Uitzicht Amstelveen

Jouw makelaar in de wijk
Bankras en Kostverloren

Van aankoop tot verkoop. Van financiering tot verzekering.

Zo maakt VLIEG Amstelveen het makkelijk

Van aankoop tot verkoop, en van financiering tot verzekering. Binnen de gemeente Amstelveen, is VLIEG Makelaars sinds 1974 een vertrouwde naam. Zeker in de populaire wijken Bankras en Kostverloren! Onze grondige kennis van de lokale markt stelt ons in staat om je te adviseren over woningwaarde en belangrijke aandachtspunten in deze specifieke wijken. Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. We nemen uitgebreid de tijd om jouw wensen en behoeften te doorgronden, zodat onze service daar naadloos op aansluit. Voor zowel de verkoop van je woning als het vinden van je droomhuis biedt VLIEG deskundige begeleiding.

Bankras/Kostverloren, gelegen in het noordoosten van Amstelveen, is een wijk met een diepe historische achtergrond en een prachtige ligging tussen de kantorenwijk Kronenburg, de A9, de Beneluxbaan en de idyllische Amstel. Ooit een agrarisch gebied, maakt deze locatie nu deel uit van de stad Amstelveen. Deze wijken zijn niet alleen populair door hun rijke historie – gedocumenteerd door beroemde kunstenaars als Rembrandt en Ruisdael – maar ook vanwege de goede woonkwaliteit en de nabijheid van natuur en stedelijke voorzieningen.

Of je nu interesse hebt in kopen, huren, of verkopen in de wijken Bankras en Kostverloren, onze expertise staat volledig tot je beschikking. We bieden tevens hypotheekadvies en verzekeringsdiensten aan in Amstelveen, zodat je voor al je vastgoedbehoeften bij ons terecht kunt. Alles wat je nodig hebt, onder één dak bij VLIEG Amstelveen.

Je vindt bij ons de nodige expertise op het gebied van vastgoed door onze lokale makelaars die de regio op hun duimpje kennen. Het werkgebied omvat naast Amstelveen o.a. de plaatsen Uithoorn, Aalsmeer, Ouderkerk aan de Amstel, Kudelstaart en De Kwakel.

Contactgegevens VLIEG Amstelveen

Rembrandtweg 164
1181 GZ Amstelveen

020-240 4888  Makelaars
020-645 0552
  Hypotheken

amstelveen@vlieg.nl

maandag t/m vrijdag
08:30 tot 17:30 uur

Buiten kantoortijden op afspraak.

Ik wil mijn woning verkopen

Ik zoek een woning

Hypotheek en verzekering

Wij gaan je uitstekend helpen!​

Amstelveen_team

Ons aanbod

Nieuw
Vraagprijs € 625.000,- k.k.

Gerard Doulaan 74

Amstelveen

Nieuw
Vraagprijs € 525.000,- k.k.

Lokhorst 38

Alphen aan den Rijn

Verkocht o.v.
Vraagprijs € 360.000,- k.k.

Sint Janskruidlaan 330

Amstelveen

Beschikbaar
Vraagprijs € 795.000,- k.k.

Meidoornlaan 32

Amstelveen

Beschikbaar
Vraagprijs € 725.000,- k.k.

Meerlaan 7

Uithoorn

Verkocht o.v.
Vraagprijs € 460.000,- k.k.

Doddendaal 60

Amsterdam

VLIEG-Klantbeoordelingen

leon H.
1711553875
En lekker normaal makelaarskantoor om mee samen te werken, duidelijk en zonder opsmuk of achterdeurtjes. Leuk personeel en altijd snel een reactie op vragen. Door de... duidelijke verkoopstrategie ons huis riant boven de vraagprijs verkocht.Absoluut een aanrader.lees meer
Gülperi Ö.
1711100391
Jeannette was really kind. She helped me with cancelling the insurance. We were talking on the phone and she was so patient. thanks to her 🙂
Marcella Van D.
1708948322
Fijne makelaardij!Aanrader als je snel en transparant geholpen wil worden met de verkoop van je huis. Korte lijnen en een goed bereikbare makelaar.
michael T.
1708547879
Vlieg makelaars heeft ons huis verkocht in Alkmaar. Onze makelaar was Rene van Bakkum!!Rene heeft ons heel goed geholpen echt een hele aardige man en heeft verstand... van zaken.lees meer
Lyndsey B.
1707839424
Erg prettige samenwerking gehad door laagdrempelig contact met zowel makelaar als financieel adviseur. Daarnaast altijd bereidheid tot hulp ervaren.
js_loader
Uitzicht Amstelveen

GRATIS waardebepaling van VLIEG Makelaars Amstelveen

Jouw huis verkopen in de wijken Bankras en Kostverloren

Het verkopen van je woning in Bankras en Kostverloren is een belangrijke mijlpaal. VLIEG Makelaars, met een vestiging in Amstelveen, biedt professioneel advies voor een optimale presentatie en effectieve verkoopstrategie van je huis. Dankzij onze uitgebreide kennis van de wijken Bankras en Kostverloren, zorgen we ervoor dat je woning de beste verkoopprijs behaalt en de juiste doelgroep bereikt.

Met ons netwerk van vestigingen vinden we snel een koper voor je huis, waarbij succes voorop staat.

huis verkopen sleutels

Dé aankoopmakelaar in Bankras en Kostverloren

Zoek je naar je droomhuis in de wijken Bankras en Kostverloren? Onze aankoopmakelaars bieden onafhankelijk advies en ondersteunen je volledig, van het controleren van het onderhoud tot het onderzoeken van juridische en milieuaspecten. Met VLIEG sta je er niet alleen voor.

Financiële diensten in Bankras en Kostverloren

VLIEG biedt ook voor de wijken Bankras en Kostverloren een breed scala aan financiële diensten, van hypotheekadvies tot verzekeringsoplossingen. Onze financiële experts helpen je graag met het vinden van de beste oplossingen die aansluiten bij jouw persoonlijke situatie en wensen.

Onze lokale aanwezigheid garandeert dat we altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op de markt. Dit stelt ons in staat om je van accurate en waardevolle informatie te voorzien, ongeacht of je koopt, verkoopt of investeert.

Persoonlijke aandacht en service

Klanttevredenheid is onze prioriteit. We begeleiden je van de eerste waardebepaling tot aan de overdracht bij de notaris, om het verkoopproces zo vloeiend en stressvrij mogelijk te laten verlopen.

Met moderne marketingtechnieken, waaronder online platforms en sociale media, zorgen we ervoor dat je woning in de wijken Bankras en Kostverloren de aandacht krijgt die het verdient. We bereiken niet alleen lokale geïnteresseerden, maar ook potentiële kopers van buiten de regio.

Vragen over het verkopen van je huis in Bankras en Kostverloren, of meer informatie over onze diensten? Neem dan contact op met VLIEG Makelaars Amstelveen. Ons team staat klaar om je te voorzien van persoonlijk advies en professionele ondersteuning.

Wij gaan je uitstekend helpen!

Raymond Appels

Financieel Adviseur

Manon Warger

Vastgoedadviseur

Job Kuperus RM RT

Manager Woningmakelaardij

Jim Huisman

Makelaar

Guido Schotten

Financieel Adviseur

Gerard Groenendijk RM RT

Makelaar / Vestigingsmanager

Uitgelicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over makelaardij, hypotheken en verzekeringen!