VLIEG Schagen maakt het makkelijk

Van aankoop tot verkoop. Van financiering tot verzekering.

Zo maakt VLIEG Schagen het makkelijk

Een huis kopen of verkopen is een heel proces. Zo ook in de schitterende kop van Noord-Holland waar VLIEG Schagen actief is in de gemeenten Schagen, Den Helder en Hollands Kroon. Er komt meer bij kijken dan alleen een makelaar. De hypotheek moet geregeld worden, verzekeringen moeten worden bekeken en vaak wordt er niet alleen een huis gekocht, maar moet er ook een huis verkocht worden. Bij VLIEG Schagen vinden we dat dit hele proces makkelijker kan. Daarom nemen wij graag dit hele proces uit handen en kunnen wij je van A-Z begeleiden.

Dit scheelt niet alleen tijd, maar ook geld. We regelen elk deel van het proces zodat onze klanten tijd hebben voor de écht belangrijke dingen. Zoals de inrichting van het nieuwe huis. Of het verkennen van de buurt voor de leukste terrassen of fietsroutes bijvoorbeeld.

Ook voor nieuwbouwprojecten ben je bij VLIEG Schagen aan het juiste adres. Door langdurige samenwerkingen met projectontwikkelaars en aannemers hebben wij veelal absolute parels in ons aanbod. Daar maken wij jou als klant uiteraard graag blij mee.

Contactgegevens VLIEG Schagen

Handelsstraat 2
1741 AA Schagen

0224-296441

schagen@vlieg.nl

Maandag t/m vrijdag
09:00 tot 17:30 uur

Buiten kantoortijden op afspraak.

Ik wil mijn woning verkopen

Ik zoek een woning

Hypotheek en verzekering

Wij gaan je uitstekend helpen!​

Ons aanbod

Beschikbaar
€ 615.000,- k.k.

Middenweg 20

Breezand

Verkocht o.v.
€ 250.000,- k.k.

Kerkepad 8

Schagen

Beschikbaar
€ 580.000,- k.k.

De Boog 24

Schagen

Beschikbaar
€ 324.840,- v.o.n.

Keuvel 10

Sint Maarten

Beschikbaar
€ 550.000,- k.k.

Grote Sloot 349

Schagerbrug

VLIEG-Klantbeoordelingen

Arno de Groot
14:35 06/01/23
Het is al weer even geleden, maar door de goede zorg van Vlieg Makelaars Schagen en vooral door de inzet van makelaar Irene, hebben wij ons huis snel verkocht en is... alles prima verlopen. Wij waren hier erg blij mee, zodat wij ons avontuur met de verhuizing naar Spanje konden doorzetten. Het bevalt ons prima in Spanje. Nogmaals vele malen dank voor het gehele team van Vlieg Makelaars Schagen.Groetjes uit het zonnige Spanje van Arno en Yvonneread more
Ilona Molenaar
07:24 04/21/23
Dankzij de kracht en kunde van vakidioot Irene is ons huis succesvol en goed verkocht. Irene is, naast een hele fijne vrouw, een zeer kundige makelaar met passie voor... haar vak. De pro actieve aanpak zorgt voor rust en vertrouwen tijdens een toch vaak spannend traject. In situaties waar je vragen hebt heeft zij antwoorden en voor elk 'probleem' een oplossing. Irene is een snelle denker en handelt integer. Ze wist ons huis op de juiste manier op de markt te brengen. Met een top resultaat! Wij hopen voorlopig niet meer te gaan verkopen. Aanraden kunnen we VLIEG wel. Dreamteam Schagen: Irene, Danielle, Tygo en Omar. DANK!read more
Sander
15:44 04/20/23
Topmakelaar met aandacht voor zowel verkoper als koper, een makelaar met een groot netwerk achter zich die graag net even wat harder loopt dan de gemiddelde makelaar.... Daarom 5 sterren!read more
Alies Jonker
18:50 04/11/23
De verkoop van onze woning is door Irene en collega's heel efficiënt opgepakt met een mooi resultaat. De nodige rapporten waren snel geregeld, de communicatie was... vriendelijk en vlot, ook met de kantoorcollega's. Alle lof!read more
sem lode
13:32 04/07/23
Vandaag heb bezichtiging gehad met een makelaar van vliegmakelaars; de makelaar wist alle vragen te beantwoorden en nam ruim de tijd
kitty QUETSY
18:59 03/16/23
De mensen van Vlieg Makelaardij, Schagen zijn uiterst bekwaam, behulpzaam, vriendelijk en zeker ook professioneel.Dit kantoor is beslist aan te raden.
js_loader

GRATIS waardebepaling van VLIEG Makelaars Schagen

Jouw huis verkopen in Schagen

De beslissing om jouw woning te verkopen, neem je niet van vandaag op morgen. Laat je hierbij adviseren door een makelaar die Schagen kent. Nóg verstandiger is het om daarbij te kiezen voor een NVM-makelaar van VLIEG Makelaars in Schagen!

Hoe kun je jouw huis zo aantrekkelijk mogelijk presenteren? En wat is de beste verkoopstrategie? VLIEG Makelaars heeft de expertise en de marktkennis om de beste verkoopprijs voor je te realiseren. Wie wil je bereiken en waar komen die potentiële kopers vandaan?

Met onze marktkennis kunnen we jouw huis bij de juiste doelgroep onder de aandacht brengen. Of die nu uit Schagen komt of daarbuiten. Met een netwerk van 10 vestigingen in de regio bereiken we snel een grote groep potentiële kopers voor jouw woning in Schagen. Succes gegarandeerd!

VLIEG Makelaars Verkocht Bord op Raam
Makelaar Schagen in auto

Dé aankoopmakelaar in Schagen

Heb je jouw droomhuis op het oog in Schagen? Dan krijg je vrijwel altijd te maken met de makelaar van de verkopende partij. Daar is niets mis mee, maar als makelaar van de verkoper zal die de belangen van de klant het zwaarst laten meewegen. Wil je een onafhankelijk advies van iemand die opkomt voor jouw belangen? Neem dan een van onze aankoopmakelaars uit Schagen in de arm. Wij kunnen als jouw aankoopmakelaar met je meegaan naar een bezichtiging.

Wanneer je een huis koopt, moet er in korte tijd veel geregeld worden. Een aankoopmakelaar van VLIEG Makelaars in Schagen kan je daarbij helpen. Onze aankoopmakelaars kijken onder andere naar het onderhoud, de aanwezigheid van eventuele gebreken en naar noodzakelijke reparaties in, aan en om de woning. Daarnaast doen we onderzoek naar milieuaspecten, bestemmingsplannen, relevante kadastrale gegevens en natuurlijk de status en verplichtingen van de Vereniging van Eigenaren.

Met een aankoopmakelaar van VLIEG heb je dus een hele zorg minder.

Wij gaan je uitstekend helpen!

Daniëlle Teunissen

Office Manager

Irene Langelaan RM RT

Vestigingsmanager

Job Kuperus RM RT

Manager Woningmakelaardij

Omar Nederlof

Financieel Adviseur

Tygo Kruijff

Vastgoedadviseur