Stephan Schipper

Makelaar

Stephan Schipper

Het verhaal achter Stephan

Stephan begon zijn carrière als makelaar in 1999 bij een groot kantoor in Amsterdam. Zes jaar geleden maakte hij de overstap naar VLIEG Makelaars. Hij startte in Amsterdam bij VLIEG, maar Alex vroeg hem al snel om het kantoor in Hoofddorp te bemannen. Zijn focus ligt op het verkopen en aankopen van woningen, waarbij de adviserende rol hoog in het vaandel staat. Stephan merkt vaak dat deze persoonlijke aanpak ontbreekt bij andere makelaarskantoren, waar klanten vaak als nummertjes worden behandeld en bezichtigingen vluchtig worden afgehandeld. Bij VLIEG krijgt hij de kans om echt rondleidingen te geven en persoonlijke aandacht te bieden, iets wat hij erg waardeert.

Verkopen van voormalige huurwoningen

Stephan woont in Beverwijk, maar heeft een sterke connectie met Hoofddorp. Achttien jaar geleden begon hij met het verkopen van voormalige huurwoningen voor een institutionele belegger in Hoofddorp, waaronder de beleggingstak van een pensioenfonds. Hij verkocht woningen aan de zittende huurders of op de vrije markt, als de huurder niet wilde kopen. Zijn werk bracht hem door verschillende wijken en uiteindelijk ook naar het centrum van Hoofddorp.

In zijn vrije tijd houdt Stephan van sporten. Hij gaat graag skiën met zijn zoon en vrienden, en geniet ook van een potje golf. Reizen is een andere passie van Stephan. Azië is hem niet vreemd en hij is net terug uit Australië, waar zijn zoon stage loopt. Dankzij VLIEG kon hij voor het eerst vier weken aan één stuk op vakantie, iets wat normaal niet mogelijk zou zijn. Stephan waardeert de flexibiliteit en de kansen die hij bij VLIEG krijgt.

Wat betekent Stephan Schipper voor VLIEG?

Stephan Schipper is een onmisbare kracht binnen VLIEG Makelaars. Zijn dag begint met het controleren van zijn mail en het plannen van zijn taken, vaak al vanuit huis. Regelmatig start hij zijn dag met afspraken zoals verkoopgesprekken, bezichtigingen of aankoopoverleggen. Hij bereidt zich hiervoor goed voor. Stephan heeft een brede focus: naast Hoofddorp richt hij zich op de hele Haarlemmermeer en zelfs de Bollenstreek. Hij ziet kansen in deze regio’s en werkt er hard aan om VLIEG daar stevig op de kaart te zetten. Dit doet hij samen met zijn collega’s van VLIEG Hoofddorp. Zijn toewijding en brede blik maken hem een waardevolle speler binnen het team.

Waar word je gelukkig van?

Stephan wordt gelukkig van het geven van goed advies en het zien van tevreden gezichten. Mensen waarderen zijn betrouwbaarheid en de gedegen adviezen die hij geeft. Het geluk van zijn klanten staat voorop. De financiële beloning is mooi meegenomen, maar zijn echte voldoening komt van volledig tevreden klanten. Met zijn 25 jaar ervaring als makelaar beschikt hij over een schat aan kennis, wat soms nog wel wordt onderschat. Stephan waardeert het wederzijdse vertrouwen dat hij opbouwt met zijn klanten. Daarnaast haalt hij veel plezier uit de samenwerking met collega’s. Zo verving hij recentelijk een collega tijdens haar zwangerschapsverlof en zette samen met een andere collega indrukwekkende prestaties neer. Deze gezamenlijke successen geven hem een echte kick.

Wat is jouw mooiste succesverhaal?

Stephan: “Ik heb meerdere mooie succesverhalen, maar één ervan springt er echt uit. Een keer verkocht ik een woning van Bourgondische eigenaren uit Brabant. Ze waren aangenaam verrast over hoeveel hun huis waard was geworden. We maakten een bijzondere courtageafspraak: tot een bepaald bedrag zou ik 1% krijgen en voor alles daarboven 50%. Uiteindelijk werd de woning gekocht door een zakenman en was de courtage echt een top beloning. Hoewel dit niet voor VLIEG was, blijft het een prachtig verhaal uit mijn verleden.

