Carel Bos

Makelaar / Vestigingsmanager

Carel Bos - Makelaar Zaanstad

Het verhaal achter Carel

Carel Bos is een persoon wiens verhaal diep geworteld is in de wereld van het vastgoed. Als zoon en kleinzoon van makelaars, heeft Carel het ondernemerschap en de vastgoedwereld letterlijk met de paplepel ingegoten gekregen. Hij is beëdigd als makelaar in het jaar 2000 en heeft sindsdien een rijke en diverse carrière opgebouwd. Carel heeft verder een vrouw, twee dochters en is zelf woonachtig in het mooie Heiloo. 

Voordat hij in februari 2024 bij VLIEG Makelaars aan de slag ging, had Carel al twintig jaar ervaring als ondernemer in verschillende regio’s van Nederland. Deze ervaringen hebben hem niet alleen een breed netwerk opgeleverd, maar ook diepgaande kennis van de regionale markt. Zijn persoonlijke connecties, zoals die met Job en Alex, waren van belang voor zijn huidige functie bij VLIEG Zaanstad

Buiten zijn professionele leven heeft Carel een grote passie voor golf en koken, activiteiten waarbij hij zijn bourgondische levensstijl volop kan uiten. Hij staat bekend om zijn optimistische levensvisie waarbij het glas altijd halfvol is. Door zijn diepe wortels in de makelaardij, zijn ondernemersgeest en zijn persoonlijke interesses biedt Carel Bos een unieke mix van expertise en levenservaring.

Wat betekent Carel Bos voor VLIEG?

Carel Bos speelt een belangrijke rol binnen VLIEG Makelaars als kantoorleider en vestigingsmanager van de afdeling in Zaanstad. Met een compact team van vier professionals onder zijn hoede coördineert Carel de dagelijkse activiteiten voor de aankoop als verkoop van onroerend goed. Dit doet hij in het uitgestrekte gebied van groot Zaanstad, dat zich uitstrekt van Krommenie tot Purmerend. Zijn dagen zijn gevuld met bezichtigingen, het beheren van administratie en het zorgvuldig aanmelden van woonhuizen. 

Bovendien is het onderhouden van contacten met opdrachtgevers een belangrijk aspect van zijn functie, waarbij hij niet alleen fungeert als het eerste aanspreekpunt, maar ook als de persoon die de kwaliteit van de dienstverlening bewaakt. Zijn leidinggevende capaciteiten zorgen voor een gestroomlijnde communicatie en operationele efficiëntie binnen de vestiging. Door zijn diepgaande kennis van de lokale markt en zijn brede ervaring als ondernemer biedt Carel een unieke bijdrage. Dit doet hij door zowel strategisch advies te geven als door dagelijkse operationele leiding te geven.

Om welke kwaliteiten staat Carel Bos bekend?

Carel Bos wordt binnen zijn professionele kringen geprezen om zijn verbindende capaciteiten en zijn sociale vaardigheden, waardoor hij uitblinkt in het verkrijgen van nieuwe klanten en het onderhouden van bestaande relaties. Deze kwaliteiten stellen hem in staat snel kansen te identificeren en daarop in te spelen. Als makelaar in hart en nieren zet Carel altijd de belangen van zijn opdrachtgevers voorop, wat hem een betrouwbare en gewaardeerde partner maakt.

Zijn passie voor het vak blijkt uit zijn vermogen om nauw samen te werken met klanten, waarbij hij gericht werkt naar het behalen van concrete resultaten. Carel vindt het bijzonder belangrijk om zijn opdrachtgevers tevreden te stellen en streeft ernaar om alle transacties succesvol af te ronden. Het halen van omzetdoelstellingen en het binnenhalen van opdrachten geven hem een enorme voldoening.

Waar wordt Carel gelukkig van?

Geluk vinden in de eenvoudige, betekenisvolle aspecten van het leven is een kunst die Carel goed beheerst. Hij haalt veel vreugde uit tijd doorbrengen in de natuur, of dat nu langs het uitgestrekte strand is of op de golfbaan. Deze momenten bieden hem niet alleen ontspanning, maar ook inspiratie en vernieuwde energie. Koken is een andere passie die Carel veel voldoening geeft; het bereiden van maaltijden is voor hem een creatieve uitlaatklep.

