VLIEG Bedrijfsmakelaars

VLIEG Bedrijfsmakelaars is actief in commercieel vastgoed en dagelijks bezig met het vinden van de perfecte match tussen koper/verkoper en huurder/verhuurder. En dat gaat natuurlijk verder dan alleen maar kijken naar vierkante meters. VLIEG Bedrijfsmakelaars is gevestigd aan de Robijnstraat 7. Vanuit ons kantoor tegenover het stadion van AZ, naast Ypma Piano’s en McDonald’s, gaan wij met een team van gedreven professionals voor u aan de slag in onze prachtige regio. Ook buiten de reguliere kantoortijden zijn wij beschikbaar voor afspraken. Parkeren kunt u bij ons makkelijk en gratis voor de deur.

VLIEG Werkt! Ieder kwartaal brengen wij als de Bedrijfsmakelaar van Alkmaar e.o. ons magazine uit. Download  hier de laatste editie!

VLIEG kenmerkt zich door ruime ervaring en een verfrissende no-nonsense mentaliteit; wensen en mogelijkheden van u staan bij ons centraal! Niet voor niets zijn sleutelwoorden bij onze dienstverlening: deskundigheid, betrouwbaarheid, flexibel, pro-actief en realistisch. Of het nu gaat om een bedrijfspand of een op maat gesneden kantoor- of winkelruimte, VLIEG Bedrijfsmakelaars is uw ideale partner, óók voor beleggingen in commercieel vastgoed.

De kracht van het netwerk en de onderlinge synergie tussen de VLIEG vestigingen stelt ons onderscheidend in staat tot een meer dan optimale belangenbehartiging ten gunste van onze opdrachtgevers. Onze klanten beoordelen ons op  Funda In Business met mooie cijfers, gemiddeld een 9,1! Mogen wij ook u van dienst zijn?