VLIEG Lelystad

VLIEG Makelaars Lelystad is een betrouwbaar en deskundig makelaarskantoor. Wij maken onderdeel uit van de VLIEG franchiseformule, daarmee combineren we de voordelen van het zelfstandig ondernemerschap met de uitstraling van het VLIEG-kantorennetwerk.
Doordat we alle randzaken door de franchisegever laten uitvoeren, kunnen wij ons bovendien volledig richten op hetgeen waar we goed in zijn, namelijk het vinden van de perfecte match tussen zoeker en woning.

Onderzoek wijst uit dat de Corona geen invloed heeft op de waardeontwikkeling van woningen en appartementen. Bent u van plan uw huis te verkopen, neem dan hier contact op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek over de verkoopmogelijkheden van uw huis.

De kruisbestuiving met de omliggende VLIEG kantoren zoals  Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Hoofddorp en Zaandam levert extra verkeer op en dat is weer gunstig voor u als klant!

Wij zijn een full service makelaarskantoor.  De nieuwbouwverkoop,-marketing en -advies beschouwen wij als een specialiteit en uiteraard zijn wij vanaf dag 1 NVM Nieuwbouwspecialist.

Zo is onze kracht: persoonlijke aandacht, flexibiliteit, deskundigheid en kwaliteit

Tijdens het gehele verkoopproces, vanaf het eerste gesprek tot aan de overdracht bij de notaris, begeleiden wij u en staan wij u met raad en daad terzijde.
Tevens kunnen wij u begeleiden bij het aankopen van een nieuwe woning. Wellicht voor u een eerste ervaring; voor ons niet. Door onze jarenlange ervaring in Lelystad en omstreken weten wij precies waar wij op moet letten en kunnen wij de zorgen bij u wegnemen. VLIEG Makelaars Lelystad zal u tijdens het hele aankoop- of verkoopproces integer en betrouwbaar begeleiden en op degelijke en professionele wijze voor u het beste resultaat bereiken.

Gratis voorstelrondje

Wij komen graag bij u thuis langs voor een kennismakingsgesprek. Dat doen wij gratis en vrijblijvend. Naast de waardebepaling adviseren wij u dan over de vraagprijs en u krijgt tips om tot het beste resultaat te komen. In het gesprek vertellen wij u natuurlijk ook wat de kosten van onze dienstverlening zijn.