Professioneel gezien vindt Carel groot geluk in het delen van successen met zijn opdrachtgevers. Niets is voor hem fijner dan het vieren van een succesvolle deal, wat niet alleen het behalen van zakelijke doelstellingen betekent, maar ook de versterking van vertrouwensbanden met zijn klanten.

Wat is het mooiste succesverhaal van Carel?

Carel Bos: “Mijn mooiste succesverhaal speelde zich af tijdens de uitdagende coronaperiode. Ik had te maken met een complexe situatie waarbij een klant op zoek was naar een specifiek type woning in het hoge prijssegment van Bergen aan Zee. Het huis dat perfect aan hun wensen voldeed, leek aanvankelijk niet op de markt te zijn. Toch stelde ik voor om een ander huis te bezichtigen dat op het eerste gezicht niet geheel voldeed aan de verwachtingen. Ik voelde echter aan dat dit huis potentieel had om hun dromen te vervullen, en drong aan om het een kans te geven.

Hij vervolgt: “Na enige aarzeling gingen mijn klanten mee naar de bezichtiging. Door creatief in te spelen op hun wensen, begonnen ze het potentieel van het huis te zien. Uiteindelijk kochten ze het huis en nu zijn ze er nog steeds ongelooflijk blij mee. Dit succes was bijzonder bevredigend voor mij, niet alleen vanwege de verkoop zelf, maar ook omdat we nog steeds contact hebben. Het bevestigt dat luisteren naar, en het echt begrijpen van je klanten, de sleutel kan zijn tot een succesvolle deal.”

Wordt VLIEG jouw makelaar?

VLIEG is dé makelaar van Zaanstad. Hier vind je een team van toegewijde professionals, elk met hun eigen specialisatie, klaar om je te begeleiden bij een van de belangrijkste beslissingen in je leven. Of je nu een woning wilt kopen, verkopen, of gewoon wilt weten wat het waard is, bij VLIEG ben je verzekerd van een gratis waardebepaling en een eerlijke inschatting van de WOZ-waarde. Kies voor de expertise en persoonlijke aanpak van VLIEG, en maak van jouw vastgoedervaring een succes. Wordt VLIEG jouw makelaar?

Carel Bos - Makelaar Zaanstad

Carel Bos

Makelaar / Vestigingsmanager

Carel Bos is de vestigingsmanager van VLIEG makelaars in Zaanstad. Dit doet hij met erg veel plezier. Hij heeft veel kennis in huis en zorgt ervoor dat jij altijd op een fijne manier geholpen wordt bij VLIEG. Op deze pagina kom je meer te weten over Carel en ontdek je hoe hij jou kan helpen.

Contactgegevens VLIEG Zaanstad

Westzijde 73
1506 EC Zaandam

tel:0653860449

carel@vlieg.nl

maandag t/m vrijdag
09:00 tot 17:30 uur

Buiten kantoortijden op afspraak.

google reviews VLIEG makelaars

Medio februari is ons bod geaccepteerd op een nieuwe woning en daarvoor moesten wij onze huidige woning verkopen. Wij waren onder de indruk van de makelaar die ons het huis verkocht, dat we gesprekken voerden om ons huis ook via hem te verkopen. Dit was Carel van Vlieg Makelaars.

En zo! Hij heeft niet teleurgesteld! Van duidelijke en snelle communicatie, tot goed advies en flexibiliteit. Zowel Carel, als de rest van Vlieg Makelaars stonden vrijwel 24/7 tot onze beschikking en hebben ons door deze spannende tijd weten te loodsen.

Hierdoor voelden wij ons begrepen en gewaardeerd en uiteindelijk hebben wij ook nog heel snel voor een heel mooi bedrag ons huis weten te verkopen. Dus mocht je op zoek zijn naar een makelaar met ervaring, personal touch, waardering en iemand die jouw wensen voorop zet, zoek dan niet verder, Carel en Vlieg Makelaars zijn fantastisch!

