Penthouse type L M N

0 bouwnummers beschikbaar

IN HET PROJECT 3KWARTIER IS INMIDDELS 90% VERKOCHT EN IS GESTART MET DE BOUW!

PENTHOUSE (TYPE L M en N)

Elke dag het gevoel van vakantie, maar dan thuis. Wat een luxe in de penthouses in 3Kwartier.

Op de negende verdieping bevinden zich de 3 penthouses. Deze zijn ongekend licht en royaal met riante dakterrassen en prachtige vergezichten. De penthouses hebben oppervlaktes variërend van 96 m2 tot maar liefst 129 m2. Alle penthouses hebben riante dakterrassen van 27 m2. Via de ruime entreehal bereik je de living met een oppervlakte variërend van 38 m2 tot 55 m2 deze biedt volop ruimte voor een royale woonkeuken met kookeiland. Door de vele raampartijen aan 3 zijdes van de living heb je prachtig uitzicht over onder andere het Oosterdelgebied en de duinen. Via 2 openslaande deuren vanuit het zitgedeelte bereik je het dakterras van 27 m2 met diverse oriëntaties. Voldoende ruimte voor groenliefhebbers, een grote loungeset of BBQ met familie en vrienden. Door de ligging op de bovenste verdieping heb je hier volop privacy. Is die BBQ toegestaan??

Op de begane grond is een privé berging aanwezig, direct nabij de liften en het trappenhuis.

Type M met een woonoppervlakte van 129 m2 heeft 3 slaapkamers en is het grootste penthouse en biedt een fantastisch uitzicht op het Oosterdelgebied en de duinen.
Koopsom penthouse type M: € 655.000,- v.o.n.

Koopsom penthouse type L: € 549.500,- v.on., woonoppervlakte 106 m2
Koopsom penthouse type N: € 515.000, v.on., woonoppervlakte 96 m2

3KWARTIER
In de hypermoderne nieuwe stadswijk Het Stationskwartier in Heerhugowaard, verrijst een nieuw icoon van allure: 3Kwartier. De hippe upcoming buurt combineert een perfecte ligging tussen stad en groen direct bij het openbaar vervoer.
3Kwartier wordt een unieke plek om te wonen en bestaat uit 3 woonblokken. BLOK45 zijn de koopappartementen. BLOK30 worden middendure huurwoningen en BLOK15 gelegen aan de Handelsstraat worden betaalbare huurwoningen.
Het wooncomplex combineert een perfecte ligging tussen stad en groen direct bij het trein- en busstation met hoogwaardige architectuur van Pro6 Vastgoed. Groen staat centraal in het plan. De 3 woonblokken worden verbonden door de prachtig vormgegeven parktuin, boven op de parking. De jaarronde begroeiing en de vele bomen geven het een rijk parkgevoel waar je heerlijk kunt verblijven en vanaf je woning zicht op hebt.
3Kwartier wordt een nieuwe landmark met in totaal 134 appartementen.

BLOK 45
Van de 3 woonblokken is BLOK45 de opvallendste en hoogste verschijning met in totaal 60 koop appartementen. Dit woonblok van totaal 10 bouwlagen aan de Industriestraat, torent straks elegant boven de rijk beplante parktuin uit. De fijn gedetailleerde gevels in combinatie met uitspringende balkons in verschillende formaten en de verticale vormentaal levert een prachtige vormgeving op.
In dit woonblok kun je kiezen uit 60 bijzonder aangename koop appartementen van verschillende grootte. Woningen vanaf 47 vierkante meter tot 129 vierkante meter voor het grootste penthouse. De 3 penthouses op de bovenste verdieping hebben riante dakterrassen van 27 m2 met prachtige vergezichten over het Oosterdelgebied en de duinen. Er zijn verschillende type appartementen. Of je jouw eerste appartement koopt of wilt verhuizen van jouw eengezinswoning naar een gelijkvloers appartement. In dit woonblok is er volop keuze. Gelijkvloers wonen met royale buitenruimten, in 3Kwartier kan het!
Je eigen appartement bereik je door in de riante lobby één van de twee liften te nemen of via het trappenhuis. Op de verdieping zijn de appartementen met elkaar verbonden via een hoogwaardig afgewerkte gang voor een luxe hotelgevoel. In zowel de woon- als slaapkamers zorgen de verdiepingshoge ramen voor veel natuurlijk licht in de ruimte. Dit geeft een heerlijk ruimtelijk gevoel. Alle woningen zijn voorzien van 1 badkamer en een apart toilet. Uiteraard zijn de woningen gasloos en voorzien van vloerverwarming.

