Gratis Waardebepaling

Vakkundige Schatting

Heeft u verhuisplannen of bent u gewoon benieuwd wat uw woning waard is? Wij kunnen u dat nauwkeurig vertellen. Een waardebepaling is overigens een schatting van de waarde van een woning en niet hetzelfde als een taxatiewaarde (marktwaarde). Een waardebepaling doen wij gratis en vrijblijvend.

Neem contact op

Ook benieuwd wat u maximaal kunt lenen? Naar aanleiding van de uitkomst van de waardebepaling kan onze hypotheekadviseur u hierover informeren. Voor uw gemak alles onder één dak.

Hypotheek check

Advies over de Vraagprijs

Hoe wij te werk gaan

Tijdens het gesprek kunnen wij u naast de waardebepaling natuurlijk een vraagprijs adviseren en u van tips voorzien om tot het beste resultaat te komen. In het gesprek vertellen we ook hoe wij te werk gaan om het meest optimale resultaat te bereiken en hoort u uiteraard over de kosten van onze dienstverlening als u ons de opdracht verstrekt.

Hoe herkent u een echte makelaar?

Tot 2001 was de titel van makelaar in onroerende goederen een beschermde titel; alleen na een gedegen studie en opleiding kon iemand zich na het afleggen van een vaktest voor de Kamer van Koophandel laten beëdigen door de Arrondissementsrechtbank.

Tegenwoordig mag iedereen zich makelaar noemen en is het niet altijd zichtbaar of zo iemand wel of niet heeft gestudeerd. Er zijn de laatste jaren helaas wel wat gelukzoekers in het makelaarsvak actief geworden. De Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) beëdigt haar (nieuwe) leden nog steeds om u een klein beetje te helpen, want niet iedereen mag zich ‘NVM Makelaar’ noemen. Alle VLIEG Makelaars zijn kundig en gediplomeerd. Een makelaar of vastgoeddeskundige met het NVM-logo garandeert een aantal zekerheden. De lidmaatschapseisen én de Erecode vormen een garantie voor de basiskwaliteit van ieder NVM-lid. Ieder nieuw NVM-lid legt een eed af, die inhoudt dat men zich conformeert aan de normen en waarden (bedrijfsethiek) van de NVM. Via de button kunt u lezen wat de NVM Erecode precies inhoudt.

Op zoek dus naar een ‘echte’ makelaar? VLIEG Makelaars.

NVM Erecode

Gratis waardebepaling aanvragen