VLIEG makelaar

Makelaar in Assendelft

Van aankoop tot verkoop. Van financiering tot verzekering.

Zo maakt VLIEG Zaanstad het makkelijk

Assendelft is een charmant lintdorp in de provincie Noord-Holland, dat onderdeel uitmaakt van de gemeente Zaanstad. Het dorp is van oudsher opgedeeld in verschillende buurtschappen, waaronder Noordeinde, Kerkbuurt, Zuideinde, Langeheit, en delen van Buitenhuizen. Aan de westkant van Assendelft bevindt zich een groot poldergebied met onder andere een deel van de buurtschap Busch en Dam, terwijl aan de oostkant de buurtschappen Vrouwenverdriet en Nauerna liggen.

Bij VLIEG Makelaars zijn we sinds 1974 actief in Assendelft. Of het nu gaat om aankoop, verkoop, financiering of verzekering, wij hebben uitgebreide kennis van de lokale markt. We kunnen je alles vertellen over de woningwaarde en belangrijke aandachtspunten in Assendelft. Persoonlijke aandacht staat bij ons centraal. We nemen de tijd om jouw wensen en behoeften te begrijpen en zorgen voor een service die hier naadloos op aansluit. Wil jij je woning verkopen of ben je op zoek naar je droomhuis? Bij VLIEG ben je verzekerd van deskundige begeleiding en vind je alles wat je nodig hebt onder één dak.

Contactgegevens VLIEG Zaanstad

Westzijde 73
1506 EC Zaandam

075 – 653 38 38

zaanstad@vlieg.nl

maandag t/m vrijdag
09:00 tot 17:30 uur

Buiten kantoortijden op afspraak.

Ik wil mijn woning verkopen

Ik zoek een woning

Hypotheek en verzekering

Wij gaan je uitstekend helpen!​

Zaanstad Team VLIEG

Ons aanbod

Nieuw
€ 765.000,- k.k.

Overtoom 144

Westzaan

Beschikbaar
€ 675.000,- k.k.

Bernard Zweersstraat 25

Zaandijk

Onder bod
€ 350.000,- k.k.

Krommenieerpad 55

Wormerveer

Verkocht o.v.
€ 345.000,- k.k.

Oostzijde 252D

Zaandam

Verkocht o.v.
€ 325.000,- k.k.

Lijsterbesstraat 6

Zaandam

Beschikbaar
Vraagprijs € 400.000,- k.k.

Caro van Eyckstraat 65

Zaandam

VLIEG-Klantbeoordelingen

Monno T.
1720942510
Een prettige samenwerking gehad door laagdrempelig contact met zowel makelaar(s) als financieel adviseur(s) bij zoektocht naar andere woning. Altijd bereidheid tot... helpen en vragen te beantwoorden en uiteindelijk na zoektocht van 2 jaar een (nieuwbouw) woning gevonden waarmee we zeer goed geholpen zijn om deze aankoop te bewerkstelligen. We hebben er vertrouwen in dat we over +/- 2 jaar bij de verkoop van onze oude woning we ook weer goed begeleid en geadviseerd gaan worden door Vlieg Makelaars.lees meer
Heel erg tevreden over VLIEG. We hebben het complete pakket afgenomen, inclusief aankoopmakelaar (Marcus Kuip), hypotheekadvies (Guido Schotten) en verkoopmakelaar... (René van Bakkum). Over alle 3 de diensten en personen zijn wij heel erg tevreden en de combinatie van deze diensten is financieel ook nog eens voordelig.Zeer goed en deskundig advies, altijd bereikbaar, nemen de tijd om zaken goed en duidelijk uit te leggen, heel erg transparant en gewoon erg prettige mensen. We raden VLIEG absoluut aan en zullen een volgende keer zeker weer opnieuw zaken met hen doen!lees meer
Danny S.
1716481950
Jeannette is supersnel vriendelijk en zeer vakkundig. Aanrader!
They are very professionals and kind. Our experience was very good. René van Bakkum helped us a lot with the procedure of buying, he made things really easy and... explained all the steps in a very clear way. As a person that comes new to The Netherlands, it makes you feel more secure to find persons like him.lees meer
Erwin R.
1715810504
Een fijne en deskundige makelaar. Goede begeleiding en adviezen en bij vragen altijd bereikbaar. Ik had voor de verkoop van mijn woning drie makelaars op het oog en ben... blij dat ik uiteindelijk voor VLIEG Makelaars heb gekozen!lees meer
Veysi M.
1714415889
Vlieg Makelaars assisted us in finding our ideal apartment. Throughout the process we were extremely happy with the real estate agents. Their recommendations and advice... were amazing. Strongly suggest.lees meer
Our experience with Vlieg’s brokerage and mortgage services as expats was outstanding! Their team personalized guidance, securing favorable terms and making the process... smooth and efficient. Highly recommended for anyone new to the Dutch property market.lees meer
js_loader
VLIEG makelaar

GRATIS waardebepaling van VLIEG Makelaars Assendelft

Jouw huis verkopen in Assendelft

De verkoop van je woning in Assendelft is een belangrijke stap. VLIEG Makelaars staat klaar om je hierin te adviseren. Wat is de beste manier om je huis in Assendelft te presenteren? En hoe zet je een effectieve verkoopstrategie op? Met onze diepgaande kennis van de markt in Assendelft zorgen wij ervoor dat je de beste verkoopprijs krijgt. Onze expertise helpt jouw woning aan te prijzen bij de juiste doelgroep. Dankzij ons netwerk van 10 vestigingen in de regio, vinden we snel potentiële kopers voor je huis in Assendelft. We garanderen succes!