DE WONINGTYPEN:
Vanaf de eerste woonlaag tot en met de vijfde woonlaag bevinden zich 9 appartementen per laag. De appartementen op deze woonlagen zijn voor het merendeel 2-kamer appartementen van 47 tot 59 m² en er is nog één royaal 3-kamerappartement van 82 m² gelegen op de hoek. De appartementen hebben één tot twee slaapkamers, één badkamer, en een apart toilet. Elke woning heeft een balkon tot 5 m².
Op de zesde en zevende woonlaag bevinden zich 6 appartementen per laag. Er zijn drie 2-kamerappartementen van 47 m² tot 58 m² en drie 3-kamerappartementen variërend van 78 tot 88 m². Elk appartement heeft een balkon van 5 tot 12 m². Op de zesde verdieping is een exclusief appartement gelegen met een dakterras van maar liefst 90 m².
Op de achtste woonlaag bevinden zich de 3 exclusieve penthouses. Met het weidse uitzicht en de vele raampartijen is dit een garantie voor luxe wonen. De penthouses variëren van circa 96 tot 129 m², hebben drie slaapkamers en een riante badkamer. De dakterrassen hebben een oppervlakte van 27 m². Voldoende ruimte voor groen liefhebbers om zich uit te leven en voor een BBQ met vrienden en familie op hoogte. In de parking onder het gebouw hebben de penthouses een privé berging.

PARKEREN
Onder de 3 woonblokken en de parktuin is de parking gelegen. In de parking zijn 79 parkeerplaatsen aanwezig voor de bewoners en bezoekers. De gemeenschappelijke fietsenbergingen voor de appartementen zijn er voorzien, met ruimte voor totaal 300 fietsen. En de 3 penthouses krijgen hier een eigen privéberging.

De parking is afgesloten en alleen toegankelijk via een beveiligd parkeersysteem, zodat jouw auto veilig en droog staat. In de parking is er de mogelijkheid tot het huren van een eigen parkeerplaats.
In het plan wordt ingezet op een duurzame flexibele mobiliteit. Mocht je geen auto hebben dan is er in 3Kwartier de mogelijkheid tot het gebruik van deelauto’s. En door de ligging nabij het bus- en treinstation van Dijk&Waard is met het openbaar vervoer alles binnen handbereik.

Zo dringen we het aantal geparkeerde auto’s terug en leveren we een bijdrage aan een duurzame vorm van vervoer. Mobiel, duurzaam en flexibel.

HET STATIONSKWARTIER
De nieuwe wijk Het Stationskwartier in Heerhugowaard is een unieke upcoming plek om straks te wonen en wordt hypermodern. Qua ligging, de veelheid aan faciliteiten in de directe omgeving en qua aangezicht. Een woongebied letterlijk op de grens van stad en natuur. Aan de oostzijde alle voorzieningen voor de dagelijkse behoefte met onder andere Middenwaard, de bioscoop en theater Cool. En ten westen alle ruimte voor sport en recreatie, grenzend aan het Oosterdelgebied en de duinen met het strand. Door de ligging direct bij het trein- en busstation zijn alle hotspots dan ook binnen handbereik.
Er is voor iedereen genoeg te beleven, en het aanbod is breed. Van cultuur tot vertier, van sport tot recreatie, van binnen tot buiten en van dagelijks tot buitengewoon. Dat maakt deze locatie uniek en een heerlijke centrale plek om te wonen.

DUURZAAM
Met een woning in 3Kwartier ben je klaar voor de toekomst. Daarom is bij het ontwerp van de woningen goed gekeken naar het duurzaamheidsaspect. Het gehele nieuwbouwplan wordt gerealiseerd volgens hoge isolatiewaarden en conform de laatste richtlijnen geheel gasloos opgeleverd en aangesloten op het duurzame warmtenet van leverancier Duurzame Ring Heerhugowaard Exploitatie B.V. (DRH).

Jouw warmteleverancier Duurzame Ring Heerhugowaard Exploitatie B.V. (DRH) levert duurzame warmte door middel van bodemenergie in combinatie met warmtepompen.
Dankzij DRH wordt jouw nieuwbouwwoning energiezuinig verwarmd. Met de vloerverwarming in de woonkamer, slaapkamer(s) en badkamer wordt jouw appartement verwarmd.

VOOR MEER INFORMATIE WWW.3KWARTIER.NL

Kenmerken

Overdracht

 • StatusVerkocht
 • Prijs€ 515.000,- t/m € 655.000,-

Bouwvorm

 • ObjecttypeAppartement
 • LiggingenIn centrum
 • AppartementkwaliteitLuxe

Indeling

 • Inhoud288 / 387 m3
 • Woonoppervlakte96 / 129 m2
 • Aantal kamers4
 • Aantal slaapkamers3
 • Verdiepingen1

Buitenruimte

 • TuintypenGeen tuin

Parkeergelegenheid

 • GarageGeen garage

Bouwnummers

Verkocht
€ 515.000,- v.o.n.

Penthouse type N 60

Heerhugowaard

Verkocht
€ 655.000,- v.o.n.

Penthouse type M 59

Heerhugowaard

Verkocht
€ 549.500,- v.o.n.

Penthouse type L 58

Heerhugowaard