Welkom bij de VLIEG Advies Groep

Wij zijn u graag van dienst

Mijn naam is Alex Zörner, ik ben de algemeen directeur van de VLIEG Advies Groep. Samen met de naamgever van het bedrijf, Henk Vlieg, vormen wij het directieteam. Samen met circa 75 gepassioneerde collega’s heet ik u van harte welkom. Wij zijn VLIEG. Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Ons netwerk van kantoren is een duidelijke meerwaarde

De VLIEG Advies Groep is gevestigd in Alkmaar, Amsterdam, Amstelveen, Bergen, Haarlem, Heerhugowaard, Hoofddorp, Lelystad, Schagen en Zaandam; het hoofdkantoor bevindt zich aan de Robijnstraat 7 in Alkmaar. Dit uitgebreide netwerk van kantoren is een duidelijke meerwaarde voor zowel particuliere als professionele opdrachtgevers.

Onze werknemers herkent u aan de passie waarmee ze hun dagelijkse werk doen.

De medewerkers van de VLIEG Advies Groep werken op verschillende terreinen samen op het gebied van makelaardij, hypotheken en verzekeringen en zijn actief voor zowel ondernemingen als particulieren. De verschillende disciplines werken intensief samen, waardoor wij continu bezig kunnen zijn met de optimalisatie van onze dienstverlening. Het VLIEG netwerk en de synergie tussen de VLIEG kantoren genereert extra verkeer en dat is weer gunstig voor u.