VLIEG Hoofddorp

De meest zuidelijk gelegen vestiging van VLIEG bevindt zich aan de Kruisweg 1031 in Hoofddorp, parkeren voor de deur is er geen probleem en kan op eigen terrein.

Onderzoek wijst uit dat de Corona geen invloed heeft op de waardeontwikkeling van woningen en appartementen. Bent u van plan uw huis te verkopen, neem dan hier contact op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek over de verkoopmogelijkheden van uw huis.

De gedreven medewerkers van VLIEG Hoofddorp, hebben ieder een eigen karakter, talent en vaardigheden. Echter 1 ding hebben zij gemeen: de passie voor het vak en gaan voor de klant.

Het credo: een tevreden klant, is een ambassadeur in het land!

Het team is lokaal sterk en breed geschoold. Onze specialismen zijn aankopen, verkopen en verhuren van bestaande bouw voor particulieren en ondernemers. Naast hypotheken kunt u er ook terecht voor verzekeringen. Voor uw gemak alles onder één dak!

De nieuwbouwverkoop,-marketing en -advies beschouwen wij als een specialiteit en uiteraard zijn wij vanaf dag 1 NVM Nieuwbouwspecialist.

Naast Hoofddorp wordt vanuit dit kantoor de regio groot Haarlemmermeer bedient met o.a. de plaatsen Nieuw-Vennep, Vijfhuizen, Zwaanshoek, Cruquius, Lisse en Lisserbroek.

De kruisbestuiving met de omliggende VLIEG kantoren zoals  Amsterdam, Amstelveen, Haarlem en Zaandam levert extra verkeer op en dat is weer gunstig voor u als klant!

For our Expat friends

VLIEG Real Estate Agency is located in the town centre of Hoofddorp. Our aim is to outperform all of our colleagues in the market. We specialize in the purchase, renting and selling of houses in the area in and around Hoofddorp. We can also arrange your mortgage and our agents are available outside office hours too. All our employees are English speakers; contact us for more information!