Multipark XL - Type C ong, Heerhugowaard

35 m2 / units vanaf 35 m2

NIEUWBOUW BEDRIJFSUNITS EN OPSLAGBOXEN

Multipark XL Heerhugowaard is het vervolg op het succesvolle, in 2023 opgeleverde garagebox project Multipark Heerhugowaard. Hetzelfde multifunctionele concept, maar dan een maatje groter. Multipark XL biedt u de kans om op een laagdrempelige manier over een eigen bedrijfspand of ruime opslag/stallingsruimte te beschikken. Heeft u bijvoorbeeld meer werkruimte nodig, of een goede stallingsplaats voor uw camper? Of zoekt u een veilige opslagplek voor uw (waardevolle) gereedschappen en materialen? Een ruime bedrijfsunit, stalling of opslagunit van Multipark XL Heerhugowaard is dan de ideale oplossing. Geïnteresseerd? Neem dan zo snel mogelijk contact op met VLIEG Bedrijfsmakelaars voor meer informatie.

Multipark XL Heerhugowaard is bestemd voor een combinatie van ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf, zelfstandigen en voor opslag en stalling voor particulieren. De units zijn uitermate geschikt als werkplaats, kantoor en opslagruimte voor klusbedrijven, hobbyisten, stukadoors, installateurs, schilders, hoveniers en webshop-eigenaren. Daarnaast zijn de ruime stalling- en opslagunits uitermate geschikt voor de stalling van uw camper, oldtimer of boottrailer.

OPLEVERINGSNIVEAU
Multipark XL levert de bedrijfsunits op aan de koper in CASCO staat. Daarin wordt rekening gehouden met de geldende normering voor isolatiewaarde van de schil van het gebouw. Op dit moment zijn de geldende isolatiewaardes conform bouwbesluit:
• Dak: Rc >=6.3 m2K/W
• Gevel: Rc >=4.7 m2K/W
• Vloer: Rc >=3.7 m2K/W

BIJZONDERHEDEN
Type C - Camperstalling / opslagunit
- Unitnummers 2.32 t/m 3.76
- Oppervlaktes van 35 m² - 84 m² BVO;
- Vrije hoogte ca. 4,2 m (derde bouwlaag) of 4,0 m (vierde bouwlaag);
- Maximale vloerbelasting 500 kg/m²;
- Handbediende sectionaaldeur 3 m x 3,5 m (b x h);
- Elektra-aansluiting middels tussenmeter, verrekening geschiedt via de VvE;
- Alle units zijn 24/7 bereikbaar.

Ten behoeve van campereigenaren worden de navolgende voorzieningen gerealiseerd:
- Een voorziening voor lozing vuilwater;
- Een schoonwatertappunt;
- Een uitstortpunt voor chemisch toilet.

Bij het tegenovergelegen Loogman kunt u terecht om gebruik te maken van de camper wasplaatsen.

FINANCIERING
De units in Multipark XL Heerhugowaard zijn uitstekend met een hypotheek te financieren. Samen met VLIEG Bedrijfsfinancieringen en de SNS bank is er een speciale projectfinancieringsfaciliteit samengesteld. Wij informeren graag over de mogelijkheden. Ook voor niet-zakelijk gebruik zijn er uitstekende opties om te financieren, informeer naar de mogelijkheden!

KOOPSOM
Vanaf € 67.500,- v.o.n. excl. btw

BEREIKBAARHEID
Multipark Heerhugowaard ligt op een steenworp afstand van de N242 - de doorgaande weg naar Alkmaar en de snelweg A9 - en nabij treinstation Heerhugowaard.

LOCATIE
Multipark Heerhugowaard ligt centraal in de HAL Regio: op 15 minuten rijden vanuit Alkmaar, Bergen, Heiloo, Schagen en Obdam en op 5 minuten rijden vanuit Langedijk en Heerhugowaard.

