VLIEG Amstelveen

Belt u voor Hypotheken? Bel dan 020-6450552.

Onderzoek wijst uit dat de Corona geen invloed heeft op de waardeontwikkeling van woningen en appartementen. Bent u van plan uw huis te verkopen, neem dan hier contact op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek over de verkoopmogelijkheden van uw huis.

Al ruim 40 jaar is VLIEG een begrip in de regio Amstelveen. Groot geworden in het kenmerkende pand aan de Amsterdamseweg, waar wij o.a. duizenden piloten en academici van een passende hypotheek hebben voorzien bij de gekochte woning. In 2018 zijn wij verhuisd naar het Stadshart, waar wij u nu van dienst zijn vanuit ons kantoor aan de Rembrandtweg 164. Hier zit een gedreven team makelaars en hypotheek adviseurs. En natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor al uw verzekeringen: voor uw gemak alles onder één dak!

De nieuwbouwverkoop,-marketing en -advies beschouwen wij als een specialiteit en uiteraard zijn wij vanaf dag 1 NVM Nieuwbouwspecialist.

Regio Amstelveen

U vindt bij ons de nodige expertise op het gebied van vastgoed door onze lokale makelaars die de regio op hun duimpje kennen. Het werkgebied omvat naast Amstelveen o.a. de plaatsen Uithoorn, Aalsmeer, Ouderkerk aan de Amstel, Kudelstaart en De Kwakel.

VLIEG Makelaars Amstelveen

De makelaars werken onder het motto: ‘Aangenaam persoonlijk’. Wij leveren altijd maatwerk, gericht op de individuele situatie. Onze klantbeoordelingen geven aan dat onze opdrachtgevers onze onderscheidende werkwijze waarderen. Of het nu gaat om aan- of verkoop wij passen onze dienstverlening aan uw wensen aan. Zo hechten wij veel waarde aan een passende dienstverlening voor senioren, onze makelaar is opgeleid als Senior Keur Makelaar. Benieuwd naar wat ons onderscheidend vermogen is? Wij vertellen het u graag in een persoonlijk gesprek.

MVA Certified Expat Broker

VLIEG Real Estate Agency  is located in the city centre of Amstelveen near the ‘Stadshart’.  We are a “Certified expat broker” and our aim is to outperform all of our colleagues in the market. We specialize in the purchase, renting and selling of houses in the area in and around Amstelveen. We can also arrange your mortgage and our agents are available outside office hours too. All our employees are English speakers; contact us for more information!

VLIEG Hypotheken Amstelveen

Als financieel adviesbureau zijn wij gespecialiseerd in Hypotheken en Verzekeringen. Meer dan 10.000 klanten, waaronder veel piloten en cabinepersoneel, hebben wij van advies mogen voorzien. De luchtvaartbranche kennen wij als geen ander, maak gebruik van onze expertise! Onze gedreven medewerkers weten precies van de hoed en de rand en geven u het beste advies. De scherpste rentes met de beste voorwaarden en dat alles voor een goed tarief.

Contact

Vanzelfsprekend kunt u telefonisch of via e-mail met ons contact opnemen voor het maken van een afspraak. Maar u bent natuurlijk ook altijd van harte welkom op ons fraaie kantoor aan de Rembrandtweg 164. Deze schitterende zichtlocatie bevindt zich op de hoek van de Rembrandtweg met de Groen van Prinstererlaan, bij het Stadshart Amstelveen. Voor klanten hebben wij gratis parkeerplekken ter beschikking. U kunt vrijblijvend bij ons binnenstappen als u vragen heeft. De koffie staat klaar.