S. Abbasi

Ik wil mijn woning verkopen

Ik zoek een woning

Hypotheek en verzekering

Wij gaan je uitstekend helpen!​

Makelaars Zaanstad VLIEG

VLIEG-Klantbeoordelingen

a D.
1715954170
Wij hebben enorme fijne ervaringen met vlieg makelaar ze hebben ons enorm goed geholpen Stevan had zijn huiswerk echt fantastisch gedaan een 10 waard
Cansin E.
1714476020
Exceptional Service from Esther!We recently had the pleasure of working with Esther to purchase our dream home, and we couldn't be happier with the experience. From... the initial consultation to the end, Esther demonstrated professionalism, expertise, and a genuine commitment to finding the perfect property for us.Esther took the time to understand our preferences, budget, and was incredibly patient throughout the entire process.What truly set Esther apart was her dedication to ensuring our satisfaction. Her attention to detail, responsiveness, and unwavering support made us feel confident and well-cared for throughout the entire transaction.If you are looking to buy a property, look no further than Esther! Thank you, Esther for helping us find our perfect home! Also special thanks to Marieke and Barbara for their support in arranging the viewings.Gamze & Cansinlees meer
Petra B.
1712947034
Nikki heeft ervoor gezorgd dat mijn appartement snel en voor een mooi bedrag is verkocht! Ook dank aan Marieke voor de snelheid van het beantwoorden van vragen en de... ondersteuning!lees meer
Romy A.
1711127602
Samen met vlieg makelaars het avontuur aangegaan. Het kopen van een nieuw huis, en het verkopen van ons appartement.Binnen 5 bezichtigingen was het raak, we kochten... binnen 3 weken, een voor ons droom huis in Haarlem.Met hulp van Hypotheker Hans en aankoopmakelaar Esther verliep het vlekkeloos.Ook dank aan Marieke en Barbera, voor alle hulp, en contact wanneer wij hulp of advies nodig hadden.Nu is verkoop makelaar Nikki aan de beurt, en hebben wij alle vertrouwen er in dat ons appartement met succes verkocht gaat worden.Bedankt vlieg makelaars, met het waar maken van ons avontuur.Milan en Romylees meer
Hayri Ö.
1709556857
I recently had the pleasure of working with Vlieg Makaaler as my sales agent for the successful sale of my house. From start to finish, Vlieg demonstrated an... exceptional level of professionalism, expertise, and dedication to ensuring a smooth and satisfactory transaction. One aspect that truly stood out was Vlieg's proactive communication and responsiveness. They kept me informed every step of the way, promptly addressing any questions or concerns I had and providing regular updates on the status of the sale. Their clear and transparent communication style instilled confidence and trust, making the entire experience stress-free and enjoyable.lees meer
dea B.
1709064391
Opnieuw blij verrast met de heldere hulp en adviezen. Heel persoonlijk en korte lijntjes. En goed..
Mijn huis verkocht via Vlieg makelaars, zeer deskundig en goede begeleiding. Bedankt Nikki voor de verkoop en je deskundigheid, Barbara en Marieke voor het... beantwoorden van mijn vele vragen 🙃 en Stephan voor je support bij de inspectie en de notaris.lees meer
alwin S.
1700146954
Een vriendelijk en laagdrempelig team die authentiek en oprecht zaken met en voor je doen. De gegeven adviezen en begeleiding vanaf het eerste contact tot en met de... overdracht zijn geweldig. Er is mij een hoop stress en gedoe uit handen genomen, dames bedankt!🙏🏻lees meer
Le Tuan S.
1691087305
We were recommended to get in touch with VLIEG Haarlem by a friend. Everything has been going smoothly since day 1! VLIEG Haarlem is absolutely professional, fast and... accurate with their advises. Thank you all, Nikki, Hans, Barbara and Marieke! Would recommend this agency to other friends and colleagues!lees meer
js_loader

GRATIS waardebepaling van VLIEG Makelaars Zaanstad

Ik en mijn collega's gaan jou uitstekend helpen!

Omar Nederlof

Financieel Adviseur

Job Kuperus RM RT

Manager Woningmakelaardij

Hans Zeegers

Financieel Adviseur

Carel Bos Makelaar

Carel Bos RM

Makelaar / Vestigingsmanager

Amy Korstanje

Makelaar

Uitgelicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over makelaardij, hypotheken en verzekeringen!