Sophie Stiekema

Commercieel Medewerkster

Sophie Stiekema | Makelaar Alkmaar

Het verhaal achter Sophie Stiekema

Sophie Stiekema’s pad naar de vastgoedwereld is zowel toevallig als voorbestemd. Haar reis begon met een opleiding tot directiesecretaresse, een rol die ze met enthousiasme aannam als weekendbaantje bij een makelaarskantoor. Hoewel deze eerste ervaring niet bij VLIEG was, legde het de basis voor haar latere carrière. Op zoek naar een nieuwe uitdaging en verandering van omgeving, verhuisde Sophie naar Alkmaar. “Ik kocht een huis bij VLIEG, zonder te weten dat ik hier even later zou gaan werken. Dus dat is wel grappig”, zegt Sophie. 

Sophie’s werk bij VLIEG kenmerkt zich door variatie en levendige interacties met mensen. Dit zorgt voor veel vreugde bij haar. Het zien van de blijdschap bij mensen die hun nieuwe woning vinden, versterkt haar passie om processen te vereenvoudigen en efficiënter te maken. Haar inspiratiebron is dicht bij huis: haar moeder, die ook in de makelaardij werkt. Als haar rolmodel heeft Sophie’s moeder een blijvende invloed gehad op haar carrièrekeuzes. Net als haar moeder, streeft Sophie ernaar om een positieve impact te maken in de makelaardij.

Wat betekent Sophie voor VLIEG?

Sophie vormt het kloppende hart van de dagelijkse operaties bij VLIEG. Haar rol is cruciaal en veelzijdig, waarbij ze de spil is in zowel de communicatie als de administratie. Als eerste aanspreekpunt op kantoor, is zij degene die de telefoon beantwoordt en e-mails afhandelt, waarbij ze zorgt voor een warme en professionele eerste indruk. Haar werk gaat verder dan alleen het beantwoorden van vragen; Sophie is ook verantwoordelijk voor het zorgvuldig opstellen van nota’s en koopovereenkomsten, waarbij nauwkeurigheid en aandacht voor detail essentieel zijn.

Daarnaast speelt Sophie een sleutelrol in de presentatie van woningen op de markt. Ze meldt woningen aan bij Funda, zorgt ervoor dat ze opvallen en trekt potentiële kopers aan. Haar ondersteunende taken zijn van onschatbare waarde voor het kantoor en haar collega’s. Sophie is ook verantwoordelijk voor het plannen van afspraken, een taak die precisie en organisatorisch talent vereist. Sophie draagt bij aan de vlotte werking van VLIEG en is een onmisbare schakel in het team.

Om welke kwaliteiten staat Sophie bekend?

Sophie staat binnen VLIEG bekend om haar uitzonderlijke combinatie van professionaliteit en persoonlijkheid. Haar collega’s en klanten prijzen haar om haar behulpzaamheid; ze is altijd bereid een stap extra te zetten om anderen te ondersteunen. Deze hulpvaardigheid gaat hand in hand met haar proactieve houding. Sophie wacht niet af tot haar taken haar worden toegewezen, maar neemt zelf het initiatief om zaken aan te pakken en problemen op te lossen.

Haar positieve en vrolijke instelling is een ander kenmerk dat haar onderscheidt. Sophie’s energie en optimisme zijn aanstekelijk, wat bijdraagt aan een prettige werksfeer, zowel intern als in de interactie met klanten. Ze staat ook bekend om haar informele benadering in de omgang met klanten, waardoor ze gemakkelijk een relatie met hen opbouwt. Ze past haar stijl flexibel aan, afhankelijk van de voorkeuren en behoeften van elke klant, en is niet bang om haar eigen mening te geven als dat de situatie ten goede komt. Deze combinatie van eigenschappen maakt Sophie tot een gewaardeerd lid van het VLIEG-team en een favoriet bij de klanten.

Klanten prijzen Sophie om haar behulpzaamheid

Sophie staat binnen VLIEG bekend om haar uitzonderlijke combinatie van professionaliteit en persoonlijkheid. Haar collega’s en klanten prijzen haar om haar buitengewone behulpzaamheid; ze is altijd bereid een stap extra te zetten om anderen te ondersteunen. Deze hulpvaardigheid gaat hand in hand met haar proactieve houding. Sophie wacht niet af tot haar taken haar worden toegewezen, maar neemt zelf het initiatief om zaken aan te pakken en problemen op te lossen voordat ze escaleren.

