Mijn woning verkopen

Als het op expertise aankomt

Een huis verkopen is niet iets wat u dagelijks doet. Dus is het verstandig die verkoop in handen te geven van een echte makelaar.  Wat kan VLIEG Makelaars voor u betekenen?

Snel en tegen de beste verkoopprijs

VLIEG Makelaars adviseert u over de juiste presentatie van uw huis en de te voeren strategie. Wij hebben de expertise en de lokale marktkennis in huis om voor u tot de beste verkoopprijs te komen. Het VLIEG netwerk met 10 kantoren en de synergie tussen die VLIEG kantoren genereert extra verkeer ten behoeve van de verkoop van uw woning!

Funda en Social Media

Wie zijn woning wil verkopen, doet er verstandig aan om dat huis goed te presenteren aan mogelijke kopers. Verkopers die op een site als Funda.nl en VLIEG.nl hun woning zo aantrekkelijk mogelijk over het voetlicht brengen, hebben een streepje voor bij aspirant-kopers. Naast de gebruikelijke websites maken wij volop gebruik van Social Media zoals Facebook, Instagram, Twitter en Youtube.

Gratis voorstelrondje

Wij komen graag bij u thuis langs voor een kennismakingsgesprek. Dat doen wij gratis en vrijblijvend. Naast de waardebepaling adviseren wij u dan over de vraagprijs en u krijgt tips om tot het beste resultaat te komen. In het gesprek vertellen wij u natuurlijk ook wat de kosten van onze dienstverlening zijn. Tot snel!

De kracht van een netwerk van 10 makelaarskantoren.

Steeds meer woningzoekers schrijven zich bij onze kantoren in op zoek naar een geschikt huis. Ook zien wij steeds meer verhuisbewegingen tussen de steden waar wij gevestigd zijn. Onze kantoren beschikken dus over een ruim bestand van woningzoekers die wij koppelen aan de woningen die wij verkopen. Dat betekent dat wij via ons netwerk ook veel kandidaat kopers bereiken buiten de lokale markt. Dit vergroot de verkoopkans aanzienlijk. U vindt ons in Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Hoofddorp en Zaandam. Maar ook in Alkmaar, Bergen, Heerhugowaard, Schagen en Lelystad.

Heeft u in eerste instantie behoefte aan een gratis waarde indicatie, klik dan hier.