VLIEG Bergen maakt het makkelijk

Van aankoop tot verkoop. Van financiering tot verzekering.

Zo maakt VLIEG Bergen het makkelijk

VLIEG Makelaars OG is sinds 1974 gevestigd in het centrum van Bergen NH en actief in het Noord-Hollandse kustgebied in de plaatsen Groet, Schoorl, Bergen, Bergen aan Zee, Warmenhuizen, Egmond aan Zee, Egmond a/d Hoef, Egmond Binnen en Castricum. Onze specialismen zijn aankopen, verkopen en verhuren van zowel bestaande als ook nieuwbouw voor particulieren en ondernemers. Naast hypotheken kun je ook bij ons terecht voor verzekeringen. Heb jij een winkel of kantoorruimte in Bergen? Onze bedrijfsmakelaars helpen je graag verder!​

For our Expat friends

VLIEG Real Estate Agency is located in the town centre of beautiful Bergen. Our aim is to outperform all of our colleagues in the market. We specialize in the purchase, renting and selling of houses in the area in and around Bergen. We can also arrange your mortgage and our agents are available outside office hours too. All our employees are English speakers; contact us for more information!

Contactgegevens VLIEG Bergen

Jan Oldenburglaan 16a
1861 JT Bergen

072 – 589 80 04

bergen@vlieg.nl

maandag t/m vrijdag
09:00 tot 17:30 uur

Buiten kantoortijden op afspraak.

Ik wil mijn woning verkopen

Ik zoek een woning

Hypotheek en verzekering

Wij gaan je uitstekend helpen!​

Nu in de verkoop

Nieuw
€ 1.295.000,- k.k.

Mirembelaan 23

Bergen (nh)

Beschikbaar
€ 1.195.000,- k.k.

Koninginneweg 23c

Bergen (nh)

Beschikbaar
€ 1.900,- p/m

Laanweg 14

Schoorl

Beschikbaar
€ 950.000,- k.k.

Plein 24

Bergen (nh)

Beschikbaar
€ 1.295.000,- k.k.

Ruinelaan 29

Bergen (nh)

Beschikbaar
€ 485.000,- k.k.

Omloop 35-16

Schoorl

VLIEG-Klantbeoordelingen

B. K.
09:35 10/17/22
Adequate informatie en deskundige adviezen. Goede ondersteuning, prima bereikbaar zowel telefonisch als per mail.Adviezen die terzake doen, kortom zeer professioneel.
Gretha W.
17:13 05/24/22
Het contact verliep zeer plezierig. Het allereerste contact gaf een goed gevoel.De begeleiding was prima, snelle reactie op vragen. Ook de after sales heel prettig.Ik... zou geen negatieve punten kunnen bedenken.Lees meer
Erkan D.
10:38 03/08/22
Top begeleid vanaf eerste dag. Staat open voor prestatiebonus (bij snelle verkoop).en zorgt voor goede afstemming in gehele proces. Geeft advies waar nodig en denkt... vanuit belang klant en niet alleen vanuit commercieel belang.Lees meer
Frank B.
20:13 10/27/21
Deze mensen verstaan hun vak. Veel ervaring, informeel en heel modern. Ik ben erg goed geholpen en er wordt pro actief met je meegedacht.Een echte aanrader!
Gert P.
13:22 10/27/21
Hele goede ervaring met Vlieg makelaar Bergen.Goede begeleiding, en bij vragen of een probleem, wordt meteen beantwoord of doorgepakt.Alle medewerkers(sters) een 10
Nynke S.
20:20 08/04/21
Zeer behulpzaam!
Marcel K.
13:30 04/25/21
Fijne samenwerking, effectief en efficiënt.
js_loader

GRATIS waardebepaling van VLIEG Makelaars Bergen

Jouw huis verkopen in Bergen?

De beslissing om jouw woning te verkopen, neem je niet van vandaag op morgen. Laat je hierbij adviseren door een makelaar die Bergen kent. Nóg verstandiger is het om daarbij te kiezen voor een NVM-makelaar van VLIEG Makelaars in Bergen ! Hoe kun je jouw huis zo aantrekkelijk mogelijk presenteren? En wat is de beste verkoopstrategie? VLIEG Makelaars heeft de expertise en de marktkennis om de beste verkoopprijs voor jou te realiseren. Wie wi je bereiken en waar komen die potentiële kopers vandaan?

Met onze marktkennis kunnen we uw huis bij de juiste doelgroep onder de aandacht brengen. Of die nu uit Bergen komt of daarbuiten. Met een netwerk van 10 vestigingen in de regio, waaronder Haarlem en Amsterdam, bereiken we snel een grote groep potentiële kopers voor jouw woning in Bergen.
Succes gegarandeerd!

VLIEG Makelaars Verkocht Bord op Raam
Makelaar Bergen telefoneren

Dé aankoopmakelaar in Bergen

Je hebt jullie droomhuis op het oog in of nabij Bergen. Dan krijg je vrijwel altijd te maken met de makelaar van de verkopende partij. Daar is niets mis mee, maar als makelaar van de verkoper zal deze de belangen van de klant het zwaarst laten meewegen. Wil je een advies van iemand die opkomt voor jouw belangen? Neem dan een aankoopmakelaar van VLIEG Bergen in de arm. Wij kunnen als jouw aankoopmakelaar met je meegaan naar een bezichtiging.

Wanneer je een huis koopt, moet er in korte tijd veel geregeld worden. Een aankoopmakelaar van VLIEG in Bergen kan je daarbij helpen. Onze aankoopmakelaars kijken onder andere naar het onderhoud, de aanwezigheid van eventuele gebreken en naar noodzakelijke reparaties in, aan en om de woning. Daarnaast doen we onderzoek naar bestemmingsplannen, milieuaspecten, relevante kadastrale gegevens en status en verplichtingen van de Vereniging van Eigenaren. Met een aankoopmakelaar van VLIEG heb je dus een hele zorg minder.

Wij gaan je uitstekend helpen!

André Langenberg

Financieel Adviseur

Bart Admiraal KRMT

Makelaar

Dana van Gent

Commercieel Medewerkster

Job Kuperus RM RT

Manager Woningmakelaardij

Marijke van der Salm

Office Manager

Sander Gerritse RM RT

Vestigingsmanager