VLIEG Makelaars Verkocht Bord op Raam
huis verkopen sleutels

Dé aankoopmakelaar in Assendelft

Op zoek naar je droomhuis in Assendelft? Een aankoopmakelaar van VLIEG biedt onafhankelijk advies en ondersteuning. Wij controleren het onderhoud, gebreken en noodzakelijke reparaties en onderzoeken ook de juridische en milieuaspecten van je mogelijke nieuwe woning in Assendelft. Met VLIEG heb je een zorg minder.

Waarom kiezen voor Assendelft?

Assendelft biedt een unieke combinatie van historische charme en moderne voorzieningen. Het dorp is ideaal voor gezinnen, jonge professionals en ouderen die op zoek zijn naar een rustige en toegankelijke woonomgeving met alle noodzakelijke faciliteiten binnen handbereik. Met zijn lange dorpsstraat, die zich uitstrekt van het Noordzeekanaal tot aan Krommenie, en de nabijheid van natuurgebieden, biedt Assendelft een groene en ontspannen leefomgeving.

Wat maakt Assendelft uniek?

Assendelft onderscheidt zich door zijn lange dorpsstraat van 7,2 kilometer, de langste met de naam Dorpsstraat in heel Nederland. De rijke geschiedenis van het dorp, met de eerste bewoning rond 500 v.Chr. en de oudst bekende naam Ascmannedilf uit 1063, geeft Assendelft een unieke woonsfeer. De bijnaam van de bewoners, “Spanjolen”, herinnert aan hun pro-Spaanse houding tijdens de Tachtigjarige Oorlog, wat een fascinerend deel van de lokale cultuur is.

Scholen en kinderopvang

In Assendelft vind je genoeg scholen en kinderopvangmogelijkheden, waardoor het dorp bijzonder aantrekkelijk is voor gezinnen. Er zijn diverse basisscholen en middelbare scholen die hoogwaardig onderwijs bieden. Daarnaast zijn er meerdere kinderdagverblijven en buitenschoolse opvangcentra beschikbaar, waardoor ouders flexibele en betrouwbare opvang kunnen vinden voor hun kinderen. De scholen staan bekend om hun betrokkenheid bij de gemeenschap en bieden een veilige en stimulerende leeromgeving.

Hoe zit het met de bereikbaarheid?

Assendelft is uitstekend bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Het dorp ligt vlakbij de Rijkswegen N8 en A8, wat snelle verbindingen biedt naar Amsterdam en andere steden in de Randstad. Openbaar vervoer is goed geregeld met meerdere buslijnen die door het dorp lopen en een treinstation op korte afstand, waardoor je gemakkelijk naar verschillende bestemmingen kunt reizen. Fietspaden en wandelroutes zijn goed ontwikkeld, wat het eenvoudig maakt om je binnen het dorp en naar naburige gebieden te verplaatsen. Kortom, Assendelft biedt uitstekende connectiviteit voor zowel woon-werkverkeer als recreatieve uitstapjes.

Financiële diensten in Assendelft

In Assendelft biedt VLIEG uitgebreide financiële diensten, van hypotheekadvies tot verzekeringsoplossingen. Ons team van financiële experts begrijpt de complexiteit van vastgoedfinanciering en helpt je bij het vinden van oplossingen die aansluiten bij jouw specifieke situatie en behoeften. Onze lokale aanwezigheid in Assendelft zorgt ervoor dat we altijd up-to-date zijn met de laatste marktontwikkelingen. Deze kennis stelt ons in staat om jou te voorzien van nauwkeurige en waardevolle inzichten, of je nu koopt, verkoopt, of investeert in vastgoed.

Begeleiding van de start tot de finish

Bij VLIEG staat klanttevredenheid voorop. Van de eerste waardebepaling tot aan de overdracht bij de notaris; wij begeleiden je bij elke stap. Ons doel is om het verkoopproces zo soepel en stressvrij mogelijk te maken voor jou als verkoper in Assendelft. VLIEG gebruikt moderne marketingtechnieken, inclusief online platforms en sociale media, om je huis in Assendelft optimaal te presenteren. Zo bereiken we niet alleen lokale geïnteresseerden, maar ook potentiële kopers van buiten de regio. Heb je vragen over het verkopen van je huis in Assendelft of wil je meer weten over onze diensten? Neem dan contact op met VLIEG Zaanstad. Ons team staat klaar om je te voorzien van persoonlijk advies en professionele ondersteuning.

Wij gaan je uitstekend helpen!

Omar Nederlof

Financieel Adviseur

Job Kuperus RM RT

Manager Woningmakelaardij

Hans Zeegers

Financieel Adviseur

Carel Bos Makelaar

Carel Bos RM

Makelaar / Vestigingsmanager

Amy Korstanje

Makelaar

Uitgelicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over makelaardij, hypotheken en verzekeringen!