BESTEMMING
Voor het perceel geldt de bestemming ‘Bedrijven’. Het terrein is daardoor uitermate geschikt voor kleinschalige opslag, distributie, webwinkels, stalling en hobbyruimte.

VERENIGING VAN EIGENAREN
Alle kopers worden automatisch lid van de op te richten Vereniging van Eigenaars (VvE). Het lidmaatschap is niet op te zeggen en wettelijk verplicht. De VvE heeft voorts de wettelijke verplichting een reservefonds te hebben, o.a. om te reserveren voor (toekomstig groot) onderhoud. Hierdoor is de instandhouding van het gebouw gewaarborgd. De VvE kan een huishoudelijk reglement vaststellen.

GARANTIES
Multipark I BV legt de bouwgarantie(s) die zij krijgt van de bouwonderneming en installateurs door. Bij faillissement van de bouwonderneming of één of meer installateurs neemt Multipark I BV deze garantie(s) over tot twaalf maanden na de opleveringsdatum, indien deze garantie(s) in dat geval niet worden overgenomen door een garantie-instituut.

Van genoemde garanties zullen garantieverklaringen, zo mogelijk bij oplevering of anders binnen drie maanden daarna, worden verstrekt. Teneinde aanspraak op de garantie te kunnen maken is het van uiterst belang dat voorgeschreven onderhoud wordt uitgevoerd.

VOORBEHOUDEN
De realisatie vindt plaats zodra voor 75% van het totaal aantal m2 BVO een onherroepelijke koopovereenkomst is getekend (of zoveel minder ter beoordeling van Multipark I BV).

Verder kan Multipark I BV, indien geen definitieve omgevingsvergunning door de gemeente Dijk en Waard wordt afgegeven, de gesloten koop/aannemingsovereenkomst zonder verdere consequenties ontbinden of opschorten.

Wijzingen in het ontwerp, in de toe te passen materialen, in de toe te passen constructies en in de toe te passen installaties, die door de betreffende gemeente worden geëist teneinde de beoogde bouwvergunning te verkrijgen, kunnen voor Multipark I BV aanleiding zijn om de verkoopprijzen aan te passen. Mocht dit leiden tot een prijsverhoging, dan bent u als koper uiteraard gerechtigd de koop/aannemingsovereenkomst zonder verdere consequenties te ontbinden.

DISCLAIMER
Hoewel aan de samenstelling en inhoud van deze aanbieding de grootst mogelijke zorg is besteed, kan de uitgever niet aansprakelijk worden gesteld voor onverhoopte fouten en gebreken, noch kunnen aan de inhoud rechten worden ontleend. Voor de juiste informatie wordt verwezen naar de tot de contractstukken behorende bescheiden. Alle getoonde afbeeldingen zijn slechts ter illustratie.

COURTAGE
VLIEG Bedrijfsmakelaars OG behartigt de belangen van Multipark I Heerhugowaard BV. Als koper bent u ons derhalve geen courtage verschuldigd.

INFORMATIE
Voor verdere informatie of voor het maken van een afspraak bent u altijd welkom bij:
VLIEG Bedrijfsmakelaars OG
Robijnstraat 7
1812 RB Alkmaar
072 - 541 41 41
bog@vlieg.nl

Kenmerken

Overdracht

 • StatusBeschikbaar
 • Vraagprijs€ 67.500,- v.o.n.

Bouwvorm

 • BouwvormNieuwbouw

Indeling

 • Soort ObjectBedrijfsruimte
 • Totale oppervlakte35 m2
 • Perceeloppervlakte4.690 m2
 • Oppervlakte bedrijfsruimte35 m2

Overig

 • In units vanaf35 m² bedrijfsruimte
 • LocatieBedrijventerrein
 • Onderhoud binnenUitstekend
 • Onderhoud buitenUitstekend

Hier staat jouw droompand

Plan een bezichtiging

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Het vestigingsnummer van het huidige object
Hidden
De url van object/woning
Hidden
De titel van object/woning
Hidden