VLIEG Haarlem

VLIEG Makelaars Haarlem is een fris en modern kantoor gevestigd aan de Freddie Oversteegenstraat 269, langs de Schipholweg op een schitterende zichtlocatie. U kunt hier met de auto zo voor de deur gratis parkeren.

Onderzoek wijst uit dat de Corona geen invloed heeft op de waardeontwikkeling van woningen en appartementen. Bent u van plan uw huis te verkopen, neem dan hier contact op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek over de verkoopmogelijkheden van uw huis.

Als vestigingsmanager van VLIEG Haarlem is Luuk Hulscher RM RT de motor van dit enerverende makelaarsteam. Hij is een zeer ervaren en uiteraard gecertificeerde makelaar die de woningmarkt in Haarlem en omgeving op zijn duimpje kent. Met zijn Noord-Hollandse nuchterheid en no-nonsense mentaliteit weet hij altijd het hoofd koel te houden op de soms hectische Haarlemse woningmarkt.

Voor het team staat het belang van de klant altijd voorop en daarom wordt er maatwerk geboden. VLIEG Makelaars levert een totaalpakket waarin alle aspecten van het aan- of verkopen van een woning vertegenwoordigd zijn. Zoekt u een huis, of wilt u een huis verkopen, dan zult u zich bij VLIEG Makelaars echt thuis voelen. Want VLIEG Makelaars doet meer dan alleen het uitvoeren van de opdracht!

Ook voor een hypotheek of verzekering kunt u bij ons op kantoor terecht. Voor uw  gemak alles onder een dak!

Nieuwbouw Haarlem

De nieuwbouwverkoop,-marketing en -advies beschouwen wij als een specialiteit en uiteraard zijn wij vanaf dag 1 NVM Nieuwbouwspecialist. Wij zijn onderdeel en mede initiatiefnemer van het platform Nieuw Wonen Haarlem en bedienen daarmee zowel de consument als de ontwikkelaar.

De kruisbestuiving met de omliggende VLIEG kantoren zoals  Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp en Zaandam levert extra verkeer op en dat is weer gunstig voor u als klant!

For our Expat friends

VLIEG Real Estate Agency is located along the Schipholweg in Haarlem.  Our aim is to outperform all of our colleagues in the market. We specialize in the purchase, renting and selling of houses in the area in and around Haarlem. We can also arrange your mortgage and our agents are available outside office hours too. All our employees are English speakers; contact us for more information!