Appartement Large

0 bouwnummers beschikbaar

Dit is pas echt ruim en licht wonen aan het Noorhollandsch Kanaal! Deze 31 appartementen heerlijk veel ruimte met 102 tot 124 m2 woonoppervlak en een eigen (overdekt) balkon of terras. Met het Ringersplein aan je voeten woon je hier midden in de gezellige stad Alkmaar, maar toch niet in de drukte. Niet meer zoeken naar een parkeerplaats, want parkeren doe je lekker op je eigen parkeerplek. Wat wil je nog meer?

Drankje en hapje op Ringersplein
Wat de dag ook brengt, hier bruist het! Proef de gezelligheid en reuring bij de gezellige Ringersfabriek of tref elkaar op het Ringersplein. Als je wilt, is er altijd iets te doen. Even de deur uit voor een boodschap? Alles is op loop- of fietsafstand. Ontmoetingen gaan hier als vanzelf door de gezellige sfeer die het plein biedt. Als de zon schijnt geniet je van de levendigheid aan de kade, op het water en plein. En je bent zo in de binnenstad van Alkmaar voor een theatervoorstelling, concert of een dagje shoppen.

Licht en ruimte met uitzicht op langsvarende boten
Tuur met een kop koffie vanaf je balkon de verte in, naar langsvarende boten of de binnenstad. Zie je het al voor je? Deze 31 appartementen hebben 2 of 3 slaapkamers en een ruim balkon of terras. De badkamer en het separate toilet zijn vanzelfsprekend voorzien van sanitair en tegelwerk. De keuken is naar eigen smaak in te richten.

Alle appartementen beschikken over een berging, 2 fietsplekken en een privé parkeerplaats.

Alle appartementen zijn goed geïsoleerd, ontvangen warmte en lichte koeling via het stadswarmtenet, hebben vloerverwarming en zijn voorzien van een warmteterugwinningsinstallatie (WTW).

De weergegeven sfeerplattegrond betreft een indeling die binnen het woningtype veel voorkomt. Individuele bouwnwnummers kunnen hiervan afwijken. De Artist Impressions zijn naar creatieve vrijheid ingericht. Raadpleeg de verkoopdocument bij de start van de verkoop voor de juiste afwerking van de appartementen.

Kenmerken

Overdracht

  • StatusBeschikbaar
  • Prijs€ 550.000,- t/m € 650.000,-

Bouwvorm

  • ObjecttypeAppartement

Indeling

  • Inhoud345 / 450 m3
  • Woonoppervlakte102 / 124 m2
  • Aantal kamers3
  • Aantal slaapkamers2
  • Verdiepingen1

Parkeergelegenheid

  • Garageoppervlakte0 m2