VLIEG Heerhugowaard

VLIEG Makelaars OG is al 45 jaar gevestigd in Heerhugowaard en actief in Heerhugowaard, Langedijk, Koggenland en Schermer.

Onderzoek wijst uit dat de Corona geen invloed heeft op de waardeontwikkeling van woningen en appartementen. Bent u van plan uw huis te verkopen, neem dan hier contact op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek over de verkoopmogelijkheden van uw huis.

Toegevoegde waarde … daar draait het allemaal om in het advies dat wij u geven en bij uw belangenbehartiging.

Onze makelaars hebben allemaal hun eigen specialisme op het gebied van de verkoop en aankoop van bestaande woningen of het adviseren bij projectontwikkeling, het begeleiden van nieuwbouwprojecten en de verkoop van nieuwbouwwoningen. Ook het verhuren van bestaande en nieuwe woningen en appartementen in opdracht van professionele en particuliere opdrachtgevers, alsmede het uitvoeren van NWWI taxaties behoren tot onze dagelijkse bezigheden. Hypotheekadvies in de breedste zin is op ons kantoor de normaalste zaak van de wereld.

Jaarlijks begeleiden we zo’n 400 transacties vanuit al deze specialismen en volgens FUNDA zijn we hiermee de grootste makelaar van Heerhugowaard.

Focus, teamwork, het onmogelijke mogelijk maken en gewone dingen ongewoon goed uitvoeren … dat is onze kracht.

Centraal hierbij staan deskundigheid, flexibiliteit, duidelijke communicatie en persoonlijke aandacht voor ú!

Ons kantoor is gevestigd aan het Stationsplein 25 in het veelzijdige stationsgebied, gelegen naast het NS-station en prima bereikbaar met de auto, de trein, de bus, de fiets of gewoon te voet. Gratis parkeren voor de deur. Loop eens binnen en maak kennis met onze professionals!

U bent van harte welkom!