VLIEG Bergen

VLIEG Makelaars OG is sinds 1974 gevestigd in het centrum van Bergen NH en actief in het Noord-Hollandse kustgebied in de plaatsen Groet, Schoorl, Bergen, Bergen aan Zee, Warmenhuizen, Egmond aan Zee, Egmond a/d Hoef, Egmond Binnen en Castricum. Onze specialismen zijn aankopen, verkopen en verhuren van zowel bestaande als ook nieuwbouw voor particulieren en ondernemers. Naast hypotheken kunt u ook bij ons terecht voor verzekeringen. Voor uw gemak alles onder één dak!

Onderzoek wijst uit dat de Corona geen invloed heeft op de waardeontwikkeling van woningen en appartementen. Bent u van plan uw huis te verkopen, neem dan hier contact op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek over de verkoopmogelijkheden van uw huis.

De nieuwbouwverkoop,-marketing en -advies beschouwen wij als een specialiteit en uiteraard zijn wij vanaf dag 1 NVM Nieuwbouwspecialist.

For our Expat friends

VLIEG Real Estate Agency is located in the town centre of beautiful Bergen. Our aim is to outperform all of our colleagues in the market. We specialize in the purchase, renting and selling of houses in the area in and arround Bergen. We can also arrange your mortgage and our agents are available outside office hours too. All our employees are English speakers; contact us for more information!

Heeft u een winkel of kantoorruimte in Bergen? Onze bedrijfsmakelaars helpen u graag verder!