Wij zijn VLIEG

Voor uw gemak alles onder één dak!

Welkom bij VLIEG. Mijn naam is Alex Zorner, ik ben de algemeen directeur van de VLIEG Advies Groep. Samen met de naamgever van het bedrijf, Henk Vlieg, directeur Jan Gielis en directeur financieel advies Eddie Aarse, vormen wij het directieteam.

Neem contact op

VLIEG Advies Groep

Ons netwerk van kantoren is een duidelijke meerwaarde

De VLIEG Advies Groep is gevestigd in Alkmaar, Amsterdam, Amstelveen, Bergen, Haarlem, Heerhugowaard, Hoofddorp, Lelystad, Schagen en Zaandam; het hoofdkantoor bevindt zich aan de Robijnstraat 7 in Alkmaar. Dit uitgebreide netwerk van kantoren is een duidelijke meerwaarde voor zowel particuliere als professionele opdrachtgevers.


Vestigingen Onze historie

VLIEG is al bijna 45 jaar een gevestigde naam in de regio

Onze werknemers herkent u aan de passie waarmee ze hun dagelijkse werk doen.

De medewerkers van de VLIEG Advies Groep werken op verschillende terreinen samen op het gebied van makelaardij en de financiële dienstverlening en zijn actief voor zowel ondernemingen als particulieren. De verschillende disciplines werken intensief samen, waardoor wij continu bezig kunnen zijn met de optimalisatie van onze dienstverlening. Het VLIEG netwerk en de synergie tussen de VLIEG kantoren genereert extra verkeer en dat is weer gunstig voor u.

Team

Onze missie

Het belang van onze klant staat altijd centraal

De VLIEG Advies Groep is een solide, integere, allround dienstverlener die adviseert en bemiddelt op het gebied van verzekeringen, hypotheken, koop en verkoop, huur en verhuur, consultancy en taxaties van particuliere woningen en commercieel vastgoed.

De VLIEG Advies Groep biedt een volledig pakket aan diensten via goed opgeleide en ervaren medewerkers. Onze klanten kunnen daardoor rekenen op een eerlijke, integere, betrouwbare, deskundige en transparante dienstverlening waarbij het belang van de klant altijd centraal staat.

Onze visie

Wij zijn een toonaangevende allround dienstverlener

De VLIEG Advies Groep wil een toonaangevende allround dienstverlener zijn op het gebied van makelaardij en financiële dienstverlening in ons werkgebied. Wij willen worden gezien als de meest betrouwbare en klantgerichte dienstverlener. Onze focus is continu om onze kwaliteit van dienstverlening naar een nóg hoger level te tillen.

Onze kwaliteit

Wij werken voortdurend aan onze deskundigheid

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, is de VLIEG Advies Groep aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), Adfiz, de vereniging voor adviseurs in financiële dienstverlening en de Nederlandse Vereniging van Gevolmachtigde Agenten (NVGA). Zaken als educatie, tuchtrecht en het kwaliteitslabel versterken het imago van deskundigheid. VLIEG biedt zijn klanten een hoogwaardig totaalpakket.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Wij kijken verder dan alleen de eigen organisatie

Een ondernemer kijkt vandaag de dag verder dan alleen de eigen organisatie en heeft oog voor maatschappelijke ontwikkelingen in de samenleving. De VLIEG Advies Groep is daarom bijvoorbeeld sponsor en sociaal aandeelhouder van Stichting De Waaier, opgericht om het ‘Maatschappelijk Betrokken Ondernemen’ te stimuleren.