VLIEG Schagen

VLIEG Makelaars Schagen is al ruim 40 jaar gevestigd in het hartje centrum van onze mooie stad. Wie kent ons kenmerkende pand bij de Markt niet? Wij zijn sinds jaar en dag de toonaangevende makelaar op het gebied van de bestaande bouw en nieuwbouw in Schagen en Hollands Kroon.

Onderzoek wijst uit dat de Corona geen invloed heeft op de waardeontwikkeling van woningen en appartementen. Bent u van plan uw huis te verkopen, neem dan hier contact op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek over de verkoopmogelijkheden van uw huis.

Onze kracht: deskundigheid, kwaliteit, flexibiliteit maar bovenal: persoonlijke aandacht! 

Het team is lokaal sterk en breed geschoold. Onze specialismen zijn aankopen, verkopen en verhuren van bestaande bouw voor particulieren en ondernemers.

De nieuwbouwverkoop,-marketing en -advies beschouwen wij als een specialiteit en uiteraard zijn wij vanaf dag 1 NVM Nieuwbouwspecialist.

Ook voor een hypotheek in Schagen of een verzekering in Schagen kunt u natuurlijk bij ons terecht. Voor uw gemak alles onder één dak!

VLIEG Makelaars Schagen is gevestigd aan de Handelsstraat 2, hartje centrum, op een prima bereikbare (zicht)locatie met gratis parkeren voor de deur.

Wij heten u van harte welkom, de koffie staat voor u klaar!