Jim Huisman

Makelaar

Jim Huisman | Makelaar Amstelveen

Het verhaal achter Jim Huisman

Jim Huisman is sinds oktober 2023 een belangrijke aanwinst voor VLIEG Makelaars in Amstelveen, waar hij naast zijn opleiding tot volledig makelaar ook andere werkzaamheden verricht.

Gestart als ondersteunend lid van de binnendienst, heeft hij zich ontwikkeld tot een voornamelijk buitendienstmedewerker, waarbij hij vaak beide rollen combineert. Een echte alleskunner dus. Deze rol vervult hij in nauwe samenwerking met Gerard, de kantoormanager en tevens zijn leermeester. Zijn werk omvat vooral het begeleiden van bezichtigingen en als eerste aanspreekpunt fungeren, waarbij veel telefonisch contact essentieel is.

Grote expatgemeenschap

Op 31-jarige leeftijd, na twee inspirerende gesprekken met Job, koos Jim voor VLIEG Makelaars. Hoewel hij woonachtig is in Amsterdam, heeft hij nu ook een voorliefde voor Amstelveen, vooral vanwege de grote expatgemeenschap daar. Jims uitstekende beheersing van de Engelse taal, die hem onderscheidt van veel andere makelaars, is in deze gemeenschap een waardevolle troef.

Goede Engelse communicatie is in deze regio van groot belang. Er is ook een efficiënte samenwerking met twee vaste hypotheekadviseurs, wat leidt tot een gestroomlijnde service voor klanten die zowel een hypotheek als aankoopbegeleiding nodig hebben.

In zijn persoonlijk leven was Jim een enthousiaste hockeyer, maar hij herstelt momenteel van een kruisbandblessure. Hij staat bekend als sportief en is de jongste medewerker op het kantoor. Jim woont (vooralsnog) in Amsterdam-Zuid, samen met zijn vriendin.

Wat betekent Jim Huisman voor VLIEG?

Jim Huisman begint zijn werkdag gewoonlijk op kantoor, zonder externe afspraken. Een van zijn eerste taken is het wegwerken van e-mails, gevolgd door het inplannen van bezichtigingen voor klanten. Deze bezichtigingen zijn zowel voor de verkoop als de aankoop van vastgoed.

In tegenstelling tot Gerard, neemt Jim vaak de verantwoordelijkheid van de binnendienst op zich. Dit is vooral het geval op de maandag, wanneer Manon niet aanwezig is en hij doorgaans op kantoor zit.

Zijn rol en verantwoordelijkheden binnen VLIEG Makelaars kenmerken zich door een veelzijdige betrokkenheid, waarbij hij zowel in de binnendienst als in de buitendienst een belangrijke schakel vormt.

Om welke kwaliteiten staat Jim Huisman bekend?

Jim Huisman valt op door zijn uitmuntende vaardigheden in het voeren van gesprekken; klantvragen worden door hem op een zeer vloeiende en effectieve wijze behandeld.

Hij staat bekend om zijn vermogen om snel vertrouwen te winnen bij mensen, iets wat hij vaak van klanten terughoort. Zijn kennis van zaken is evident en hij weet zich uitstekend uit te drukken, met name in het Engels – een belangrijke eigenschap gezien 90% van zijn cliënten Engels spreekt.

Bovendien is Jim’s positieve instelling kenmerkend; wanneer hem gevraagd wordt of iets mogelijk is, is zijn antwoord in eerste instantie altijd ‘ja’. Hij gelooft sterk in het proberen van alles om tot een oplossing te komen, wat zijn flexibele en klantgerichte aanpak onderstreept.

Waar wordt Jim Huisman gelukkig van?

Jim Huisman vindt geluk in het plannen en uitkijken naar reizen, iets wat hij graag samen met zijn vriendin doet. Ondanks een langdurige blessure, blijft ook sporten voor hem een bron van plezier. Op zijn werk bij VLIEG Makelaars geniet hij van de prettige sfeer; er is voldoende ruimte voor humor, terwijl er tegelijkertijd een serieuze werkhouding heerst.

De balans tussen een zakelijke en informele benadering spreekt hem erg aan, waarbij hij het persoonlijke aspect in zijn werk bijzonder waardeert. Hij vindt het mooi om te zien hoe mensen hun emoties tonen, en deelt vaak het enthousiasme van de klant, zowel bij de verkoop als de aankoop van onroerend goed. Het overtreffen van verwachtingen is iets waar Jim bijzonder van geniet en waar hij zich in zijn werk continu op richt.

Wat is jouw mooiste succesverhaal?

Jim Huisman: “Ik heb meerdere succesverhalen, maar een ervan springt er echt uit. We hadden een tijdje een collega minder door uitval, wat een uitdagende periode was. Vooral het helpen van expats was intensief.

Eén specifiek verhaal dat me bijblijft, is van een klant uit India die een huis wilde kopen. Door de uitstekende samenwerking met Guido voor het hypotheekadvies en de all-in service van VLIEG, inclusief verzekeringen, hebben we iets bijzonders kunnen realiseren. We zaten eerst vast met het budget; Amstelveen was te duur, dus weken we uit naar Almere, waar we normaal heel weinig komen. Dit toonde aan dat we écht meedenken met onze klanten.