Haar positieve en vrolijke instelling is een ander kenmerk dat haar onderscheidt. Sophie’s energie en optimisme zijn aanstekelijk, wat bijdraagt aan een prettige werksfeer, zowel intern als in de interactie met klanten. Ze staat ook bekend om haar informele benadering in de omgang met klanten, waardoor ze gemakkelijk een relatie met hen opbouwt. Ze past haar stijl flexibel aan, afhankelijk van de voorkeuren en behoeften van elke klant, en is niet bang om haar eigen mening te geven als dat de situatie ten goede komt. Deze combinatie van eigenschappen maakt Sophie tot een gewaardeerd lid van VLIEG Alkmaar.

Wordt VLIEG jouw makelaar?

VLIEG is dé makelaar van Alkmaar. Hier vind je een team van toegewijde professionals, elk met hun eigen specialisatie, klaar om je te begeleiden bij een van de belangrijkste beslissingen in je leven. Of je nu een woning wilt kopen, verkopen, of gewoon wilt weten wat het waard is, bij VLIEG ben je verzekerd van een gratis waardebepaling en een eerlijke inschatting van de WOZ-waarde. Kies voor de expertise en persoonlijke aanpak van VLIEG, en maak van jouw vastgoedervaring een succes. Wordt VLIEG jouw makelaar? 

Sophie Stiekema | Makelaar Alkmaar

Sophie Stiekema

Commercieel Medewerkster

Sophie Stiekema is Commercieel Medewerkster bij VLIEG makelaars in Alkmaar. Dit doet zij met erg veel plezier. Sophie heeft veel kennis in huis en zorgt voor een goede ondersteuning van de medewerkers. Op deze pagina kom je meer te weten over Sophie en ontdek je wie Sophie Stiekema is. 

Contactgegevens VLIEG Alkmaar

Robijnstraat 7 
1812 RB Alkmaar

072 – 511 06 00

Sophie@vlieg.nl

Maandag t/m vrijdag
08:45 tot 17:15 uur

Buiten kantoortijden op afspraak.

Ik wil mijn woning verkopen

Ik zoek een woning

Hypotheek en verzekering

Wij gaan je uitstekend helpen!​

VLIEG-Klantbeoordelingen

Zineb M.
1706955489
Thank you once again for your service and support during the sale of my house.You were ALL so professional and kind! Keep up the good work.Especially thank you to... Stephan!! You are a star!!lees meer
Mijn huis verkocht via Vlieg makelaars, zeer deskundig en goede begeleiding. Bedankt Nikki voor de verkoop en je deskundigheid, Barbara en Marieke voor het... beantwoorden van mijn vele vragen 🙃 en Stephan voor je support bij de inspectie en de notaris.lees meer
alwin S.
1700146954
Een vriendelijk en laagdrempelig team die authentiek en oprecht zaken met en voor je doen. De gegeven adviezen en begeleiding vanaf het eerste contact tot en met de... overdracht zijn geweldig. Er is mij een hoop stress en gedoe uit handen genomen, dames bedankt!🙏🏻lees meer
Le Tuan S.
1691087305
We were recommended to get in touch with VLIEG Haarlem by a friend. Everything has been going smoothly since day 1! VLIEG Haarlem is absolutely professional, fast and... accurate with their advises. Thank you all, Nikki, Hans, Barbara and Marieke! Would recommend this agency to other friends and colleagues!lees meer
henk van R.
1689315113
Mijn ervaringen met Vlieg Makelaars zijn absoluut positief. Het is een professioneel makelaars kantoor en sterk klantgericht. Het proces van de verkoop van mijn pand... is m.i. vlot en naar alle tevredenheid verlopen.lees meer
Hayri Ö.
1689176855
I highly recommend them. They have completed everything as smoothly as possible. They are very working really hard and finished everything on time.
F. B.
1688040897
bij deze willen wij de medewerkers van kantoor Haarlem bedanken voor de zeer klant vriendelijke hulp, die wij nodig hadden voor de verkoop van onze woning .En de... aankoop van ons nieuwe appartement hebben wij eengoede begeleiding en ondersteuning gekregen, ook dit is metprima onderhandelen beklonken.wij wensen jullie nog veel klanten toe.Groetjes. Fred Bornlees meer
js_loader

GRATIS waardebepaling van VLIEG Makelaars Alkmaar

Ik en mijn collega's gaan jou uitstekend helpen!

Sophie Stiekema | Makelaar Alkmaar

Sophie Stiekema

Office Manager

Romy van der Gevel

Binnendienst Coördinator / Directie Assistent

René van Bakkum KRMT

Makelaar

Marcus Kuip RM

Makelaar / Vestigingsmanager

Lindsey Stubbe

Binnendienst Coördinator / Directie Assistent

Kamil Karaer

Financieel Adviseur

Job Kuperus RM RT

Manager Woningmakelaardij

Uitgelicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over makelaardij, hypotheken en verzekeringen!