkon of terras.
- Ligging aan een heerlijke groene binnentuin, die dé ontmoetingsplek vormt.
- Zonnige appartementen dankzij de ligging en grote ramen.
- Een modern en duurzaam appartement met de nieuwste technologieën in huis.
- Je appartement kun je in de winter opwarmen en in de zomer koelen met vloer-verwarming/vloerkoeling.
- Je beschikt over de nieuwste ‘videofoon’; een digitale conciërge. Hiermee heb je ook de toegang tot de garage en de pakketservice.

SCHRIJF JE IN OP DE PROJECTWEBSITE
U heeft nog de kans om zich in te schrijven voor een unieke woning in de Stationsmeester! Schrijf u in op de projectwebsite én voor vragen helpen de verkopend makelaars uiteraard graag!

Kenmerken

Overdracht

  • StatusBeschikbaar
  • Vraagprijs€ 289.000,- t/m € 499.000,-

Website

Oppervlaktes en inhoud

  • Inhoud152 / 260 m3
  • Woonoppervlakte53 / 91 m2

Types

Beschikbaar
€ 426.000,- t/m € 426.000,-

Appartement type M

Beschikbaar
€ 375.000,- t/m € 390.000,-

Appartement type K

Beschikbaar
€ 489.000,- t/m € 496.000,-

Appartement type I

Beschikbaar
€ 289.000,- t/m € 308.000,-

Appartement type H

Beschikbaar
€ 365.000,- t/m € 390.000,-

Appartement type G

Beschikbaar
€ 320.000,- t/m € 343.000,-

Appartement type F

Beschikbaar
€ 365.000,- t/m € 388.000,-

Appartement type E

Beschikbaar
€ 375.000,- t/m € 405.000,-

Appartement type D

Beschikbaar
€ 388.000,- t/m € 418.000,-

Appartement type C