Uiteindelijk was de klant enorm blij met de aankoop en kon hij toch een huis kopen op een mooie locatie. Dit succesverhaal staat bij mij te boek als een hoogtepunt, waarbij ik voelde hoe we echt het verschil maakten voor onze klant”.

Wordt VLIEG jouw makelaar?

VLIEG is dé makelaar van Amstelveen. Hier vind je een team van toegewijde professionals, elk met hun eigen specialisatie, klaar om je te begeleiden bij een van de belangrijkste beslissingen in je leven. Of je nu een woning wilt kopen, verkopen, of gewoon wilt weten wat het waard is, bij VLIEG ben je verzekerd van een gratis waardebepaling en een eerlijke inschatting van de WOZ-waarde. Kies voor de expertise en persoonlijke aanpak van VLIEG, en maak van jouw vastgoedervaring een succes. Wordt VLIEG jouw makelaar?

Jim Huisman | Makelaar Amstelveen

Jim Huisman

Makelaar

Jim Huisman is makelaar bij VLIEG. Dit doet hij met erg veel plezier. Jim heeft veel kennis in huis en zorgt ervoor dat je altijd op een fijne manier geholpen wordt. Op deze pagina lees je alles over Jim Huisman en hoe hij jou kan helpen. 

Contactgegevens VLIEG Amstelveen

Rembrandtweg 164
1181 GZ Amstelveen

020-240 4888  Makelaars
020-645 0552
  Hypotheken
06-36446394
Jim Huisman

Jim@vlieg.nl

maandag t/m vrijdag
08:30 tot 17:30 uur

Buiten kantoortijden op afspraak.

google reviews VLIEG makelaars

Fijn team die me heeft geholpen bij de aankoop van mijn eerste huis. Fantastische service en klantvriendelijkheid. Raad ze zeker aan.

Kim P.

Ik wil mijn woning verkopen

Ik zoek een woning

Hypotheek en verzekering

Wij gaan je uitstekend helpen!​

Amstelveen_team

VLIEG-Klantbeoordelingen

Petra B.
1712947034
Nikki heeft ervoor gezorgd dat mijn appartement snel en voor een mooi bedrag is verkocht! Ook dank aan Marieke voor de snelheid van het beantwoorden van vragen en de... ondersteuning!lees meer
Romy A.
1711127602
Samen met vlieg makelaars het avontuur aangegaan. Het kopen van een nieuw huis, en het verkopen van ons appartement.Binnen 5 bezichtigingen was het raak, we kochten... binnen 3 weken, een voor ons droom huis in Haarlem.Met hulp van Hypotheker Hans en aankoopmakelaar Esther verliep het vlekkeloos.Ook dank aan Marieke en Barbera, voor alle hulp, en contact wanneer wij hulp of advies nodig hadden.Nu is verkoop makelaar Nikki aan de beurt, en hebben wij alle vertrouwen er in dat ons appartement met succes verkocht gaat worden.Bedankt vlieg makelaars, met het waar maken van ons avontuur.Milan en Romylees meer
Hayri Ö.
1709556857
I recently had the pleasure of working with Vlieg Makaaler as my sales agent for the successful sale of my house. From start to finish, Vlieg demonstrated an... exceptional level of professionalism, expertise, and dedication to ensuring a smooth and satisfactory transaction. One aspect that truly stood out was Vlieg's proactive communication and responsiveness. They kept me informed every step of the way, promptly addressing any questions or concerns I had and providing regular updates on the status of the sale. Their clear and transparent communication style instilled confidence and trust, making the entire experience stress-free and enjoyable.lees meer
dea B.
1709064391
Opnieuw blij verrast met de heldere hulp en adviezen. Heel persoonlijk en korte lijntjes. En goed..
Mijn huis verkocht via Vlieg makelaars, zeer deskundig en goede begeleiding. Bedankt Nikki voor de verkoop en je deskundigheid, Barbara en Marieke voor het... beantwoorden van mijn vele vragen 🙃 en Stephan voor je support bij de inspectie en de notaris.lees meer
alwin S.
1700146954
Een vriendelijk en laagdrempelig team die authentiek en oprecht zaken met en voor je doen. De gegeven adviezen en begeleiding vanaf het eerste contact tot en met de... overdracht zijn geweldig. Er is mij een hoop stress en gedoe uit handen genomen, dames bedankt!🙏🏻lees meer
Le Tuan S.
1691087305
We were recommended to get in touch with VLIEG Haarlem by a friend. Everything has been going smoothly since day 1! VLIEG Haarlem is absolutely professional, fast and... accurate with their advises. Thank you all, Nikki, Hans, Barbara and Marieke! Would recommend this agency to other friends and colleagues!lees meer
henk van R.
1689315113
Mijn ervaringen met Vlieg Makelaars zijn absoluut positief. Het is een professioneel makelaars kantoor en sterk klantgericht. Het proces van de verkoop van mijn pand... is m.i. vlot en naar alle tevredenheid verlopen.lees meer
js_loader

GRATIS waardebepaling van VLIEG Makelaars Amstelveen

Ik en mijn collega's gaan jou uitstekend helpen!

Raymond Appels

Financieel Adviseur

Manon Warger

Vastgoedadviseur

Job Kuperus RM RT

Manager Woningmakelaardij

Jim Huisman

Makelaar

Guido Schotten

Financieel Adviseur

Gerard Groenendijk RM RT

Makelaar / Vestigingsmanager

Uitgelicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over makelaardij, hypotheken en verzekeringen!