Volmacht

VAG Assuradeuren, ons volmachtbedrijf is een moderne organisatie met een lange traditie in de assurantiebranche. Wij treden op als gevolmachtigd agent voor een aantal grote verzekeringsmaatschappijen. Als volmachtbedrijf is VAG Assuradeuren een 100% dochter van de VLIEG Advies Groep.

Uw voordeel
‘Gevolmachtigde’ dat klinkt mooi, maar wat koopt u daarvoor? Uw voordeel bestaat uit snelheid en duidelijkheid. VAG Assuradeuren is de snelle schakel tussen de verzekeringsadviseur en de verzekeringsmaatschappijen. We hebben geen toestemming nodig voor de acceptatie van uw verzekering of voor het uitkeren van een schade. Want daar hebben we vooraf afspraken over gemaakt met de verzekeraars. Het contact met en de automatisering tussen VAG Assuradeuren en de verzekeringsmaatschappijen zijn perfect op elkaar afgestemd. Uw verzekeringsaanvragen worden snel verwerkt en u heeft binnen korte tijd de overeengekomen polis in huis.

Verder profiteert u van een zeer snelle en deskundige afwikkeling van schades door onze eigen schadeafdeling. Alle zaken regelt u direct met ons, niet met een grote verzekeraar. U heeft één aanspreekpunt. In tegenstelling tot bij de grote nationale verzekeraars, is het bij ons wel mogelijk om snel contact te krijgen. Geen tussenschakels, geen keuzemenu’s als u ons belt, geen lange wachttijden, gewoon direct contact. Daarbij werkt onze lokale kennis en ervaring van onze medewerkers in uw voordeel. In geval van schade kunnen wij ons beter in uw situatie verdiepen. Dat is de waarde van ervaring.

Wij zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Gevolmachtigde Assurantiebedrijven (NVGA). VAG Assuradeuren voldoet aan de normen en regels van de NVGA en daarmee is de hoge kwaliteit van onze dienstverlening voor u gewaarborgd. Wij hebben kwaliteit dan ook hoog in het vaandel staan!

Bent u op zoek naar alle polisvoorwaarden? Klik hier om de lijst te bekijken.

Daarom VLIEG

  • Onafhankelijk en gecertificeerd
  • Volmacht van vrijwel alle bekende verzekeraars
  • Onze klanten geven ons een 8,1 voor de schadeafwikkeling