VLIEG Zaandam

Op een uitstekende zichtlocatie aan de Westzijde 73 bevindt zich VLIEG Zaandam. Het team is lokaal sterk en breed geschoold. Onze specialismen zijn nieuwbouw, aankopen, verkopen en verhuren van bestaande bouw voor particulieren en ondernemers. Ons werkgebied is groot Zaanstad en daar vallen o.a. de plaatsen Wormer, Wormerveer, Koog aan de Zaan, Zaandijk, Assendelft, Krommenie, Westzaan en Oostzaan onder.

Onderzoek wijst uit dat de Corona geen invloed heeft op de waardeontwikkeling van woningen en appartementen. Bent u van plan uw huis te verkopen, neem dan hier contact op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek over de verkoopmogelijkheden van uw huis.

De nieuwbouwverkoop,-marketing en -advies beschouwen wij als een specialiteit en uiteraard zijn wij vanaf dag 1 NVM Nieuwbouwspecialist.

Ook onze hypotheekadviseur is lokaal bekend en zo weet hij alles van het financieren van complexe situaties. Naast hypotheken kunt u bij ons ook terecht voor verzekeringen. Voor uw gemak alles onder één dak!

De kruisbestuiving met de omliggende VLIEG kantoren zoals Amsterdam, Amstelveen, Haarlem en Hoofddorp levert extra verkeer op en dat is weer gunstig voor u als klant!

Kom eens vrijblijvend op de koffie om te ervaren wat ons onderscheidend vermogen is!

For our Expat friends

VLIEG Real Estate Agency is located nearby the city centre of Zaandam.  Our aim is to outperform all of our colleagues in the market. We specialize in the purchase, renting and selling of houses in the area in and around Zaandam. We can also arrange your mortgage and our agents are available outside office hours too. All our employees are English speakers; contact us for more information!