NVM Open Huizen Dag zaterdag 1 oktober 2022

Alex Zörner RM RT

27 september 2022
NVM Open huizen dag
NVM Open huizen dag
NVM Open huizen dag

Tienduizenden woningzoekers trekken erop uit om te koop staande woningen vrijblijvend en zonder afspraak te bezichtigen. Door Corona en de conjunctuur zijn er de laatste jaren minder Open Huizen Dagen georganiseerd. Een voordeel van de laagdrempeligheid van de Open Huizen Dag is dat ook latente zoekers jouw huis op de radar krijgen en wellicht zelfs een bod willen doen, terwijl ze dat helemaal niet van plan waren. Je wordt immers verliefd op de woning tijdens de bezichtiging en niet op de 360 graden foto op funda.nl. 😊

VLIEG Makelaars
VLIEG Makelaars heeft tientallen woningen die je a.s. zaterdag kunt bezichtigen tijdens de Open Huizen Dag. Het is niet nodig om een afspraak te maken voor het bezichtigen van deze woningen. Zie deze link voor al ons aanbod. De deelnemende woningen herken je aan het label "NVM open huizen dag".

Heb je zaterdag een leuke woning gezien bij een andere makelaar? Neem onze aankoopmakelaars in de arm om jouw belangen te vertegenwoordigen, zo’n grote beslissing neem je immers niet dagelijks. We gaan samen kijken naar de mogelijkheden en met onze maatwerkspecialisten op hypotheekgebied jouw woondroom werkelijkheid maken.

Win-win
Een belangrijke reden voor de populariteit van de Open Huizen Dag is dat zowel huizenzoekers als -verkopers een unieke kans wordt geboden. Voor wie een huis zoekt, is het heel aantrekkelijk om in de gewenste plekken een aantal woningen zonder afspraak te bekijken en te vergelijken. Voor wie zijn huis wil verkopen biedt de Open Huizen Dag de kans om de woning aan zoveel mogelijk geïnteresseerden te laten zien. Een echte win-win situatie en daar houden we van bij VLIEG.

Veel media aandacht voor de NVM Open Huizen Dag
De brancheorganisatie van makelaars (NVM) voert samen met ons in de aanloop naar de Open Huizen Dag veel campagnes om alle verkopers en woningzoekers voor deze dag te enthousiasmeren en op de been te brengen. Er lopen op 1 oktober dus veel potentiële woningzoekenden rond in jouw plaats, wijk of straat. Bovendien staat jouw woning prominent op funda, die rond het NVM Open Huis twee keer zoveel bezoek heeft dan normaal. Bij de laatste Open Huizen was er een significant verschil te zien tussen deelnemende woningen en niet deelnemende woningen. Na de Open Huizen dag waren er namelijk veel meer woningen verkocht die wel hadden meegedaan. VLIEG maakt het voor zijn opdrachtgevers makkelijk om mee te doen. Succes allemaal met de Open Huizen Dag, helemaal terug van weggeweest!

Oh, en hoe zat het nou ook alweer met het bakken van een appeltaart voor de kijkers? Lees het hier.

Deel dit bericht

Alex Zörner RM RT

Algemeen Directeur

Taxaties

Vlieg-Amstelveen20210629-555

Hypotheekadvies

Gratis waardebepaling

Meer VLIEG nieuws

Huis verkopen
Een appeltaart verkoopt de woning? Voor eens en altijd de mystiek ontrafeld.

25 september, 2022

Uitgelicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over makelaardij, hypotheken en verzekeringen!