Mensen overbrengen met een pontje

“In Amsterdam heb ik vaker bijzondere dingen meegemaakt dan in Hoofddorp. Toch heb ik ook hier mooie ervaringen. Een leuk voorbeeld is toen ik met een pontje mensen moest overbrengen en terugbrengen naar hun auto; zulke kleine dingen maken me gelukkig. Nog een bijzonder verhaal speelde zich af in Nieuweveen, waar ik een verkoopgesprek had bij een oude molen. Van de vier molens in het gebied bestaat er nog één. Deze is afgetopt en omgebouwd tot woonhuis. Deze molen, die vroeger bedoeld was om polders leeg te pompen, heeft nog steeds een beek eronder lopen. Het is echt gaaf om op zulke unieke locaties te werken”, benadrukt Stephan.

Wordt VLIEG jouw makelaar?

Carel Bos: “Mijn mooiste succesverhaal speelde zich af tijdens de uitdagende coronaperiode. Ik had te maken met een complexe situatie waarbij een klant op zoek was naar een specifiek type woning in het hoge prijssegment van Bergen aan Zee. Het huis dat perfect aan hun wensen voldeed, leek aanvankelijk niet op de markt te zijn. Toch stelde ik voor om een ander huis te bezichtigen dat op het eerste gezicht niet geheel voldeed aan de verwachtingen. Ik voelde echter aan dat dit huis potentieel had om hun dromen te vervullen, en drong aan om het een kans te geven.

Hij vervolgt: “Na enige aarzeling gingen mijn klanten mee naar de bezichtiging. Door creatief in te spelen op hun wensen, begonnen ze het potentieel van het huis te zien. Uiteindelijk kochten ze het huis en nu zijn ze er nog steeds ongelooflijk blij mee. Dit succes was bijzonder bevredigend voor mij, niet alleen vanwege de verkoop zelf, maar ook omdat we nog steeds contact hebben. Het bevestigt dat luisteren naar, en het echt begrijpen van je klanten, de sleutel kan zijn tot een succesvolle deal.”

Wordt VLIEG jouw makelaar?

VLIEG is dé makelaar van Hoofddorp. Hier vind je een team van toegewijde professionals, elk met hun eigen specialisatie, klaar om je te begeleiden bij een van de belangrijkste beslissingen in je leven. Of je nu een woning wilt kopen, verkopen, of gewoon wilt weten wat het waard is, bij VLIEG ben je verzekerd van een gratis waardebepaling en een eerlijke inschatting van de WOZ-waarde. Kies voor de expertise en persoonlijke aanpak van VLIEG, en maak van jouw vastgoedervaring een succes. Wordt VLIEG jouw makelaar?

Stephan Schipper

Stephan Schipper

Makelaar

Stephan Schipper is makelaar bij VLIEG makelaars in Hoofddorp. Dit doet hij met erg veel plezier. Stephan heeft heeft veel kennis in huis en zorgt altijd voor een goede, gedegen aanpak. Op deze pagina kom je meer te weten over Stephan en ontdek je wie Stephan Schipper is.

Contactgegevens VLIEG Hoofddorp

Kruisweg 1031
2131 CS  Hoofddorp

023 – 564 00 04

hoofddorp@vlieg.nl

Maandag t/m vrijdag
09:00 tot 17:30 uur

Buiten kantoortijden op afspraak.

google reviews VLIEG makelaars

Stephan en team van VLIEG Hoofddorp bedankt voor de prettige samenwerking en spoedig verloop van de verkoop van mijn appartement!! Zeker een aanrader.

R. Grosscurt

Ik wil mijn woning verkopen

Ik zoek een woning

Hypotheek en verzekering

Wij gaan je uitstekend helpen!​

Makelaars Zaanstad VLIEG

VLIEG-Klantbeoordelingen

a D.
1715954170
Wij hebben enorme fijne ervaringen met vlieg makelaar ze hebben ons enorm goed geholpen Stevan had zijn huiswerk echt fantastisch gedaan een 10 waard
Cansin E.
1714476020
Exceptional Service from Esther!We recently had the pleasure of working with Esther to purchase our dream home, and we couldn't be happier with the experience. From... the initial consultation to the end, Esther demonstrated professionalism, expertise, and a genuine commitment to finding the perfect property for us.Esther took the time to understand our preferences, budget, and was incredibly patient throughout the entire process.What truly set Esther apart was her dedication to ensuring our satisfaction. Her attention to detail, responsiveness, and unwavering support made us feel confident and well-cared for throughout the entire transaction.If you are looking to buy a property, look no further than Esther! Thank you, Esther for helping us find our perfect home! Also special thanks to Marieke and Barbara for their support in arranging the viewings.Gamze & Cansinlees meer
Petra B.
1712947034
Nikki heeft ervoor gezorgd dat mijn appartement snel en voor een mooi bedrag is verkocht! Ook dank aan Marieke voor de snelheid van het beantwoorden van vragen en de... ondersteuning!lees meer
Romy A.
1711127602
Samen met vlieg makelaars het avontuur aangegaan. Het kopen van een nieuw huis, en het verkopen van ons appartement.Binnen 5 bezichtigingen was het raak, we kochten... binnen 3 weken, een voor ons droom huis in Haarlem.Met hulp van Hypotheker Hans en aankoopmakelaar Esther verliep het vlekkeloos.Ook dank aan Marieke en Barbera, voor alle hulp, en contact wanneer wij hulp of advies nodig hadden.Nu is verkoop makelaar Nikki aan de beurt, en hebben wij alle vertrouwen er in dat ons appartement met succes verkocht gaat worden.Bedankt vlieg makelaars, met het waar maken van ons avontuur.Milan en Romylees meer
Hayri Ö.
1709556857
I recently had the pleasure of working with Vlieg Makaaler as my sales agent for the successful sale of my house. From start to finish, Vlieg demonstrated an... exceptional level of professionalism, expertise, and dedication to ensuring a smooth and satisfactory transaction. One aspect that truly stood out was Vlieg's proactive communication and responsiveness. They kept me informed every step of the way, promptly addressing any questions or concerns I had and providing regular updates on the status of the sale. Their clear and transparent communication style instilled confidence and trust, making the entire experience stress-free and enjoyable.lees meer
dea B.
1709064391
Opnieuw blij verrast met de heldere hulp en adviezen. Heel persoonlijk en korte lijntjes. En goed..
Mijn huis verkocht via Vlieg makelaars, zeer deskundig en goede begeleiding. Bedankt Nikki voor de verkoop en je deskundigheid, Barbara en Marieke voor het... beantwoorden van mijn vele vragen 🙃 en Stephan voor je support bij de inspectie en de notaris.lees meer
alwin S.
1700146954
Een vriendelijk en laagdrempelig team die authentiek en oprecht zaken met en voor je doen. De gegeven adviezen en begeleiding vanaf het eerste contact tot en met de... overdracht zijn geweldig. Er is mij een hoop stress en gedoe uit handen genomen, dames bedankt!🙏🏻lees meer
Le Tuan S.
1691087305
We were recommended to get in touch with VLIEG Haarlem by a friend. Everything has been going smoothly since day 1! VLIEG Haarlem is absolutely professional, fast and... accurate with their advises. Thank you all, Nikki, Hans, Barbara and Marieke! Would recommend this agency to other friends and colleagues!lees meer
js_loader

GRATIS waardebepaling van VLIEG Makelaars Zaanstad

Ik en mijn collega's gaan jou uitstekend helpen!

Omar Nederlof

Financieel Adviseur

Job Kuperus RM RT

Manager Woningmakelaardij

Hans Zeegers

Financieel Adviseur

Carel Bos Makelaar

Carel Bos RM

Makelaar / Vestigingsmanager

Amy Korstanje

Makelaar

Uitgelicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over makelaardij, hypotheken en verzekeringen!